Bitmiyor istekleri

Bir de hanımefendi. Siz de insan değil misiniz? Eşinizle alışveriş edin. Şu aralar makul fiyattan tatil ayarlayabilirsiniz. Siz biriktirdikçe nasıl alırız diyolardır eminim. Hem balayınız da olmamış. Yani araç alacaksanız elinizi çabuk tutun. Eşiniz ailesine karşı sizin kadar sesi çıkan biri değil gibi...

Ben alışverişde yapıyorum. Ama gereksizse almam. telefon da 4 bin liralık istiyorum eşimde biraz bekle evlilik yıldönümünde alayım diyor ondan bekliyoruz parasızlıktan değil yani. Araba için birikimimiz olmadan kredi çok yüksek faizli olur diye bekliyoruz. Tatil de temmuzda yapıcaz zaten.

Gelir ben o konuda sıkıntı yapmıyorum gelmezse başı ağrıyacak biliyor

Bilmiyordum öğrenmiş oldum
Isparta yakın sanırım araştırmam gerek

ben de dir dir yapıyorum arada ama olmuyo galiba benden

bide gittiğiniz yerde günlük tekne tutup koy koy gezebildiginiz yerler vardi. tur degil de kari koca basbasa, kaptan sizi gezdiriyo, illeri unuttum ama ona da bakin isterseniz. çok güzel olur. inşallah gidebilirsem tatile planliyorum tekne gulet vs kiralamayi.

Bilmiyorum bu ailenin bu oğluyla evli olunca biriktirdiğiniz para sizde kalmayacakmış gibi geldi. Annemle babamın boşanma aşamasına girme nedenlerinden biri buydu. Babam karadenizin bir köyünde fakir bir çocukken istanbul'da çok iyi bir bölüm kazanmış. Kendisi çalışmış. Ara ara burslar da almış. Sonra annem ve babam kendi imkanlarıyla evlenmiş. Babaannem ve dedem ortaya çıkmış annemin saçı açık diye başka birisiyle evlendirmeye çalışmışlar o sırada annem hamileymiş ve bir sürü olay oluyo. Babam ona rağmen dedem kanser olunca kredi çekiyo ameliyatı için. Altımızdaki evi satmaya çalıştı sırf onlara daire yaptırmak için. Annem çok direndi. Şimdi ayrılıyolar. Doğum masraflarımızı da annemin babası olan dedem ödemiş.

Tekne ile biz burda pprsuğu gezdik :) ay siz rehber gibisiniz maşallah :)

Evlatlarımızı biz kendimiz isteyip dünyaya getiriyoruz, onları yetiştirmek, büyütmek, okutmak, imkanlarımız el verdiğince en iyisini yapmaya çalışmak ebeveyn olarak bizim görevimiz. Hayırlı bir evlat yetiştirebilirsek zaten yaşlılığımızda, zor günümüzde yanımızda olurlar ama bunu zorunlulukmuş gibi "ben okuttum büyüttüm şimdi o da bize bakacak" kafasını anlayamıyorum. Türk milletinde kendine baktırma hastalığı var. Rabbim akıl ve vücut sağlığı versin de kimseye muhtaç olmayalım inşallah. İnsanın evladı bile olsa birine muhtaç olması zor birşey.

Eşinizin ailesi çok yaşlı olsa, maddi açıdan zor durumda olsalar haksızsınız deriz ama bu şartlar altında sonuna kadar haklısınız. Hiç de ağır konuşmamışsınız bence. Sizi bu raddeye getirene kadar uğraşmış eşiniz. Bundan sonra kendinizi düşünün, isteğiniz o tatili yapın. Zor durumlar, sağlık sorunları vs. haricinde de eşinizin ailesine para falan yedirmeyin.

Bende zamanında bileziklerimi verdim kaç sene oldu geri geldiği yok bundan sonra da umudu kestim artık. Şimdiki aklım olsa asla vermezdim. Neyse inşallah eşiniz sözünü tutar yapar sizinkileri.

Her ailede var böyle durumlar benim amcamı babamla annem okuttu evlendirdi en son anneme sen ne yaptın ki dedi annemde kovdu.
Ben bu durumdan yeterince kendi babamdan sıkıntılı olduğumu o çok iyi biliyordu yani şuan bana böyle yapamayacağını da iyi biliyor.

Amin inşallah sözünü tutar. Yani tutmasa bile maaş kartı bende el koyacağımı biliyor ben biraz arızayım para meselesi borç olunca eş de olsa borç borçturr.
İnşallah sizinde geri gelir bilezikleriniz.
Sağlık durumları olsa asla bir dk düşünmem ama keyfi olunca sesimi çıkartıyorum. Allah bu durumda olanların yardımcısı olsun.

