Bitti artık

Şimdi şöyle bir durum var. Özgürlük biraz değişik bir konu. Yani biz ne kadar rahatsız olsak da, aynı konuyu tekrar tekrar görmekten gına gelse de, elifin konularını hiç bilmeyen kullanıcıların ona aynı önerileri vermeye çabalamasındaki boşa giden emeğe acısak da, öyle de desek böyle de elif burada konu açmakta özgür. Yani yapacak cidden bir şey yok. Batum olayını konuşmak istemiyorum diyorsa konuşmamakta da özgür, eltisiyle ilgili 1500 tane konu açmakta da.
Ben 2011den beri üyeyim. Elifi Lorena zamanlarından bilirim. Sınavda öğrencisine silgi verdi diye çıkan kavgaları da bayılan kızı hastaneye götürdü diye açılan konuları da biliyorum. Yani o zamandan bu zamana hiç bir değişiklik yok. O adam da Elif ile evlendiyse dayak yiyip de erimdir diyen kadınlardan bir farkı yok.
Tamam anlıyorum insan dayanamıyor yorum yapma ihtiyacı hissediyor ama gerek yok. Sizden öncekiler de denedi, bizden sonrakiler de deneyecek ama değişen bir şey olmayacak. O yüzden en fazla formata aykırı bir durum olursa kibleriz ama onun dışında özgürlükler çerçevesinde yapılacak bir şey yok.
Ha bir gün çocukları olursa benim için en acı zaman o olur. Çünkü iki tane yetişkinin hayatlarını nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez ama o kavgalı onla konuştun bunla konuştunlu ortamda büyüyen çocuğa çok üzülürüm.
İşte bunu anlayamayanlar için iyi bir yorum olmuş

Sorunların var belli
problem çözebilme yeteneğim var ama bir sorun göremiyorum.
asıl sorun senin varlığın. varlığınla sorun yaratıyorsun. madem kocanla anlaşamıyosun boşan veya boşanmak istemiyorsan beklentilerini değiştir. çözüm net. niye anlamıyosun? neyi anlamıyosun?
evet açtığın konuya yorum yapma zorunluluğumun olmadığı doğru ama bi anket yapsak elifin konularından bıkanlar diye.eminim sitenin yarısından çoğunun senden bıktığı çıkar sonuçta.

Şimdi şöyle bir durum var. Özgürlük biraz değişik bir konu. Yani biz ne kadar rahatsız olsak da, aynı konuyu tekrar tekrar görmekten gına gelse de, elifin konularını hiç bilmeyen kullanıcıların ona aynı önerileri vermeye çabalamasındaki boşa giden emeğe acısak da, öyle de desek böyle de elif burada konu açmakta özgür. Yani yapacak cidden bir şey yok. Batum olayını konuşmak istemiyorum diyorsa konuşmamakta da özgür, eltisiyle ilgili 1500 tane konu açmakta da.
Ben 2011den beri üyeyim. Elifi Lorena zamanlarından bilirim. Sınavda öğrencisine silgi verdi diye çıkan kavgaları da bayılan kızı hastaneye götürdü diye açılan konuları da biliyorum. Yani o zamandan bu zamana hiç bir değişiklik yok. O adam da Elif ile evlendiyse dayak yiyip de erimdir diyen kadınlardan bir farkı yok.
Tamam anlıyorum insan dayanamıyor yorum yapma ihtiyacı hissediyor ama gerek yok. Sizden öncekiler de denedi, bizden sonrakiler de deneyecek ama değişen bir şey olmayacak. O yüzden en fazla formata aykırı bir durum olursa kibleriz ama onun dışında özgürlükler çerçevesinde yapılacak bir şey yok.
Ha bir gün çocukları olursa benim için en acı zaman o olur. Çünkü iki tane yetişkinin hayatlarını nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez ama o kavgalı onla konuştun bunla konuştunlu ortamda büyüyen çocuğa çok üzülürüm.
Adam evlendi çünkü elif'i çok iyi tanıyor.
Nişanlıyken bütün kıskançlık kaprisleri, tripleri 2-3 gün sürüyordu sonra barışıyordu. Adam evlenince de böyle devam edeceğini bildiği için evlendi.

Aslında adam nişanlıyken nasıl bir ilişkileri varsa evlenince de aynısını sürdürüyor. Değişen bir şey yok ki.

İnanır mısın, dayanamıyorum.
Bu kadını bulup kendine gel kızım diye sarsmak istiyorum.
Eşini bulup bir de ondan dinlemek istiyorum.
Troll olduğunu düşünüyorum, kendini ifade etme yetisinden yoksun çünkü. Yazdıklarına bak.
Böyle birinin eğitimci kimliği olmasını da istemiyorum resmen hasta..

Katlanamıyorum katlanamıyorum, birkaç kere görmezden geldim.
Banlıyken gördüm hep açtıklarını.
Yani adamı tanımak istiyorum..

peki elif nasıl bir hayat istiyorsun? yani işe gidelim ama tek kişilik odalarımız olsun,gelen giden ziyaret eden olmasın.bu arada karşı cinsten öğrenci de olmasa makbule geçer. ..sonra eve gidelim yiyelim içelim tv izleyip yatalım.ya da sadece eşimle başbaşa ne yapılırsa.sonrasabah kalkıp aynı yerden devam.arada tatile çıkalım ama mazallah orda kadınlar falan olursa ona da takılırım,yalnız olacağımız dağ başına falan gidelim..
sonra peki sonrası nedir????
bu mudur istediğin hayat? fanus hayatı bu mudur? sen eşinin 2 dk dan fazla sosyal bir muhabbet için bile olsa herhangi bir kadınla yanyana dahi olmasına dayanamıyorsun..
bir de batum olayını ve sonrasını silmiş gibi davranmamızı istiyorsun.ama değil.herşeyin bir temeli var.demedi deme ,sonradan çok büyük kazık yiyeceksin bu adamdan.bu sefer inkar da edemeyeceksin gözüne gözüne sokulacak.
hani tedaviye gidecektin hani terapi alacaktın,belki ilaç tedavisi yanında ? önce kendini düzelt dedi herkes,neden bunca zamandır herşeye kulak tıkamak?
sen iyi olursan tedavi olursan bu adamın da ne kadar bok olduğunu göreceksin zaten.

