- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
istediği kadar inatçı olsun istediği kadar mükemmel olsun. sen gayet normal şeyler yazdığın halde o yoktan kavga çıkarmış.
sen şimdi nasıl yüzyüze bakıcaz diyorsun ya. 1-0 yenik oluyorsun.
ama şöyle kendine güvenli mutlu olursan ve onun hatasını kafanda tekrarlayıp kendine de haksızlık yapmazsan kazanırsın.
sakın ezik mutsuz görünme. hiçç oralı değilmişsin gbi hayatına devam et. zamanla zaten bu sevginden kaynaklanan acı da biter. belki hatasını anlar. anlamazsa da kendi kaybeder güzelim.
daha önüne biri sürü insan çıkar canını sıkma. güçlü ol. o düşünsün.
bırak biraz düşünsün işte...
hem kendi yanlışını hatasınıda görür. sessizliğini koru. dik dur.
ve geri adım atan sen olma
Araya bayramda girecek işte bir süre görüşmeyeceğizde..
Moralim çok bozuk şu anda..
Çok uzun sürerse bu durum
kıyamam canım ya, şu yemeğe bi git bakalım nolucak, eğer sana soğuk olsa bile fevri davranma çünkü kızgınlığı vardır belki olayınız taze, yemekte çok sakin ol
güzel diyorsunda ya gerçekten sevgisi bitti ise..esas izle bakalım sensiz ne yapıyor.
başka biri mi girdi aklına...
ısrar edersen itici olursun değerde bilmez..
yada en güzeli çık karşısına nedeni ne oldusunu herşeyi sor..sorgulamadan dinle sadece.
belki gerçekten sevgini hak etmiyor...
Bu ilişkiden sıkılmış ve artık onun için eziyet olmuş. Bu lafından sonra geri adım atamam zaten..
Fevriliklerim oluyordu, kavgada ediyordum ama tek sorumlusu hep bendim onun gözünde.. Önceki ilişkimde boyle bitmişti, bendemi sorun var
Hanımlar bu tuzağa düşmeyin...
Gelen mesajlarda da, burada okuduklarımda da hep aynı terane, "Özel gününde misin, sürekli kapris yapıyorsun, kavgaların sorumlusu sensin" vs... Erkekler yolunda gitmeyen ya da biten ilişkilerde genelde bu yaklaşımı sergilerler ki kendi vicdanları rahat etsin kabahat kadında kalsın ki onlar da gönül rahatlığıyla yeni heyecanlara koşabilsinler çünkü onun yüzünden bitmemiştir, kadın sıkmıştır, sorun yaratmıştır...
Kadınlar hiç hataları olmadığı halde "Acaba suç bende mi, öyle demesem, onu yapmasam, alttan alsam her şey yolunda gider miydi" diye kendilerini yerken, eski sevgililerini ararken buluyorlar kendilerini, sürekli yaptıklarını sorguluyorlar ve bu durum sonraki ilişkilerine de yansıyor çünkü sivri zeka bir adam ona kendini ilişkiyi yürütemeyen, sürekli trip atan, değersiz bir kadın gibi hissettiriyor ve kadın yalnız kalırken asıl suçlu ilişkiden ilişkiye yelken açıyor...
Yavuz hırsız ev sahibini bastırmış... Sizi suçlu çıkarması sizin kendinizi sorgulamanıza, sizde bir sorun olduğunu düşünmenize yol açmış... Peki bu tespiti yapan kim? Durduk yerde size bağırıp çağırıp mesele çıkaran ve daha evvel de şimdi de "bitti" diyen "ultra zeki bir adam"... Her şey çok açık, değil mi?
