Bitti, ayrıldık!

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar belki bende de hata bulacaksınız (önceki konularımdan dolayı) ama ne olduğunu anlayamadım.. Haftasonu için plan yapmıştık ve 3 günlüğüne bir yere gidecektik baş başa.. Dün bana yaptığımız rezervasyonu "mecburen" iptal etmemiz gerektiğini, evlerine haftasonu misafir geleceğini söyledi. Suratım asıldı doğal olarak ve sinirli bir şekilde yeri aradım iptal ettirdim rezervayonu.
Bugün işe geldik ve şirketten 3 arkadaş (o da dahil) uyuya kalmışlar. Benim ki bir müşteriye gidecekti ve uyuya kaldığı için geç gitti. Diğer arkadaşlarda işe geldi. Ben de kendisine "hepiniz uyudunuz bugün" dedim ve olayı anlattım. Bana sinirli bir şekilde "ee? ne yapayım yani?" falan dedi. Ben de "tamam ya sanki karşımda tanımadığım biri var, bişeyde konuşulmuyo senle" dedim ve bana sinirlendi ve "sus" dedi. Ben de "zaten herkese tahammülün var bi bana yok" dedim, burda olay koptu.. Bana "kime tahammulum varmış, kimmiş o herkes söylesene" diye agresif agresif yazmaya başladı. "İsim mi arıyosun, beklediğin bi isim mi var" dedim ve bana "isim varmış gibi sorguluyosun, kimmiş o herkes" dedi. Sonrasında ise artık olmadığını, bu ilişkinin tadının kaçtığını söyledi ve ayrılmak istiyorum dedi. Kızlar ilişkimiz çok güzel başlamıştı, bu adam boyle bırakıp gidemezdi. Bana sensiz yapamam diyen adam bitti dedi. Ve aşkı sevgisi bana karşı bugün bitmiş öyle dedi. Ben de bu sefer hiç uğraşmadım ve tamam dedim. Facebooktaki fotomuzu kaldırıp onu da sildim. Ama içim buruk, bugün şirketin iftar yemeği var ve o da gelecek. Onu da geçtim hergün yüz yüze bakcaz. Ne yapıcam kızlar bişeyler söyleyin çok kötüyüm

Son düzenleme:
Allah allah böyle basit bir şeyden ayrılınır mı ya..
Barışırsınız 2 güne merak etme.
Başka problemleriniz var mı?

Allah allah böyle basit bir şeyden ayrılınır mı ya..
Barışırsınız 2 güne merak etme.
Başka problemleriniz var mı?

Artık tahammulsuz oldu, her lafımı kavga gibi algılayıp triplere giriyordu. Öncesinde çok tartışmalarımız olmuştu ama bilmiyorum beynim durdu. Özler mi beni, barışır mı bilmiyorum.

Bir müddet sesiz kalıp geri çekil belki pişman olur, ama her şeye surat asan birimisin bilemedim,neden tahammülsüz diye arkadaşının bilemiyorum, dedğim gibi bir müddet geri çekilip sessiz kalın

Bence biraz sessiz kalmalısın.
Ya seni özleyecek, arayacak
Ya da dediği gibi herşeyi tükendi, o zmn bu tartışmalar da bitmiş olacak ve en azından saygıyı kaybetmemiş olacaksınız.
zaman herşeyin ilacı merak etme..

en güzel tepki tepkisiz kalmaktır. sakin olup bekleyin bakalım..iftar yemeğindeki tavrı belirleyici olabilir..konuşmak adına ısrarcı olmayın derim.

Bir müddet sesiz kalıp geri çekil belki pişman olur, ama her şeye surat asan birimisin bilemedim,neden tahammülsüz diye arkadaşının bilemiyorum, dedğim gibi bir müddet geri çekilip sessiz kalın

Ama bu ayrılık uzun sürer mi diye düşünüyorum. Araya birde başkası girerse o zaman daha kötü olur sanırım. İçim içimi yiyor şu anda...
Evet başlarda öyleydim, surat asardım.

biraz zamana bırak...
işyerinin iftar yemeginide git... bakalım tavrı nasıl olucak...
ama yinede sakinliğini koru. beklemede kal bi süre

işte aynı işyerinden biriyle çıkmanın dezavantajları.
sürekli yüzyüze olmak yada işinizden olacaksınız performansınıza yansıcak.
bence iftar yemeğine gitmeyin geri adım atın. ve bekleyin.

Sabırlıdır, tartıştığımız zamanlarda yanımdan geçip gittiğini biliyorum. Aynı ofiste iki yabancı olcaz. En kötüsü de şu; o benim en yakın arkadaşımdı. Hem arkadaşımı hem de sevgilimi kaybettim

Ama bu ayrılık uzun sürer mi diye düşünüyorum. Araya birde başkası girerse o zaman daha kötü olur sanırım. İçim içimi yiyor şu anda...
Evet başlarda öyleydim, surat asardım.

şuan ayrılık acısıyla daha çok hata yapabilirsin, mantıklı davranmaya çalış hep, sessiz kal,işteykende sakin davranmaya çalış, zaten seviyorsa döner gelir, ama çok surat asma olayları bidaha yapma erkekler bir müddet tahammül ediyor çünkü, işteyken sakin ol, sakın ayrılık acısıyla yanlış hareket etme canım

işte aynı işyerinden biriyle çıkmanın dezavantajları.
sürekli yüzyüze olmak yada işinizden olacaksınız performansınıza yansıcak.
bence iftar yemeğine gitmeyin geri adım atın. ve bekleyin.

Rezervasyon yapıldı kişi sayısı baz alınarak. Bir de patronumuz detaylı detaylı soruyor gelemem diyince.

Araya bayramda girecek işte bir süre görüşmeyeceğizde..
Moralim çok bozuk şu anda..

sanmam sürmez.
sürersede sende kendi hayatına bakarsın
her biten ilişki dünyanın sonu degilki

İnatcı biri olduğu için emin olamıyorum
Ailesinin içine girmiştim, gelecekle ilgili planlarımız vardı. Hepsini bir çırpıda bitirdi. Bundan öncesinde de bitirmek istediği olmuştu, hatta yine böyle aşkım sevgim bitti demişti ama sonra sensiz olamam sinirle söyledim demişti.

bırak biraz düşünsün işte...
hem kendi yanlışını hatasınıda görür. sessizliğini koru. dik dur.
ve geri adım atan sen olma

istediği kadar inatçı olsun istediği kadar mükemmel olsun. sen gayet normal şeyler yazdığın halde o yoktan kavga çıkarmış.
sen şimdi nasıl yüzyüze bakıcaz diyorsun ya. 1-0 yenik oluyorsun.
ama şöyle kendine güvenli mutlu olursan ve onun hatasını kafanda tekrarlayıp kendine de haksızlık yapmazsan kazanırsın.
sakın ezik mutsuz görünme. hiçç oralı değilmişsin gbi hayatına devam et. zamanla zaten bu sevginden kaynaklanan acı da biter. belki hatasını anlar. anlamazsa da kendi kaybeder güzelim.
daha önüne biri sürü insan çıkar canını sıkma. güçlü ol. o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…