Yani o da sizin bir akraba ortamında 2 dkdan fazla erkeklerle muhabbete girmenize bir şey diyor mu? Böyle bir olay yaşadınız mı? Yani bir örnek verin rica ediyorum.
ne kadar sabırlısın.:))
aynı şeyle kaç kere soruldu.
hiç denk geldin mi bu konularda cevap verdiğine.

evet aslında dediğiniz doğru. özgürlükler penceresinden bakıldığında böyle. ben de zaten elif konu açmasın demiyorum. aksine konuya cevap verenlere (kendimde dahil) bir eleştiri getiriyorum. bu saçma sapan konuların bu kadar popüler olmasının sebebi "alenen saçma" oldukları için insanların hayret içinde olması ve anında reaksiyon vermesi. diyorum ki bunca reaksiyon aldı konu sahibi işe yaramadıysa artık yazmayalım diyorum. bu da özgürlükler penceresinden bakıldığında bir görüş değil mi? katılan olur katılmayan da tabi ki olur.ayrıca özgürlük sadece elif için değil herkes için. ben iddia ediyorum sitenin yarısından çoğu elifin topiclerine sinir oluyor.

Hiçbiri
En başından beri söyledim hiçbir bayanla dakikalarca sohbet etmesini istemiyorum rahatsızlık duyuyotum bundan yani bu kadar

Elif böyle düşünerek kendine eziyet ediyorsun farkındamısın,bayanla sohbet etmenin nesi seni rahatsız ediyor.
Tersini düşün sen bir erkekle sohbet etsen eşin aynı tepkiyi veriyormu sana.
Şayet veriyorsa siz ikiniz birbirinize kısasa kısas yapıyorsunuz o zaman..

Troll olduğunu düşünüyorum, kendini ifade etme yetisinden yoksun çünkü. Yazdıklarına bak.

aynı hisleri paylaşıyoruz. resmen trollük yapıyor. iq=70 cevaplar veriyor. hiç kendini bozmuyor. hep hasta.

Yani o da sizin bir akraba ortamında 2 dkdan fazla erkeklerle muhabbete girmenize bir şey diyor mu? Böyle bir olay yaşadınız mı? Yani bir örnek verin rica ediyorum.
Evet bende aynı şekilde davransam oda buna tepki verir emin ol, yaşadım hangi birini anlatayım

problem çözebilme yeteneğim var ama bir sorun göremiyorum.
asıl sorun senin varlığın. varlığınla sorun yaratıyorsun. madem kocanla anlaşamıyosun boşan veya boşanmak istemiyorsan beklentilerini değiştir. çözüm net. niye anlamıyosun? neyi anlamıyosun?
evet açtığın konuya yorum yapma zorunluluğumun olmadığı doğru ama bi anket yapsak elifin konularından bıkanlar diye.eminim sitenin yarısından çoğunun senden bıktığı çıkar sonuçta.
Yüzsüz müsün acaba
koskoca mesaja verdiğin cevap buysa senin neden buradaki insanları anlamadığının cevabı ortada "canım"

Hasta sensin işin gücün yok mubya gelip benimle uğraşmaktan bukmadın mı

Elif böyle düşünerek kendine eziyet ediyorsun farkındamısın,bayanla sohbet etmenin nesi seni rahatsız ediyor.
Tersini düşün sen bir erkekle sohbet etsen eşin aynı tepkiyi veriyormu sana.
Şayet veriyorsa siz ikiniz birbirinize kısasa kısas yapıyorsunuz o zaman..
Evet aynı tepkiyi veriyor verdi de.
Kısasa kısas değil aslında ben böyle düşünmüyorum

Yahu kızlar size yazık bırakın kendi haline.
O konuyu açar gider
Yarın yine kıskanır yine konu açar
Yine gider
Barışır
Küser
Ağlar,zırlar.
Vs vs vs vs
Bırakın kendi haline.
:)
al işte kk nın en az yarısı
Evet bende aynı şekilde davransam oda buna tepki verir emin ol, yaşadım hangi birini anlatayım

Yüzsüz müsün acaba

Hasta sensin işin gücün yok mubya gelip benimle uğraşmaktan bukmadın mı

Evet aynı tepkiyi veriyor verdi de.
Kısasa kısas değil aslında ben böyle düşünmüyorum
yüzsüzlükle ne alakası var acaba? ya hastsın ya trolsün. sen seç hangisi?

Yahu kızlar size yazık bırakın kendi haline.
O konuyu açar gider
Yarın yine kıskanır yine konu açar
Yine gider
Barışır
Küser
Ağlar,zırlar.
Vs vs vs vs
Bırakın kendi haline.
:)

Ekleme yapabilir miyim?
Yarın yine kıskanır yine konu açar satırından sonra

Olay alevliyken konu açar, sakinleşince unutur
Kendisine fikir verenlere çatar, engellenir.
Yine gider, barışır

şeklinde...

Back
X