- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi elifff_____
uğraşma cnm boşver.al işte kk nın en az yarısı
yüzsüzlükle ne alakası var acaba? ya hastsın ya trolsün. sen seç hangisi?
ban yediğinle kalırsın:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uğraşma cnm boşver.al işte kk nın en az yarısı
yüzsüzlükle ne alakası var acaba? ya hastsın ya trolsün. sen seç hangisi?
güzel uydurmuşssun gelenkutusu.Ekleme yapabilir miyim?
Yarın yine kıskanır yine konu açar satırından sonra
Olay alevliyken konu açar, sakinleşince unutur
Kendisine fikir verenlere çatar, engellenir.
Yine gider, barışır
şeklinde...
güzel uydurmuşssun gelenkutusu.
sevmiyor ama böyle uyduranları:))
Evet bende aynı şekilde davransam oda buna tepki verir emin ol, yaşadım hangi birini anlatayım
Yüzsüz müsün acaba
Hasta sensin işin gücün yok mubya gelip benimle uğraşmaktan bukmadın mı
Evet aynı tepkiyi veriyor verdi de.
Kısasa kısas değil aslında ben böyle düşünmüyorum
insanlar bir umut sana bişeyleri anlatabilirmiyiz diye yazıyor.Bir kaç kişiyi göz ardı ettim en iyisi bu sanırım çünkü amaçları başka Allaha havale ettim onları
Yazma konuya rahatsızsan diyorum anlamıyosun algı problemin var boş insan olmak nasıl bişey seni görünce anladım:)
Bilmiyorum hiç öyle karşılık olarak yaptığını hissetmedim açıkcası çünkü tanıyorum onu oda çok kıskanç biri eskiden kız arkadaşlarımla bile ondan çok vakit geçirsem küser bozulurduBence senin aşırı kıskanç tutumuna nispet yapıyor eşinde..
Sen biraz toleranslı davransan bu konuda emin ol,eşinde aynını yapar.
Birazz daha ılımlı yaklaş insanlara,nacizane tavsiyem bu yönde,yoksa durumunuz dahada kötüye gidecek..
muhtemelen. en azından konu kapansın. ban aldığıma değsinuğraşma cnm boşver.
ban yediğinle kalırsın:))
Konum niye kapansın göz ardı ettim bazılarını onların derdi polemil çünküinsanlar bir umut sana bişeyleri anlatabilirmiyiz diye yazıyor.
her seferinde ve her seferinde.
ne yazık ki nafile.
konun kapanacaktır.
haftaya açarsın yenisini.
Bilmiyorum hiç öyle karşılık olarak yaptığını hissetmedim açıkcası çünkü tanıyorum onu oda çok kıskanç biri eskiden kız arkadaşlarımla bile ondan çok vakit geçirsem küser bozulurdu
arkadaş zaten yorumları uygulayamayacağının farkında. boşuna konuşturuyor işte burada milleti. ciddiye alıp yorum yapanlara duyrulur.Konum niye kapansın göz ardı ettim bazılarını onların derdi polemil çünkü
Ayrıca herkes burda konu açıyo değilmi herhangi bir dertte yana, kim burda söylenenleri tam olarak uygulayabiliyo? Tavsiye almak yorum almak rahatlatır hatta az olsa sa etki eder ama kimse zaten birden değişip burda söylenenleri uygulayamaz
Ha bu arada bir umut bişeyleri anlstabilirmiyiz diye yazmayanlar da var onlar eğlence niyetine yazıyorlar. Mesela madammoisel midir nedir bir o daha bi çok isim sayabilirim saygısızlık buinsanlar bir umut sana bişeyleri anlatabilirmiyiz diye yazıyor.
her seferinde ve her seferinde.
ne yazık ki nafile.
konun kapanacaktır.
haftaya açarsın yenisini.
Allah korusun istemiyorum zatenBelkide aranızda ciddi bir güvensizlik var elif,bunuda düşünmek lazım..
Bazı şeyleride görmemezliğe geleceksiniz,yada ikiniz direk aile terapistine gidip yardım alacaksınız..
Bu böyle sürmez,yarın bir gün çocuk filan olursa bu yuva toparlanmaz..
Elif mesele şu ki, kimse sizden bir anda değişmenizi beklemiyor.Konum niye kapansın göz ardı ettim bazılarını onların derdi polemil çünkü
Ayrıca herkes burda konu açıyo değilmi herhangi bir dertte yana, kim burda söylenenleri tam olarak uygulayabiliyo? Tavsiye almak yorum almak rahatlatır hatta az olsa sa etki eder ama kimse zaten birden değişip burda söylenenleri uygulayamaz
Allah korusun istemiyorum zaten
Ben aslında isterdim gitmeyi ama eşim gelmez
Evet ben eskisi gibi güvenmiyorum ona bu doğru ama bu kuzen eşiyle yada okuldaki bayan asistanlarla sohbet etmesini istemememin Sebebi güvensizlik değil. Sadece rahatsızlık yani tamam gerektiği kadar konuşsun iş yapsın ama o kadar fazlası bana ters
Seni göz ardı etmeyi unutmuşum ama bu kadar üzerine alındığına göre benimle uğraştığını kabul ediyosun seni de göz ardı ediyorum şimdiBu kadının konularına o kadar yardım etmeye çalıştım ki, resmen izi trolleyince fark edince kendime çok kızıyorum.
Göz ardı etmiş çok umrum valla.
Her hafta bir konu aç, resmen 3 yaşındaki çocuğun anlayacağı şeyleri 9966641515284841852 kere anlattır kendine.
Milleti bezdir, bir de dertleri polemik de.
Ay bir git, az ötede oyna yahu.
Hahaha, harikasın bak şimdi tanışacağız.Seni göz ardı etmeyi unutmuşum ama bu kadar üzerine alındığına göre benimle uğraştığını kabul ediyosun seni de göz ardı ediyorum şimdi
Senin gibiler böyle ortamlarda var olmaya çalışır bazı insanların hayatını kendine eğlence edinir
Umrunda değilse hadi başka konuya
Niye ayrılamıyosun burdan köseyede zorla yorum yaptrmıyorum anlamada sorunun var bence