Maalesef siz kendinizi yiyip bitirmeye devam edecek, ilerleyen günlerde onu çok özleyecek ve o hiçbir şey olmamış gibi devam ederse ona ayak uyduracaksınız sonra bu ilişkiniz de önceki gibi yine onun yüzünden bitecek ama siz yine hatayı kendinizde arayacaksınız... Kısır döngü... Sizin sorununuz yanlış kişileri kafanızdaki doğru kalıba sokmaya çalışmak, sizi sizin kadar sevmeyen adamlara prens rolü biçmek ve yazdıklarımı okurken bile "ama beni çok seviyordu, şöyle demişti, böyle yapmıştı" demek... Üzgünüm, bu iş bitmiş...
üzme kendini arada olur böyle olaylar ilişkilerde sende fevri davranma sessiz kal gelmesini bekle ki zaten yakında tıpış tıpış gelir
önceki ayrılığımızda bana "eskisi gibi oluruz dimi? ben eskisi gibi olmak istiyorum" demişti. Ben de ona "hayır tabiki arkadaş mı kalıcam bi de senle.. Sen eski sevgililerinle arkadaşmı kaldım" dediğimde "sen onlarla bir misin?" demişti. Bilemiyorum kafam allak bullak.. Tek isteğim pişman olsun başka birşey istemiyorum..
Şu an sizin için bir şey ifade etmeyecek ama belki ileride olanları anlamlandırmak için işe yarar...
Tek istediğiniz pişman olmasıysa size öyle bir gelecek ki fazlasıyla olacak istediğiniz...
Ama bu geliş önceki seferki gibi bir sonraki gidişe kadar olacak maalesef... O sizinle bir ilişki yaşamak istemiyor, bakın tekrar başlayabilirsiniz, özürler dileyebilir vs fakat aynı noktaya gelirsiniz çünkü o sizinle yürümeyeceğini kazımış kafasına ve sizi rahatsız eden bu... Belki tekrar devam edip etmemek de değil, aranızdaki durumun bu hale gelmesini sindiremiyorsunuz ve haklısınız...
Sizin arkadaşlığınız onun için daha cazipti çünkü gizli bir flört vardı, muhtemelen birbirinize alttan alta mesajlar gönderiyordunuz, alt metinlerde birbirinize hissettiğiniz duygular, ilgi vs vardı ama bir yandan da özgürdü... Yani bir kadının fiziğini beğense bunu rahatlıkla itiraf edebilirdi çünkü aranızda bir ilişki yoktu ve ona hesap soramazdınız hatta tavır yapardınız ve bu bile ona olan ilginizi açık ederdi... Buna rağmen hem birlikeyteydiniz hem de değil, sürekli bir kıvılcım... Erkekler bu heyecanlı dönemi çok severler, henüz hiçbir şeyin adı konmamış ve iki taraf da bunu çok isterken her şey çok güzeldir...
Doğal olarak eski halinizi özlemesi normal... Eski sevgilileriyle arkadaş kalmamış ama sizinle kalabilir çünkü sizin ona zaafınız olduğunu biliyor ama bu sizi çok yıpratır... Her an tekrar başlayacak gibi olup ya başkası aklına girerse fikrine dayanamazsınız ama bu noktaya gelene kadar tekrar barışacağınızı hatırlatayım, yine ilişkiye başlayacaksınız çünkü aynı yerdesiniz ve bu kaçınılmaz ama eldeki veriler yine biteceğini ve başladığınız noktaya döneceğinizi gösteriyor... Üstelik eski halinize dönmek istemesi hoş değil çünkü siz onunla "kanka" değil birbirinden etkilenen iki insandınız ve o günlere dönmek demek aynı iş yerinde sizi el altında tutmak demek olur çünkü hem aranızdaki elektrik söz konusu hem de "sevgili olmayalım arkadaş kalalım" diyen bir adam... Nasıl olacak bu?
Bunlar sizin için tatsız ihtimaller, şu an bunlara kafa yormak dahi istemiyorsunuz, kendinizi berbat hissediyorsunuz ama ilerleyen günlerde attığı adımları yorumlamak için lazım olabilir...
