Bitti artık

Evet bende aynı şekilde davransam oda buna tepki verir emin ol, yaşadım hangi birini anlatayım

Yüzsüz müsün acaba

Hasta sensin işin gücün yok mubya gelip benimle uğraşmaktan bukmadın mı

Evet aynı tepkiyi veriyor verdi de.
Kısasa kısas değil aslında ben böyle düşünmüyorum

Bence senin aşırı kıskanç tutumuna nispet yapıyor eşinde..
Sen biraz toleranslı davransan bu konuda emin ol,eşinde aynını yapar.
Birazz daha ılımlı yaklaş insanlara,nacizane tavsiyem bu yönde,yoksa durumunuz dahada kötüye gidecek..

Bir kaç kişiyi göz ardı ettim en iyisi bu sanırım çünkü amaçları başka Allaha havale ettim onları
insanlar bir umut sana bişeyleri anlatabilirmiyiz diye yazıyor.
her seferinde ve her seferinde.
ne yazık ki nafile.
konun kapanacaktır.
haftaya açarsın yenisini.

Yazma konuya rahatsızsan diyorum anlamıyosun algı problemin var boş insan olmak nasıl bişey seni görünce anladım:)

bak canım bu rahatsızlık durumu sana yazmayarak geçmiyor. sen de bunu anla. bir kk kullanıcısı olarak trend konularda hep senin saçma konularını okuyorum. gerçekten trollük yapıyorsun ve insanları bıktırıyorsun. her konuna zaten cevap vermiyorum farkındaysan. ama bu senin insanları bıktırdığın gerçeğini değiştirmiyor.
sen kocanın kızlara merhaba demesini kafana takan bi insan olarak kendini çok mu gerekli görüyosun.bi de banan gereksiz demiş ya:) bide bence asıl yüzsüz olan sensin. aldatıldığını bile bile kocanla hala aynı evdesin. haksız mıyım?

Bence senin aşırı kıskanç tutumuna nispet yapıyor eşinde..
Sen biraz toleranslı davransan bu konuda emin ol,eşinde aynını yapar.
Birazz daha ılımlı yaklaş insanlara,nacizane tavsiyem bu yönde,yoksa durumunuz dahada kötüye gidecek..
Bilmiyorum hiç öyle karşılık olarak yaptığını hissetmedim açıkcası çünkü tanıyorum onu oda çok kıskanç biri eskiden kız arkadaşlarımla bile ondan çok vakit geçirsem küser bozulurdu

ne yazık ki nafile.
konun kapanacaktır.
Konum niye kapansın göz ardı ettim bazılarını onların derdi polemil çünkü
Ayrıca herkes burda konu açıyo değilmi herhangi bir dertte yana, kim burda söylenenleri tam olarak uygulayabiliyo? Tavsiye almak yorum almak rahatlatır hatta az olsa sa etki eder ama kimse zaten birden değişip burda söylenenleri uygulayamaz

Bilmiyorum hiç öyle karşılık olarak yaptığını hissetmedim açıkcası çünkü tanıyorum onu oda çok kıskanç biri eskiden kız arkadaşlarımla bile ondan çok vakit geçirsem küser bozulurdu

Belkide aranızda ciddi bir güvensizlik var elif,bunuda düşünmek lazım..
Bazı şeyleride görmemezliğe geleceksiniz,yada ikiniz direk aile terapistine gidip yardım alacaksınız..
Bu böyle sürmez,yarın bir gün çocuk filan olursa bu yuva toparlanmaz..

Ayrıca herkes burda konu açıyo değilmi herhangi bir dertte yana, kim burda söylenenleri tam olarak uygulayabiliyo? Tavsiye almak yorum almak rahatlatır hatta az olsa sa etki eder ama kimse zaten birden değişip burda söylenenleri uygulayamaz
arkadaş zaten yorumları uygulayamayacağının farkında. boşuna konuşturuyor işte burada milleti. ciddiye alıp yorum yapanlara duyrulur.

ne yazık ki nafile.
konun kapanacaktır.
Ha bu arada bir umut bişeyleri anlstabilirmiyiz diye yazmayanlar da var onlar eğlence niyetine yazıyorlar. Mesela madammoisel midir nedir bir o daha bi çok isim sayabilirim saygısızlık bu
Birine tavsiye vermek istiyorsan verirsin yapar yapmaz karşındaki. Yani yorumlara bak neredeyse dövcekler

Bu kadının konularına o kadar yardım etmeye çalıştım ki, resmen izi trolleyince fark edince kendime çok kızıyorum.
Göz ardı etmiş çok umrum valla.
Her hafta bir konu aç, resmen 3 yaşındaki çocuğun anlayacağı şeyleri 9966641515284841852 kere anlattır kendine.
Milleti bezdir, bir de dertleri polemik de.
Ay bir git, az ötede oyna yahu.

