- 25 Ağustos 2018
- 211
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi Julliannaa
-
Zor ama gececek zamnala alışırsın.
Ailen kahul edecek miydi senden küçük.
Senden kucuk olmasi su yonden sorun olabilir. Erkekler gec olgunlasiyor. Yaninda hep, sana kiyasla, bir cocuk ruhlu tasiyacaktin.Ben de aramayacagim oylece bitecek sanırim. Bir de yaş konusu var aramazda 3 yaş kücük
Bu ilişkinin bir daha olmayacağını, olsa da sağlıklı olmayacağını,kendin de farkındasın sadece bir umut bekliyorsun.Ailem ben istedigim surece sorun yapmazdi ama olmadi iste verdigi sozlerin arkasinds durmadi.
Bu ilişkinin bir daha olmayacağını, olsa da sağlıklı olmayacağını,kendin de farkındasın sadece bir umut bekliyorsun.
Bir kere ayrıldıysaniz zaten bir kişide sorun vardir; soğumuştur,sıkılmıştır, sevmiyordur.Tekrar bir araya gelseniz yine bu sorunlari yaşayacağıniz kesin.
O kafasında bitirmiş ne desen ne kadar uzulsen burada insanlar yazsa dahi bir sey ifade etmeyecek.Haklısınız 1 kere degil bu 3.cü ayrılışımız. Ayrılırken hiçbirsey yapmadı. Sen benim yanimda olmadin dedim dedigi tek sey pisman olacaksin oldu. Seven insan ben her zaman senin yanindayim demez miydi . Yani evet ben gittim ama gitme demedi
Daha önüne çok kişi çıkar ama bunu arama kendiliğinden hayatına giren kişi seni mutlu eder.Bitirmiş evet ..bu kadar kolaymis vazgecmek..
Bazi insanlar sevgilin de olsa kocan bile olsa hastalığın ne olduğunu bilmiyorlar gerçekten.
Canim zaten öyleler hastalaninca bir naz kaprisler beklentiler küskün tavırlar annelerinin biricik danaları ayni seyi eslerinden bekliyorlarYani ayni sey kendisine olsaydi bana soguk davranirdi onu aramami sormami beklerdi ama ayni seyi kendisi yapmiyor.. çok kirildim ve farkinda olmayisi daha da canimi yakiyor
Canim zaten öyleler hastalaninca bir naz kaprisler beklentiler küskün tavırlar annelerinin biricik danaları ayni seyi eslerinden bekliyorlar
Sanki biz de bi ananin babanin evlâdı degiliz
Ben hastalığın ne oldugunu iyi bilirim
Hasta psikolojisini de
Haklısın sonuna kadar yani
Tesekkur ederm canm icimi rahatlattn sukur kotu biseyim yok ama insan bi sorar bu neymis nasil biseymis baska doktora gidelm baska zaman ilac verdi mi falan.. yok.. sonra ben kotu gunumde yanimda olmayan adamin iyi gunumde isi yok diyince kötü oldum en ufak zorlukta gittim oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?