- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.361
- 83
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
En ideali bir hafta üstü herkesi yorar gidene de gelene de zor kimse de 1 hafta üstü kalmadım benim kaynanamlar da 15 gün standart kalırdı memlekete taşındık 10 dakika aramız gelen giden yok tatile geliyormuşlar özleyen falan yok yani olay özlem değil baktırmak..Arkadaşlar benim annem rahmetli,babam evlendi.kardeşlerim aynı şehirde fakat işleri güçleri filan ayda bir iki saat anca görüşürüz.şimdi teyzeleri benide götürün diyormuş yine ve 15 tatil geldi.aslında bende isterim bir hafta filan muhabbet olur ama hep birlikte gelince ve gitmeyi hiç istemeyince insan bunalıyor.6,7 saatlik yoldan geliyorlar ne olur senede iki kere 10 gün kalıp gitseler.babam tek gelir bize 4,5 gün kalır gider 9 saat yol gelir hemde
Daha memleketten birkaç adam daha toplayın deseydin.Anne, babayı anladım da teyze ne yaaaa.O da mı kalacak bir ay.Bak canım biliyorum söylemek çok zor ama ,söylemezsen de bu ömür boyu surer inan bana .Ya ara ,ya da eşin söylesin.Annecim on beş tatilde planımızvar deyin.Ne bu arkadaş ya onu topla bunu topla gel bir ay kal.Bebekle zaten çok zor misafir ağırlaması .Eşin madem beceremiyor,tatlı ve yumuşak dille söyle.Annelik,babalık bir nevi evladını düşünmektir.Boyle olunca iyi mi oluyor .Kavga ,gürültü,stres.Arkadaşlar benim annem rahmetli,babam evlendi.kardeşlerim aynı şehirde fakat işleri güçleri filan ayda bir iki saat anca görüşürüz.şimdi teyzeleri benide götürün diyormuş yine ve 15 tatil geldi.aslında bende isterim bir hafta filan muhabbet olur ama hep birlikte gelince ve gitmeyi hiç istemeyince insan bunalıyor.6,7 saatlik yoldan geliyorlar ne olur senede iki kere 10 gün kalıp gitseler.babam tek gelir bize 4,5 gün kalır gider 9 saat yol gelir hemde
Çünkü milletin evini otel gibi kullanmak hoşlarına gidiyor.6 saatlik uzaktan ve hamileyken ben söyledim anne uzun olunca bunalıyorum dedim.bu sene eşim alışkın değil bunalıyor 2,3 hafta kalırsınız dediğinde 2 haftadan bişey anlamıyoruz uzaktan geliyoruz.her zaman gelemiyoruz demişler soğudum bu insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?