KÖTÜ NİYETLİ DEĞİLİM DİYOSUN AMA EŞİNİN GÖZÜNDE EMİNİM ÖYLESİNDİR. NİYE GÜVENMİYORSUN EŞİNE EMİR VERİR GİBİ KONUŞMAN ÇOK YANLIŞ BENCE EŞİN BAYA Bİ SIKILMIŞTIR BU DURUMUNDAN AYRICA GİTTİĞİN YERDEN BU ŞEKİLDE KALKMAN YOLDA DA EŞİNE SİNİRİNİ KUSMAN ÇOK AYIP. BENCE NORMAL YANİ BİZDE TOPLANIYORUZ EŞİMİN AİLESİ KUZENLERİ EŞLERİ GELİNCE GIRGIR MAKARA OLUYO NE VAR BUNDA YANİ SÖZ VERDİ SÖZÜNÜ TUTMADI DİYORSUNUZ KANUN MU CANIM BU TOPLUM İÇİNDE EŞİNİZE BÖLE DAVRANMAYIN BENCE ÜSTELİK GİZLİ GİZLİ KONUŞMUYOR SİZDE VARSINIZ Bİ HATALARIMI OLDU DA EVHAM YAPIYORSUNUZ HERKES EVLİ BARKLI SONUÇTA ÖZ GÜVENLİ OLUN EŞİNİZİ SOĞUTMAYIN YOKSA YUVA DAĞITMAK GERÇEKTEN ÇOK KOLAY..

Belkide aranızda ciddi bir güvensizlik var elif,bunuda düşünmek lazım..
Bazı şeyleride görmemezliğe geleceksiniz,yada ikiniz direk aile terapistine gidip yardım alacaksınız..
Bu böyle sürmez,yarın bir gün çocuk filan olursa bu yuva toparlanmaz..
Allah korusun istemiyorum zaten
Ben aslında isterdim gitmeyi ama eşim gelmez
Evet ben eskisi gibi güvenmiyorum ona bu doğru ama bu kuzen eşiyle yada okuldaki bayan asistanlarla sohbet etmesini istemememin Sebebi güvensizlik değil. Sadece rahatsızlık yani tamam gerektiği kadar konuşsun iş yapsın ama o kadar fazlası bana ters

Elif mesele şu ki, kimse sizden bir anda değişmenizi beklemiyor.
Kaç yıldır forumdasınız? 3 sene rahat olmuştur lorena'yla birlikte değil mi?

3 senedir konularınızın muhteviyatı hep aynı. Yaptıklarınız hep aynı. Size yazılanlar hep aynı. Sizin değişmek için zerrece niyetiniz yok. Tek yaptığınız rutin bir döngü içinde benzer şeyleri yazmak, nişanlınızla/eşinizle barışmak, küsmek, benzer şeyleri yazmak, barışmak, küsmek.

Fark şu ki siz aldığınız hiçbir tavsiyeyi uygulamıyorsunuz. Bir kulağınızdan girip diğerinden çıkıyor ve hayatınızı hep aynı döngüde yaşıyorsunuz.
O döngü bir gün kırılacak ama umarım siz de o döngüyle beraber kırılmazsınız.

Allah korusun istemiyorum zaten
Ben aslında isterdim gitmeyi ama eşim gelmez
Evet ben eskisi gibi güvenmiyorum ona bu doğru ama bu kuzen eşiyle yada okuldaki bayan asistanlarla sohbet etmesini istemememin Sebebi güvensizlik değil. Sadece rahatsızlık yani tamam gerektiği kadar konuşsun iş yapsın ama o kadar fazlası bana ters

Elif bırak konuşsun,sen sadece uzun konuşmalarına takılıyorsun..
Kaç yıldır buradasın hep aynı sıkıntıların var,biraz relax olmayı denesen..

Bu kadının konularına o kadar yardım etmeye çalıştım ki, resmen izi trolleyince fark edince kendime çok kızıyorum.
Göz ardı etmiş çok umrum valla.
Her hafta bir konu aç, resmen 3 yaşındaki çocuğun anlayacağı şeyleri 9966641515284841852 kere anlattır kendine.
Milleti bezdir, bir de dertleri polemik de.
Ay bir git, az ötede oyna yahu.
Seni göz ardı etmeyi unutmuşum ama bu kadar üzerine alındığına göre benimle uğraştığını kabul ediyosun seni de göz ardı ediyorum şimdi
Senin gibiler böyle ortamlarda var olmaya çalışır bazı insanların hayatını kendine eğlence edinir
Umrunda değilse hadi başka konuya
Niye ayrılamıyosun burdan köseyede zorla yorum yaptrmıyorum anlamada sorunun var bence

Seni göz ardı etmeyi unutmuşum ama bu kadar üzerine alındığına göre benimle uğraştığını kabul ediyosun seni de göz ardı ediyorum şimdi
Senin gibiler böyle ortamlarda var olmaya çalışır bazı insanların hayatını kendine eğlence edinir
Umrunda değilse hadi başka konuya
Niye ayrılamıyosun burdan köseyede zorla yorum yaptrmıyorum anlamada sorunun var bence
Hahaha, harikasın bak şimdi tanışacağız.

Back
X