Bitter80'in Diyet Günlüğü

Canım nesfiti ben de çok seviyorum,menün güzel ama sana tavsiyem ara öğünlerini unutma.Benim de çok oruç borcum var ama oruç tutunca metabolizmanın yavaşladığını söylüyorlar. İnşallah seni etkilemez.

Evet canım kurabiye çok kalorili ama insanın canı isteyince de bir ısırık almasının bence bir sakıncası yok,menünün diger bölümleri bence gayet güzel.Suyu arttırmamız lazım bence ben de az içiyorum.

Arkadaşlar benim bugünkü menüm:

sabah geç kalktım kahvaltı yapamadım,yarım paket eti form sunta yedim.

Ara 3 tane eti form limonlu
yeşilçay

Öğlen: sebzeli et,1,5 dilim tb ekmeği

Ara yarım patates

Akşam nesfit

Bolsu ve yeşil çay
yatmadan da sirkeli ballı suyumu içerim.

ramazanda 2 kilo vermiştim, hiç sporsuz ve diyetsiz. ara öğünlerde genelde badem ceviz falan yiyorum ama o gün yememiştim, çünkü iştahım da kapandı iyice, yemek yemeyi unuttuğum oluyor bazen, hayret ediyorum:) bugün ilk orucumu tuttum, allah kabul etsin. sahurda peynirli börek yaptım yedim ve 1 haşlanmış yumurta ve 3-4 tane zeytin
iftarda da 1 kase tarhana çorbası, biraz kuru fasulye, bir parça ekmek 1 tane hurma ve sahurdan kalan börekten az bişi yedim:)
şimdi bol bol su içme zamanı:)
hamilelik emzirme falan derken kaç yıllık borcum var, tutmam lazım artık

Son düzenleme:
Kızlar süpersiniz :)) Ben size göre baya çok yiyorum desem yeridir :)) yliss orucunu Allah kabul etsin.
Bende menümü paylaşayım hemen :

sabah: 1 tabak nesfit içine bir avuç ceviz kırıp attım.
öğlen: 1 tabak mantı, salata,1 kase çorba
akşam:1 tabak çorba, 1 tabak patlıcan yemeği, 1 avuç antep fıstığı

gün içinde yarım litre su, 2 kupa yeşil çay, 1 adet şekerli türk kahvesi içtim. su içmeye devam etcem. yarım litre daha içer 1 lt ye tamamlarım bugün uyumadan. Maalesef daha çok içemiyorum yarım litre suyu bile iş yerinde zar zor yudum yudum alıyorum 4 saatte falan anca bitirebiliyorum. Su içme alışkanlığım hiç yok (

Bugün sabah tartıldım hala 57.2 kiloyum.

Sabah: yarım paket eti burçak bisküvi yedim yanına 1 bardak çay
ara öğün: 1 avuç kuru üzüm yanına 1 bardak yeşil çay.
öğlen: 1 adet kuşbaşı pide yedim
akşam: 1 adet alabalık yanına 1 kase çorba içtim.

Siz neler yaptınız?

bugün günüm vardı, oruç tutamadım o yüzden. baştan aşağı berbat bir menüydü, bana ceza verebilirsiniz bu yüzden, çünkü hamurişi kısır falan yedim hep ama akşam 8den sonra hiç bişi yemedim. sahura kadar yemicem artık bişi

kızlar bugün benim de kaçamaklarım oldu.
Sabah 4/1 simit çay
ara eti form 3 tane,yeşilçay
öğlen patates püre,meyve suyu
ara minik bir kek
akşam sucuklu yum. 1 dilim ekmek
yarın için börek ve kek yaptım 1 er dilim yedim malesef

ama sabah tartıldım 57.3 geldim 500 gr gitmiş.

GÜNAYDINN!
Dün cezamı çekip akşam 8 den sonra lokma koymadım ağzıma.
sahurda 1 haşlanmış yumurta
1 porsiyon nesfit sütlü
1 iri zeytin
bir avuç badem yedim.
5-6 bardak su içtim
1 çatal peynir yedim.
şuan hala tokum:) iftara ne yapsam diye düşünüyorum 5 saat kaldı:)
az önce tartıldım 56,900 geldim, sahurda yediklerimden sanırım:) bir tam aç ve giysisiz tartılamadım ya, tam kilomu öğrenemedim. 56 kilo olduğumu düşünüyorum

Canım oruç tutarken kendini cezalandırma,oruçlarını da Allah kabul etsin. Sahur güzel olmuş bence ifatara da et,sebze,çorba yyebilirsin. 1-2 dilime bam buyday ek. yemeyi unutma canım.

