Bitti, ayrıldık!

Öncesinde tartışıyorduk evet sıkılıyordu bu durumdan. ama bugün sırf bu yüzden ayrılalım demesi ilginç geldi.
Faceden de sildim bunu kendine yedirip özür diler mi bilmiyorum. Sanırım geri dönüşümüz yok..

Bence çok güzel alımlı ve şık bir şekilde akşamki yemeğe hazirlan. .umursama mutlu görün ve güler yüzlü ol çok işe yarayacak .. demedi deme #aşıqım# 😍

Bence çok güzel alımlı ve şık bir şekilde akşamki yemeğe hazirlan. .umursama mutlu görün ve güler yüzlü ol çok işe yarayacak .. demedi deme #aşıqım# 😍

Canım iş yerinden gidilcek, alımlı şık giyinemicem ama umursamaz olcam

onu silerek tepkini belli etmişsin zaten eminim oturmustur ıcıne ayrıca ne kadarlık berabersiniz bılmıyorum ama aynı işyerınde calısmak da sorun sürekli yüzyüze kalıcaksınız yanı umarım hatasını anlar ama sen sakın adım atma kendısı ıstemıs boyle olsun o yuzden ondn bekle adımı

3 yıla yakındır tanıyoruz birbirimizi. Bu 3 yılın 10 ayında sevgiliydik. Hatta 10.ayımıza 2 gun once girmiştik. Silmemi kafasına takıp inat eder diye düşünüyorum bende..

ıyı hosta sana tavsiyem bılmıyorum kıskancmı ama onun kızacagı sekılde gıyınme ve cok umursamazda davranma cunku yanlıs anlasılabılırsın ayrılmamızı 4gözle beklıyomus gıbı

Benim istemediğimi ve onu sevdiğimi çok iyi biliyor. Ayrılırken bana "aslında sende de bitti ama sen farketmiyorsun" dedi ama biliyor nasıl sevildiğini..
Normal pantolon-bluz giyiyorum zaten. Etek giymemi istemiyordu.

benzeri bir şeyi de ben yaşadım cnm...

17 haziranda aynı işyeri ama yakın binalarda olduğumuz insanla ayrıldım..

aynı sizin gibi baştaki güzel elektrik gitmiş benim her lafımdan kavga çıkartan bir adam gelmişti..

fakat hatanın bir kısmı da bendeydi..

Onun hatalarını sakince konuşmak yerine yüzüne vurmuş çok üstüne gitmiştim..

son olayda da uyucam dediği halde çağrı attım diye kızdı ve herşeyin birikimi oldu bitti...

karşılıklı hatalar olduğu için kafama çok takmamaya çalıştım..

bizimde dün akşam iftar yemeğimiz vardı..

giyindim süslendim gittim..

ve oda dönüp bir kere bile bakmadı..

canı soğolsun :)

bazen bitmişse kabul etmek gerek..

sende öyle yap sakin ol..

ya barışacaksınız yada hayatlarınıza yeni insanlar girecek..

olduğu gibi yaşamaya çalış..

ötesi sadece kendini üzmüş olursun..

Hayır benım anlamadığım aşkı sevgisi 1 günde nasıl biter insanın. O anda nasıl bitsin diye düşünebilir. Çocuk oyuncağımı bu anlamıyorum..
Arada yaşanmışlıklar da var. Bu yüzden bir başkasıyla olmasını düşünemiyorum.
Bana dediği şey "sen bu şekilde devam edersen ilişkilerin doğru düzgün olmaz". "Hemen beni başkasıylamı düşündün" dedim ve hayır düşünmedim diyor. Nasıl onunla konuşmadan yabancı gibi davranıcam bilmiyorum.

Akşam yemekte gül hep konuş onu takma ve ona hiç bakma gör bak nasıl olucak

ofiste benimle birlikte 2 kız var zaten. toplam 10 kişi falan gidicez, ne kadar gülüp takmaz tavırlara girebilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…