Tekne ile biz burda pprsuğu gezdik :) ay siz rehber gibisiniz maşallah :)

ay benim hayallerim araştırmalarım hic bitmiyo ya daha unuttuğum çok sey var ama internette aratirsaniz uçsuz bucaksız harika şeyler çıkıyo karşınıza.
bence bi tane de fotoğraf makinesi alin acemiler için başlangıç seviyesinde makineler var. henüz alamadim ama alicam ilk firsatta. herseyi cekin, tripotta alin.

öyle bi tatil ayarlayin ki eşiniz her fırsatta tatile gitmek için para biriktirsin size sorsun planimz ne diye
bence 7-10 gün dinlene dinlene herseyi yapmanıza yeter. bi iki günü güzel bi otelde olsa yeterli. sonrası apart pansiyon misafirhane falan yetiyo birer ikiser gece kalırsınız :)

valla eşim a sosyal gezerken keyif alan tiplerden değil bence bunu ben çok dırdır yaptığım için yapıyor gibi ama neyse artık hiç yoktan iyidir

valla eşim a sosyal gezerken keyif alan tiplerden değil bence bunu ben çok dırdır yaptığım için yapıyor gibi ama neyse artık hiç yoktan iyidir

sonradan bağımlı oluyolar benim esim de öyleydi ama su an benim yaptığım herşeyi o yapıp planliyo.

biz parayla vakti bi araya denk getiremiyoruz o yüzden gidemiyoruz ama siz gidin o eglenip rahatlayinca kendi isteyecektir.

esim bana ne gerek var dediği herşeyi kendi yapmak istiyo şimdi. beni sürükleyerek götürüyo :)

Kız iki tanede cakaydın sinirin geçerdi
Tlfnu kapar kapamaz carlaman iyi olmamış,konunda haklısın ama daha sakin olmalısın.
Cunku söylediklerın muhtemelen kpdere iletilmicek,sen sinir olduğunla kalcn
Sessiz cunku bi yolunu bulup o parayı verecek net.
Ben olsam hesaplarımı ayırırdım çalışıyorsam.
Calısmıyorsam duzenli bi miktar cebren ve hileyle de olsa adamdan alırdım ki varı yoğu kpdere dökemesin.
Keyfi yardımlara kızıyorm ben.
Hep de erkek tarafından çıkıyor bu isler.
Kız tarafı genelde ağznı açamıyor
Biz de ağaç kovuğunda yetişmedik yeter yanı..

Pek umudum yok bilezikler konusunda ama inşallah yaparlar bakalım.

Amin inşallah, aslında aileler böyle yaparak kredilerini düşürüyorlar, evlatlarını kendilerinden soğutuyorlar.

Ay inşallah bizde öyle oluruz

Sessiz gidemez maaş kartı yedeği bende. Her türlü haberim olur. Carlamasam daha çok böyle para kaptırıcam ne yapayım bilmiyorum

Pek umudum yok bilezikler konusunda ama inşallah yaparlar bakalım.

Amin inşallah, aslında aileler böyle yaparak kredilerini düşürüyorlar, evlatlarını kendilerinden soğutuyorlar.
Aynen öyle. Bendr soğuyorum gitmek istemiyorum yanlarına çünkü gözleri benim cüzdanda olduktan sonra bi sevgim kalmıyor.

Ay inşallah bizde öyle oluruz

olur olur. siz bi ailenizin ekonomik dengesini oturtun, sinirlarinizi cizin. insan bilmediği şeyden korkar. esiniz öyle bi hayat görmediyse on yargılı ve keyifsiz yaklasmasi normal. firsatt verin, o da gördükçe yaşadıkça keyif alicak. hele çocuk olunca tekrar cocugunuzla birlukte kendi cocuklugunuzu buyutuyosunuz.

eşim normalde hic resim yapmaz, kötü yapardım ben der gecerdi. geçen ogluma boya aldik. oturmus agac çizmiş bu benim yaptığım en iyi resimdi diye getirdi gosterdi bana bak ne güzel yapmisim demi diye. sonra baktim oglanin pesinden kosuyo bak ağac yaptım ben çok güzel oldu bak oglum diye

Ay kahkaha attım valla
Ali ata bak da yazınca duvara arasar artık eşiniz
Ya ben çocuğum olupda okula başlayınca acırım haline çocuğa üniversitede kend öğrencisi gibi davranıcakmış hisssiyatım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…