Bugünkü Menüm

Sabah:2 dilim börek çay
Ara:yarım dilim kek yeşil çay(Biraz kaçamak oldu ama sabah yersem akşama erir dedim.)
Öğlen:Nesfit yoğurtlu
Ara:---
Akşam: Az patates püresi ve meyve suyu
Meyve
su
Kızlar haftasonu evde değilim belki yarından itibaren yazamayabilirim. Ben gelene kadar buraları boş bırakmayın ,pazartesi burada olurum inşallah. Kaçamak yapmamaya çaluşın yaparsanız da az yiyin,su içmeyi unutmayın. Görüşürüz.

kızlar bende arada bozuyorum diyeti ama kaldığımız yerden devam edelim hep :))

Bugün bende pilav yedim bozdum biraz yani.

sabah: evde pide vardı yarım pide yedim.
öğlen: 1 porsiyon pilav, 1 porsiyon yeşil fasulye yedim, 1 tabak da çorba içtim.
akşam: 1 tabak salata, 3 adet mantar,1 porsiyon şiş tavuk yanına az bir acılı ezme yedim
akşamdan sonra kendimi tutamadım 10 tane kestane yedim ama küçük olanlardandı.

hiç kalori hesabı falan da yapmıyorum ama hastalığım bittiği için 58 kilo geliyordum şişlikler gitti bir kaç gündür 57.2 kilo geliyorum hep ne bir gram iniyor ne de çıkıyor hep aynıyım tuhaf ama. Bir de bu aralar günde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum anlamadım neden. Önceden 3 güne bir çıkıyordum. Sanırım işteki yemekler yağlı oluyor ondan. Kilo vermemi de engelliyor sanırım ama dışarda yesem daha çok kalori alırım. Açıkçası inanılmaz acıkıyorum doymadan kalkmaya çalışıyorum yine de pek bir ilerleme kaydedemedim kilo verme konusunda. Spor da yapamıyorum sabah erken kalkamıyorum akşam da çok yorgun oluyorum. Her gün en az 3 kat inip çıkıyorum merdivenden sadece. Kilo veremediğim için biraz daha azaltmaya çalışacağım yediklerimi sözde bu akşam az yiyecektim dayanamayıp saat 9 gibi kestane yedim hata yaptım. Yarından itibaren günde 20 mekik 20 şınav çekcem bir 10 dk da olsa egzersiz ekleyeceğim.

kaçamak yapsam bile salıp gitmiyorum çok şükür. dün iftarda 1 tabak sucuklu makarna yedim, 1 tane hurma yedim ve yarım dilim ıslak kek yedim, akşam gezme vardı 3 dilim baklava birkaç tane tuzlu kurabiye yedim.1 fincan türk kahvesi içtim. sabaha kadar su içtim sonra. gece uyuyamadım gezip durdum, kahveden sanırım. kahvaltı edicem şimdi, 1 tabak nesfit, benim yumurcağın bebe bisküvilerinden yedim az önce, canım çok istedi denememcim ben de kabız oluyorum hep ya, eğer hiç bişi yapmasam haftayı bulacak, sabah kalkar kalmaz 2 bardak su içiyorum, o şekilde bile 2-3 günü buluyor. form çay da içmek istemiyorum tembelleşiyor iyice diye. tuvalete çıkamadım gene ama 56,800 geldim bu sabah adet öncesi döneme de girdim tekrar sinir stres başlayınca anlıyorum geliyorum diyor, takvime baktım 6-7 gün kalmış, ödem başladı yani gene tartıda pek bi numara olmaz. beni çok uzun zamandır görmeyen birisiyle karşılaştım ve bir an beni tanıyamadı:) çok kilo vermişsin dedi çok sevindim:)

yliss, sen toplamda baya bir zayıfladın ama normal son zamanlarda bıraktın o da normal insan belli bir kilo verince kilo almasa da diyet yapası gelmiyor bende de 2 sene önce falan öyle olmuştu. 57 kilodan 52 ye inmiştim sonra 53 ve 54 e çıktım bıraktım diyeti sonra hep korudum en fazla 54 geliyordum hep. Sonra kpssye hazırlanırken aşırı abarttım 60 kiloya çıktım sonra yine 55e indim 2 ayda sonra 1 ay abarttım hooop yine 60 :)) Zar zor 56 ya indim yine bıraktım işte şimdi de 57 kiloyum yaptığım çok sağlıksız biliyorum sık sık kilo alıp vermek ama boğazıma bir hakim oluyorum sonra yine bırakıyorum sonra yine başlıyorum hep böyle devam ediyorum. Ben şunu farkettim ama ben etrafımda kimse olmayınca çok güzel diyet yapıyorum ama birileri olunca bozuyorum. Anneme dedim ki akşamları yemek yapma kilo alıyorum yoğurt yicem ya da sadece çorba yap diyorum tamam diyor sonra akşam bir geliyorum eve her gün 3-4 çeşit yemek yapıyor zaten çok aç geliyorum bir de çöpe gitmesin diye yiyorum o yüzden bu aralar hiç kilo veremiyorum. Öğlen de inanılmaz acıkıyorum ama az yiyorum kalorili şeyleri yememeye çalışıyorum ama akşam çok yiyince hiç bir anlamı olmuyor onun. Artık buna bir çözüm bulmam lazım ekmek yemiyorum hiç ama 3-4 çeşitten az da alsam çok kalori almış oluyorum yine. Bugün de öğlen dışarda yedim ekstra kek falan da yedim diyet kalmadı yine bugün bende. Bir düzene oturtamadım hala. Zaten diyet yapasım yok birileri önüme güzel yiyecekler getirdikçe bırakıveriyorum diyeti hemen :)) Yine dikkat etmeye devam etcem ama yıl başından sonra akşam yemek yememeye karar verdim yoksa kilo vermeyi geçtim kilo da alcam böyle giderse.

