- 8 Nisan 2017
- 581
- 1.798
- 113
- Konu Sahibi Julliannaa
-
Bazı insanlar böyle. Hele siz bir şey anlatmaya çalıştıkça dahada çok susanlar ve o tek kelimelik cevaplar yok mu beni deli ediyor.. Bence sizin için tek kelimeyi layık gören birine cümlelerini boşa sarfetmeyin..
Bacım dert yanacagına şükretZaten 5 aylık ilişkimiz var 5 yıllık evli gibiydik.. İnsan sevdiğine sıkı sıkı sarılmak gözlerinde kaybolmak ister öpmek ister bol bol.. ilk zamanlar öyleydik ama son 1 aydır hep uzak
Bacım dert yanacagına şükret
Bes ay en cicim aylarda adam böyle diyorsun
Üc kere ayrıldık beş ayda diyorsun
Adam kötü anımda yanımda değildi diyorsun
Daha cicim aylarında böyle ac gözünü bu adam değişmez
Boşa konusuyorum belliElbette güzel günlerimiz de oldu ama ilgisizliği beni çok yıprattı son 2 haftadır :/ bu da bardağı taşıran son damla oldu işte.. işte ister istemez üzülüyorum çok alıştık birbirimize her gün birlikteydik, zor olacak
Boşa konusuyorum belli
Adam yazsa simdi koşa koşa gidiceksin
yeni biri var erkekler durup dururken ilgiyi kesmezElbette güzel günlerimiz de oldu ama ilgisizliği beni çok yıprattı son 2 haftadır :/ bu da bardağı taşıran son damla oldu işte.. işte ister istemez üzülüyorum çok alıştık birbirimize her gün birlikteydik, zor olacak
yeni biri var erkekler durup dururken ilgiyi kesmez
sevgili manasinda degildir su anda ama ilgi sana bitmisse baskasina kaydindandir... sevince dünya kadar sorun olsun sevdigi olmadan yapamaz bahane onlarYeni biri olmadığına eminim, başka sorunları var kendi geleceği, mesleği ile iglili.. sürekli bunlarla kafası meşgul
Bitmesini isteyen sizsiniz. O zaman donmesini de beklemeyin. Onun sevgisini sinamak icin bitti dediyseniz de sevgi boyle sinanmaz. Sevgisini sinamak degilse de niyetiniz gercekten ayrilmak istediginizden bitsin demissinizdir. O zaman net olun ve onunuze bakin.
Bu hissettikleriniz 5 aylik beraber her gun vakit gecirmeye alismisken 5 ay sonra tek basina kalmaktan mutevellit....bir nevi hayatinizin akisinin degismesi. Merak etmeyin buna da alisirsiniz, onunla dogmadiniz cunku. Her ayriligin taziye donemi vardir ama gececek merak etmeyin. Gecmis olsun
Bu şekilde kanserlermiş hastalıklı ilişkileri hepimiz bir dönem mutlaka yaşıyoruz.Sürekli ayrılıp barışmalar kavgalr vs. o yğzden eğer içinizde en ufak bir soğukluk varsa devam etmeyin etsenizde ayrılırsınız gibi
Ayril baris ayril baris... cok da saglikli bir iliski degilmis. Temeli cok saglam olmayan bu iliskiler genelde biter. Bitiren sizsiniz. Aramasini beklek de normal degil.Ben kendimi kötu hissederken yanimda olmasimi gectim bari arasaydi sesimi duymak isteseydi. Onceden bi grip oldugumda lutfen ara bi sesini duyym diyp surekli mesaj atan insandi bu 4.gün bugun zaten artik dönmez cunku benim donmemi bekliyor.onu sevdigimden birakmayacagimdan emin ama kalbimi cok kirdi farkinda degil
Ayril baris ayril baris... cok da saglikli bir iliski degilmis. Temeli cok saglam olmayan bu iliskiler genelde biter. Bitiren sizsiniz. Aramasini beklek de normal degil.
Smdi zor geliyor ama ilerde diyeceksin ki " iyikide bu iyiligi yapmisim kendime ve bitirmisim".
Su an saglikli dusunemiyosun ve zorlaniyosan noktalamakta.
Ya mantikli olup bitiricek aydinlik yarinlara cikicaksin yada bitiremeyip ilerde kendine soveceksin..ama cok gec olmus olacak o zmn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?