bitti artık..

Julliannaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
211
58
18
34
kızlar bıttı.. cok uzuluyorum cok ozluyorum ama egoistliği bencilliği artık beni bıktırdı. Ayrılırken bile diyecek bişeyin yok mu dedim sadece yok dedi.. pişman olacaksın dedi. Ama ben pişman olacağım birşey yapmadım. Onca şey yazdım sen kötü günümde yanımda olmadın dedim(Sağlıkla ilgili bir durumdu) onun bna dediği tek şey çekip gitmek kolay cok saol dedi hiç bir çaba göstermedi.4 gün oldu aramadı sormadı. Ne yapacağımı bilmiyorum artık .. Lafa gelince hemen gelellim isteyelim diyor ama ayrılmamak için hiçbişey yapmıyor. Bu 3.oldu 3.cü ayrılığımız artık vaz mı geçmeliyim bilmiyorum

Bir insan sağlık sorununuzda yanınızda olmuyorsa ya yakınınız değildir ya da insan. Bitirmeniz en doğrusuydu.

Ama eminim hala kendini haklı görüyor . Çekti gitti diye düşünüyor ama ilgisizliği ve son konu artık bardağı taşırdı .. Çok seviyorum umarım unuturum çünkü çok anımız var benim için çok zor olacak :/ ilklerimi onunla yaşadım ..

Ayrilmak istemiyorsan neden bitti diyorsun ki dama? Sana deger vermeyenin pesinden ne git nede agla

Yaptığı kötülükleri aklına getir her yerden engelle. bir an önce bu adamdan soğuman lazım.

Bir insan sağlık sorununuzda yanınızda olmuyorsa ya yakınınız değildir ya da insan. Bitirmeniz en doğrusuydu.
çok haklısın bu aylarda 2 arkadaşı aynen bu sebepten hayatımdan çıkardım.kötü gunum de arayıp sormayan ıyı gunum de hiç lazım değil. tonla bulurum zaten yedırıp içirıp eğlendırdıkten sonra arkadaş ahbap

Paran varsa herkes seninle arkadaş,önemli olan kötü günde omuz uzatmak. :)

Bi rahatsızlığım olduğunu öğredim çok şükür önemli birşey değil ama insan bi gelir sorar başka doktora da gidelim nasıl bişeymiş bu der .. ben tehlikeli bişey değil dedim diye sormamış o da..

En iyisi arkadaşlık etmemek :)
yalnız da olmuyor ki ama ben severım konuşmayı sohbeti.Ama artık seçiciyim bır de burda daha kalitelı arkadaşlar edındım reel hayattan.Ha artık bana ıhanet edene hiç acımıyorum ben de ezıyorum fırsat buldukça.hayat buna mecbur kıldı maalesef.ezmezsen salak sanıyorlar saf sanıyorlar iyi niyetlidir demiyorlar.

Aynen öyle. Hakene hakettiği muamele.

Sen ayrılmıssın o niye geri dönsün ki ?
Bide üc kere ayrıl barıs fazla değilmi sanki canınız sıkıldıkca bitiyomus gibi

Sen ayrılmıssın o niye geri dönsün ki ?
Bide üc kere ayrıl barıs fazla değilmi sanki canınız sıkıldıkca bitiyomus gibi

Ona en ihtiyacım olduğu zamanda yanımda olmadı son zamanlarda zaten ilgisizdi bana karşı sarlmıyor öpmüyor.. bunların hepsi bende birikti. Zaten o ayrılmamak için hiç bir hamlede bulunmadı

Ona en ihtiyacım olduğu zamanda yanımda olmadı son zamanlarda zaten ilgisizdi bana karşı sarlmıyor öpmüyor.. bunların hepsi bende birikti. Zaten o ayrılmamak için hiç bir hamlede bulunmadı
O zaman iyi olmus artık önünüze bakın
Evlenince erkekler değişiyor daha simdiden böyleyse evlenmediginize sükredin derim

Bazı insanlar böyle. Hele siz bir şey anlatmaya çalıştıkça dahada çok susanlar ve o tek kelimelik cevaplar yok mu beni deli ediyor.. Bence sizin için tek kelimeyi layık gören birine cümlelerini boşa sarfetmeyin..

O zaman iyi olmus artık önünüze bakın
Evlenince erkekler değişiyor daha simdiden böyleyse evlenmediginize sükredin derim

Zaten 5 aylık ilişkimiz var 5 yıllık evli gibiydik.. İnsan sevdiğine sıkı sıkı sarılmak gözlerinde kaybolmak ister öpmek ister bol bol.. ilk zamanlar öyleydik ama son 1 aydır hep uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…