Bitmiyor istekleri

Haydi kızlar ben gaz verdim artık zde carlayın
Valla 5 sene duğun borcu ödedim,evlenırken aldığı hediye halıların senetlerini ödedm
Daha carlasam da geri gelmez .
Ama gecen arabaya parça almışlar babasının kartından 400 tl,hemen istedi onu alttan alttan.
Bilmem kime çeyrek takılacakmış nasıl takcaz bilmem dedi kv.
400 tl ya çeyrek de,ödeyin diyor.
Kendı aralarında halletsinler.
Ben çeyrek falan takamam dedim esime.

Pardon da eşimin maaşının sömürülmesine göz yummak mı doğru olandı?
Telefonum bozuldu telefon alamıyorum ben kendime bunların saçmalıkları yüzünden. Bu mu doğru olan?
Sakin ol ilk önce ,ne dediğinin değil nasıl dediğinin önemine bak sen bunları diyerek san hak verdiğinimi sanıyorsun aksine seni dahada oyalamış oluyor sen daha açı çekecek olan oluyorsun .telefonum bozuldu şunu alamadım bunu edemedşm deme para varmış yapsaydın

sen haklısın

Ay sizinkiler de zormuş. Allah kolaylık versin. 4000 lira alırlar istesen lafı olur 400lira verirler başa kakarlar...

Evet ya
Bizim ailelerimize bize baktı okuttu bir şey isteyen olmadı
Nasıl aileler bunlar anlamıyorum
Utanmasalar evlatlarına harcadıkları parayı muhasebe defterine kalem kalem işleyip iş sahibi olunca geri isteyecekler

Söylemek var söylemek var daha önce söyledim anlamadı ne yapmam lazım ezik ezik beklemeli miyim? Sizin canınıza tak eden birşeyde tepki göstermez misiniz?
Ben niye acı çekiyorum onu da anlamadım. Beni oyalama gibi bir şansı yok maaş kartı bende. Boş yaptınız biraz.
Evet para var ama araba almaya çabalıyoruz. Neyi ne zaman alacağıma ben karar veririm onlar para isteyecek diye sürekli ben acele harcayamam elimdeki parayı.
Şuana kadar sizinle beraber bir kişi bile aynı fikirde değil. Öyle olsa dicem ki haklısın. Ama şuan söylediklerin o kadar saçma geldi ki. Ben sakinim sadece sizin yazdıklarınız garip.

Aynen öyle utanmasa ister. Benim ailem beş kuruş istese borç olarak bile oğlum sakın verme paranı derler.
Hoş benim babam beş kuruşuna tenezül etmez de

Bu aralar benimde meşgul eden bir konu,miras ve mirasçılar davası...Kamulaştırılan 3 erkek kardeşin mirası zamanında kendi üzerlerine alamadığından (dedemin üzerinde;sorun olacağını hiç düşünmemişler çünkü herkes bilir kime ait olduğunu)birçok mirasçıya bölüşülüyor.Bir amcam kendi malını satmış zamanında onun çocuklarına düşüyor resmiyette ve aynı zamanda sattığı adama da.Anlayacağınız ortaklık ilerde büyük sıkıntılara sebep olacaktır.!

Ben nefret ediyorum ortaklı işlerden bunu da onlara bin kere söyledim. Çünkü benim ailem mal meseleleri yüzünden kardeşleri ile birbirlerine girdi. Bu ölüp gidenlerin kabahati gitmeden bölüştürmeliler. Böyle böyle aile bağlarıda koptu. En güzeli kendi malı insanın ister alır ister satar.
Allah kolaylık versin sizin meseleniz de zor

Aynen öyle utanmasa ister. Benim ailem beş kuruş istese borç olarak bile oğlum sakın verme paranı derler.
Hoş benim babam beş kuruşuna tenezül etmez de
İşte hep yaşlılıkta bana bakar bakmak zorunda düşüncesi
Miras kavgalarının çıkma sebebbide bu tür aileler
Şimdi sizin paranızla mal alacaklar yarın öbür gün o ödediğiniz paralarla alınan mallar en az 10 ortak çıkacak
Bıraksalar herkes kendi ailesine harxçcasa bu tür sorunlar azalır

Esiniz babasindan cekiniyor. Onun icin net durus sergiliyemiyor. Cok zor bir durum. Bir de kacak guresiyor. Kotu siz oluyorsunuz.

Herkes aynı fikirde ise sorun oradadır zaten ben size kırıcı bir yada kötü konuşmadım ...söylemenize rağman daha aynı konu varsa demekki siz bir yerde hata yapıyorsunuz .saçma yada değil sizi destekleyici yazmak zorunda da değilim ama siz biraz anlamaya çalışsanız daha iyi olurdu .kimin boş kimin dolu yaptığı ortada ki sinirinizden duramıyorsunu

Sorun herkeste zaten aynen. Benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz ama yaptığınız yorum tarzının iticiliğinden dolayı karşılık veriyorum. Az önce kendinizde demiştiniz neyi nasıl söylediğin önemli diye. Evet neyi nasıl söylediğiniz çok önemli ki karşıdan gelen tepki de ona göre olsun.
Ben bir yerde hata yapmıyorum eşim istekli ailesi ile benim aramda kalıyor. Ki bu gayet normal. İki taraftanda baskı görüyor. En sonunda bende çizgimi çektiğim için size göre hatalıyım. Benim için pek bi önemi yok size göre hatalı olup olmamanın. Siz konuyu anlamaya çalışmadığınız için bende sizi anlayamıyorum. Sinir falan yaptığım yok aksine komik geliyor. Kendinizi bu kadar önemsemeyin bende sinir yapacak kadar öneme sahip değilsiniz.
Fikriniz için teşekkürler.

Evet bakmak zorundalılığı dayatıyorlar. Bu zihniyetteki insana bakasım bile gelmiyor. İnsanın içinden gelmeli. İsteyerek yapmalı.

Erken rezervasyon yaptırcaz zaten bakıyorum bakalım
Geçen başka bir konuya yazdım benim annemin bu maddi konulardan çektiğini yazsam roman olur
Bu yüzden derim ki
Telefonunuda al
Hatta onuda internetten istet
Acaba alalım mı almayalım mı dersen işi eşine bırakırsan hiç ilerleme olmuyor
Her şeyi bir anda almalısın net ve kararlı durmalısın

Canım evlilik yıldönümünü bekliyor almak için onda bir problem yok. Aslında şimdi desem şimdi de alınır.
Öyle benim annemde çok çekti ben evlenmeden eşimle konuştum zaten o yüzden tüm hesaplar benim kontrolüm altındadır. Yoksa tahammülüm yok.
Bizim rızkımızın amcamlara gönderilmesi de dün gibi aklımda.
Bişey isterdik alamam param yok derdi babam oysa sigarasına soyuna sopuna parası vardı. Bence türk erkeklerinin genel sorunu aile bapımlılığı. Çekirdek ile kök aileyi ayırt edememesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…