duygularıma tecüman olmuşsun. aylardır diyetteym ve artık iyice sıkıldım. üstelik kimse bana kilolusun demiyor, çok iyisin diyor. eşim bile iyi fena değilsin diyor, zayıfsın dicekler utanmasalar:) hatta babam zayıfsın demişti:) ben genelde gaza gelince iyi diyet yapıyorum ama gaza gelemiyorum. neyse almasam bari biraz daha böyle gitse, diyeti özleyip başlayabilsem tekrar:) şubatta da ameliyat olmayı düşünüyorum, bademcik ameliyatı ameliyat bana yaramıyor serumlardan kilo alıyorum

bende senle aynı durumdayım gaza gelemiyorum bir türlü gaza gelince kimseyi takmadan inanılmaz bir irade sergiliyorum. Geçmiş olsun bu arada, şubata kadar o zaman en azından bir 3 kilo verelim bari :))

bugün yediklerimi de paylaşayım pek diyet yapamıyorum dediğim gibi ama yine de yazayım da suçluluk hissedeyim biraz:))

sabah: 1 tabak patates kızartması, az pekmez-tahin karışımı, 2 dilim ekmek

öğlen: ekmek arası döner ama ekmek neredeyse 1 ekmeğe yakındı :)) yanına büyük boy ayran

akşam: 1 adet kayısı kurusu, 2-3 bardak çay içtim bir de.

Günü böyle kapattım bakalım.

maşallah 1 ekmek mi yedin denemem:))))))
neyse benden senden daha aşağı kalmadım. sanki zayıflama diyeti değil de fil diyeti yapıyoruz.
sabah 2 köfte 1 parça peynir, bir avuç badem ve 1 incir yedim. öğleden sonra tek lavaşlı tavuk döner dürüm yedim ve 1 kase mevsim salata ve 1 ayran
akşam üzeri eşim ve oğlumla 1 dilim tiramusiyi paylaşıp yedik 1 bardak şekersiz siyah çay.
akşam 1 paket caramioyu yine 3ümüz yedik.
komşu pizza yapmış göndermiş, 1 parça da ondan yedim. 1 bardak karanfilli siyah çay içtim şekersiz. daha da birşey yemeden yatarım artık:)

aynen bu aralar fil diyeti yapıyorum resmen
yarında dışarı çıkcam dışarda yerim öğle yemeğini akşam yemem artık.
öbür gün de yılbaşı diye yerim Bahane çok yemek için :))
ama sonra 1 ocakta diyete devam etcem :)) hatta çok sıkı tutcam, aç kalmadan zayıflayamayacağım anladım artık. Aç derken kastım tam aç değil, yani acıkınca yemeğimi yicem yine ama doymadan yarı aç kalkcam sofradan şey gibi açlığı bastırmak için ara öğün yapılır ya ben ana öğünümü de ara öğün gibi yicem. Böylece porsiyonlarımı küçültmüş olcam. Eskiden ben bir kase çorba içince doyardım şimdi ise öğlenleri 1 kase çorbanın üstüne 2 tabak da yemek yiyorum :)) Fil diyeti yani :))

doğru dürüst diyet yapamıyorum, spor desen hiç yok. bugünü abartmadan atlatabilirsem yarından itibaren inş. başlıcam artık. şubata kadar 3-4 kilo vermeyi hedefliyorum. ocak sonunda memlekete gidicem, eğer 3 kilo versem 53 kilo da hiç fena olmaz benim için. bu arada 56 kiloyum

Canım benim sana tavsiyem, akşam yemeğinden 1 saat sonra liptonun kayısılı karışık birki çayını içmen. Bağırsakları 2 saate kadar çalıştırıyor ve midende ne varsa boşaltıyor böylelikle yemekten sonra 1 saat içinde alacağın besini alır, geri kalanını atarsın. İnan çok faydasını göreceksindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…