Bitmiyor istekleri

Çok güzel konuşmuşsunuz bence.sonuna kadar haklısınız. Eşiniz de durumun farkına varmış belli ki tmm dediğine göre geri adım atmayın başka türlü kurtulamassiniz bu insanlardan

Merhaba, desteğiniz için teşekkür ederim. Allah bizim gibilerin yardımcısı olsun gerçekten çok zor. Bizim evimiz var yarısı kv ortak onu almaya çalışıyorum. Eşimde araba için para biriktiriyor. Bakalım hayırlısı birinden biri için borç yapacağız.

Bende borca giricem biraz birikimden sonra hayırlısıyla inşallah :)
Bende öyleyim cimri gelin etiketiyle etiketlendim

Borca gircez zaten tatil yeri de bakıyorum bunlara kalırsa ben anca mezarda iyi bi tatil yapmış olacağım

bu daha sinir bozucu işte. eşin ,evinizde ki maddi gelir giderleri ailesiyle konuşur mu? gerçi konuşuluyo ki hiç çekinmeden emretme durumu var.
Her göeüşmede maaşın ne kadar naptın ne yiyip içiyorsunuz hesabı veriyor eşim. Bu yüzden de kavga ettim en son tersliycem o olacak

Gerçekten konu bu ekonomi şartlarında para olunca panter gibi atlıyorum ister istemez.
Doğru söylüyorsun herkes bunun farklı durumlarını muhakkak yaşıyor...
Mesele eşlerde aslında kimisi geç anlıyor kazıklanıyor kimisi erken farkedip toparlıyor. Burada bize de açık gözlü olmak düşüyor..
Onlar için kötü gelin olsak da çocuklarımız için iyi anne baba olmalıyız.

Borca gircez zaten tatil yeri de bakıyorum bunlara kalırsa ben anca mezarda iyi bi tatil yapmış olacağım

onlar sizi mezarda da ters döndürür yatirtmazlar emin olun

çok iyi yapmışsınız tabiki bu kadar zaman beklendigi icin cok ince detayli güzel bi tatil ayarlayin. mesela rota çizin 3-5 il 7-8 belde bikac otel pansiyon vs vs. her yerin kendi etkinliğini gezilecek yerlerini araştırın. deniz altı müzesi turu falan vardi. nerde hatırlamıyorum tam aka nete yazarsaniz cikar karşınıza.

Kyk eşya borcu ben olsam söz konusu etmezdim.3. Kişinin değilki onlar.eşyaları sizde kullanıyorsunuz.Kyk deseniz hayat arkadaşınızın borcu.bilemedim.
31 yaşında evlendik. 24 yaşında üniversiteden mezun olmuş. Bu zamana kadar neredeydi bu borç niye ödenmedi?
Tabiki de sorun yaparım benden saklayıp düğüne üç gün kala içcra kağıdı gelince öğrendim ben. Üstüne üstlük bedelli parasını da ödedik. Okuttum ettim diye hava atan anası babası kusura bakmasın benim üzerimdeki altınlarla okuttular. Bu mu şimdi okutmak?
Ben evime adam akıllı eşya bile alamadım borç olmasın takı cebimize kalsın diye. Oda uçtu gitti. Siz olsanız zorunuza gitmez mi?

Benim bileziklerimi alacak eşim. 7 tane borcu var. 20şer gram. Sonrasını da zaten çocuk olursa ona hibe yaparız biriktiririz. Eğitim masrafları için ileride. O konuyu bu şekilde yüzeysel konuştuk.

Güzell demişsinde Kyk borcudur falan ne bilimm. Bana eşim söylese bu şekilde cidden utanırım kırılırım cok..
Ama beni bir balayına bile götürmedi eşim sürekli onlara tamam demekten. Ben kaç kere kırıldım artık birazda o kırılsın.
Kyk borcunu da sakladı son 4 gün kala öğrendim. İcra kağıdı geldi eve. Düğün yakımın yarısı gitti. Benim zoruma gitti şahsen

Yok üste çıkmadı allahtan ki çıksa arayıp kp patlardım onu iyi biliyor. Her türlü zararlı çıkar

Tatil için ben daha çok kültürel bir gezi tarzında istiyorum hatay mersin adana gibi. Orada denizde var o şekilde düşündüm. Tesettürlüyüm çok fazla plaj peşinde değilim haşemayı pek sevmiyorum. Ama araştırırım fikir için teşekkür ederim

Benim bileziklerimi alacak eşim. 7 tane borcu var. 20şer gram. Sonrasını da zaten çocuk olursa ona hibe yaparız biriktiririz. Eğitim masrafları için ileride. O konuyu bu şekilde yüzeysel konuştuk.

canım o bileşikler hic geri gelmiyo benim 16 tane vardi hepsi buhar oldu. verilen sözler de tutulmadi hic.

zaten denizaltına tüpe binip yapiyosunuz geziyi. aynen kültürel olarak gezersiniz diye düşünmüştüm ben de. ama tek otelde kalınca çok gezemiyo insan.

ben de denize girip saatlerce plajda takilmak yerine gzemeyi arastirip görmeyi tercih ederim :)

Isparta'da lavanta hasadina da katılabilirsiniz yol üzerinde olacaksa.

Gelir ben o konuda sıkıntı yapmıyorum gelmezse başı ağrıyacak biliyor

Bilmiyordum öğrenmiş oldum
Isparta yakın sanırım araştırmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…