Hergün yüz yüze bakmak kötü olucak tabii,
O yokmuş gibi davranmanız en iyisi..
(tabii başarabilirseniz)
"sen hiç bişiyi göremiosun ben senin gözüne gözüne sokmaktan bıktım usandım artık fevri çıkışlarınla beni suçlamalar her seferinde kendi düşüncelerinle beni yerin dibine gömüyosun" gibi şeyler yazdı bana. Ben de sildim onu
Fevriliklerim oluyordu, kavgada ediyordum ama tek sorumlusu hep bendim onun gözünde.. Önceki ilişkimde boyle bitmişti, bendemi sorun var
Kızlar belki bende de hata bulacaksınız (önceki konularımdan dolayı) ama ne olduğunu anlayamadım.. Haftasonu için plan yapmıştık ve 3 günlüğüne bir yere gidecektik baş başa.. Dün bana yaptığımız rezervasyonu "mecburen" iptal etmemiz gerektiğini, evlerine haftasonu misafir geleceğini söyledi. Suratım asıldı doğal olarak ve sinirli bir şekilde yeri aradım iptal ettirdim rezervayonu.
Bugün işe geldik ve şirketten 3 arkadaş (o da dahil) uyuya kalmışlar. Benim ki bir müşteriye gidecekti ve uyuya kaldığı için geç gitti. Diğer arkadaşlarda işe geldi. Ben de kendisine "hepiniz uyudunuz bugün" dedim ve olayı anlattım. Bana sinirli bir şekilde "ee? ne yapayım yani?" falan dedi. Ben de "tamam ya sanki karşımda tanımadığım biri var, bişeyde konuşulmuyo senle" dedim ve bana sinirlendi ve "sus" dedi. Ben de "zaten herkese tahammulun var bi bana yok" dedim, burda olay koptu.. Bana "kime tahammulum varmış, kimmiş o herkes söylesene" diye agresif agresif yazmaya başladı. "İsim mi arıyosun, beklediğin bi isim mi var" dedim ve bana "isim varmış gibi sorguluyosun, kimmiş o herkes" dedi. Sonrasında ise artık olmadığını, bu ilişkinin tadının kaçtığını söyledi ve ayrılmak istiyorum dedi. Kızlar ilişkimiz çok güzel başlamıştı, bu adam boyle bırakıp gidemezdi. Bana sensiz yapamam diyen adam bitti dedi. Ve aşkı sevgisi bana karşı bugün bitmiş öyle dedi. Ben de bu sefer hiç uğraşmadım ve tamam dedim. Facebooktaki fotomuzu kaldırıp onu da sildim. Ama içim buruk, bugün şirketin iftar yemeği var ve o da gelecek. Onu da geçtim hergün yüz yüze bakcaz. Ne yapıcam kızlar bişeyler söyleyin çok kötüyüm
hayır sorun sende değil. erkekler hiç haksızlığını kabul etmezler. bak bu adam seni gerçekten seviyorsa ya da içinde bişeyler kalmışsa zaten senin iş yerindeki umursamaz ve dik duruşun dikkatini çeker.
ama yine de yüz verme sürünsün. hatta değerini bilen biri çıkar inşallah karşına.
valla bravo durduk yere kavga cıkartmıssın ama yargılamıyorum senı benı yanlış anlama adamı bunaltmışsın ıyıce oncekı bı kac konunu bılıyodum kıskanclıkla ilgili olanı bence bazen sevgi yetmiyor ilişkiyi yurutmeye anlayış güven saygı bunlar cok önemli unut bence belkıde gercekten bıttı sevgısı en azındn bunu anlaman ıcın hıc arama bakalım sana davranışları nasıl olucak sevıyosa döner
Öncesinde kıskançlık yapmış olabilirim ama bu konuşmada bitirme noktasına gelecek birşey yapmadım. Kendine engel olamıyor sinir harbi geçiriyor. Burda nasıl kavga çıkartmışım anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?