- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Yeni evliyken ya da hamileyken o kadar kalmaları doğru değil. Ama onun dışında yolda on defa gelmiyorlarsa torun gormek için bir ay çok değil bence. Oğlum bana böyle bir şey söylese kahrolurdum. Siz de anne olmuşsunuz. Biraz empati.Merhaba arkadaşlar..
Konum misafirlik süresi nedir ne kadardır.ben kimsenin evinde uzun kalamam fakat eşimin ailesi 4 aylık evliyken geldi iki hafta kaldı annesi,babası ve teyzesi.geçen sene 8aylık hamileyken geldiler kv,kp ve 15 tatil için görümce ve kızları.baya sıkıntılı günler geçirdim.uzun süre kalınca bunaldığımı ama kovulmuş gibi gitmeyin torununuzu görün gidin dedim doğumdan iki hafta sonra gittiler.neyse şimdi yine gelecekler eşimle hep tartışıyoruz bu konu yüzünden onlardan bahsedince moralim bozuluyor istemeden.eşime dedim konuş diye güya ,konuştu ama iki üç hafta kalırsınız dedim diyor.ama gitmeyeni kovamam onlar böyle alışmış diyor.iki haftada birşey anlamıyoruz kovulacaksak gelmeyelim demişler.eşim babam geçen sene ağladı içimde kaldı diyor.her zaman gelemiyoruz biz torun için geliyoruz demişler.valla çok bunaldım bana bir deyin doğrumu bu yaptıkları
Çok doğru arsız insanlar beleşten full hizmet bekler karşısındaki ne düşündüğü umurlarında değildir takii direk söyleyene kadar lâkin oda çoğu zaman fayda etmez neticesi ajitasyon vs...Misafir nedir nasıl olunur? Kaç gün kalınabilir gibi basit zeka gerektirecek durumlarda bile zaman planlaması yapamayıp insanı yıldıracak kadar kalınıyorsa uyarılması gerekli. Acıtasyona gerek yok. Herkesin bi hayatı düZeni var. Bunu ayırt edemeyen de mağarasından çıkması bir zahmet:)
Tamam 1 ay kalsın ama ya gittikleri evde dilinde vermiyorlarsa aynı sehırdelermi yoksa yurtdışındalarmı burda kalma süreci değişir benceYeni evliyken ya da hamileyken o kadar kalmaları doğru değil. Ama onun dışında yolda on defa gelmiyorlarsa torun gormek için bir ay çok değil bence. Oğlum bana böyle bir şey söylese kahrolurdum. Siz de anne olmuşsunuz. Biraz empati.
Aynı şehirde zaten kalmazlar. Başka şehirler belli ki.Tamam 1 ay kalsın ama ya gittikleri evde dilinde vermiyorlarsa aynı sehırdelermi yoksa yurtdışındalarmı burda kalma süreci değişir bence
Ne gerek var uzaksa madem 3 gün hadı üstelerlerse 1 hafta karşılıklı samimiyette bağlıAynı şehirde zaten kalmazlar. Başka şehirler belli ki.
görgü kültür meselesi malesef ben ölsem kalamam kimsenin evinde 1 gün bile, bende de kimse kalsın istemem benim kayınbabamda geldi mi gitmezdi 15 gün kayınvalidem de çok rahatsız olurdu, ben çalışıyorum sizinle ilgilenemiyorum dedim ama sıksık gideriz toruna hasret bırakmam . benim aram eşimin ailesi ile çok iyidir ben çok severim onları kanbağım olan akrabam gibidirler o yüzden kırılma vs olmaz açıkca konuşuruz, bu devirde karı koca çalışılıyor o yüzden yatılı misafir zor ben evin rutin işine zor yetişiyorumMerhaba arkadaşlar..
Konum misafirlik süresi nedir ne kadardır.ben kimsenin evinde uzun kalamam fakat eşimin ailesi 4 aylık evliyken geldi iki hafta kaldı annesi,babası ve teyzesi.geçen sene 8aylık hamileyken geldiler kv,kp ve 15 tatil için görümce ve kızları.baya sıkıntılı günler geçirdim.uzun süre kalınca bunaldığımı ama kovulmuş gibi gitmeyin torununuzu görün gidin dedim doğumdan iki hafta sonra gittiler.neyse şimdi yine gelecekler eşimle hep tartışıyoruz bu konu yüzünden onlardan bahsedince moralim bozuluyor istemeden.eşime dedim konuş diye güya ,konuştu ama iki üç hafta kalırsınız dedim diyor.ama gitmeyeni kovamam onlar böyle alışmış diyor.iki haftada birşey anlamıyoruz kovulacaksak gelmeyelim demişler.eşim babam geçen sene ağladı içimde kaldı diyor.her zaman gelemiyoruz biz torun için geliyoruz demişler.valla çok bunaldım bana bir deyin doğrumu bu yaptıkları
Torun sevgisinden bahsediyoruz. Benim ailem gelse ben kendi aileme gidin diyemem. Bana 30 sene bakan insanları evimde bir ay barindiramiyorsam bu benim çiğligim olur. Aynı şekilde eşimin ailesine de git diyemem.Ne gerek var uzaksa madem 3 gün hadı üstelerlerse 1 hafta karşılıklı samimiyette bağlı
Çok kalmayın o zaman siz deEsin nasıl soyleyebilmis hayret ettim.Yaptıkları doğru olmayabilir ama ilerde çok kaldığım için oğlum beni uyarirsa inan kahrolurdum,şu an bile gözlerim doldu.
Yani bu tamamen insanlarla alakalı .Etliye sütlüye karışmayan , gül gibi kalıp giden , kalp kırmayan insanlarsa kalsınlar .Merhaba arkadaşlar..
Bunları kız anneleri de yapıyorDogru degil ama bir erkek annesi olarak cok uzulurdum sen yedir icin ac susuz uykusuz yasa dort gozle onun b.kunu bekle gelmeyin desin cok agirama olacagi boyle ben beklenti yukseltmiyorum :)))
Söyletmeden siz ince düşüneceksiniz,benim de oğlum var,uzakta bile olsa 2 haftalık plan yapamam yani.Esin nasıl soyleyebilmis hayret ettim.Yaptıkları doğru olmayabilir ama ilerde çok kaldığım için oğlum beni uyarirsa inan kahrolurdum,şu an bile gözlerim doldu.
Ben de erkek annesiyim:)işte erkek annesi olmak böyle bir şey herhalde, geline çatarsınız büyük ihtimal. Benim annem zaten bana ihtiyacı yoksa kalmaz ne kadar isterse istesin damadım belki rahat edemez der ve gider bize laf ettirmez. Allah da ettirmesin tabi. Yanlış anlamayın yorumumu geneli kastederek söyledim yoksa tabiiki kimse evladı tarafından kapı dışarı edilmek istemez. konu sahibi siz haklisiniz da işte anne baba düşünmüyorsa mecbur katlanıyorsunuz, bir bahane bulun şu tarihte anneme gidicem onlar gelemiyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?