İlk olarak yaşıtız geçtiğiniz aşamalardan geçmedim ama hissi dünyamız aşağı yukarı aynı yerdedir, bir talihsizlik sonucu erken evlenmişsiniz. Sizinki kadermiş cidden, bazı kadınların erkenden cinsellik yaşayabilmek için erken evlendiğine inanırım ama siz tamamen ailenizin tavrından dolayı evliliği kaçış görmüşsünüz. Size helal olsun diyorum, buradaki kocadan tokadı bırakın dayak yiyip aldatılıp hala kocam da kocam diye sızlanan kadınların yanında tavrınız öyle olgun ve aklı başında ki... Sizi örnek olsun diye tüm kk alemine parmakla göstermek lazım. Durumunuzun zorluğuna ve yaşınızın gençliğine rağmen kendinize saygınız var, göbek bağınız kocanızla kesilmemiş cidden. Güçlüsünüz, bu güç hayatınızı manevi anlamda idame ettirmeye yetecektir, evliliğinizi sonlandırmaya karar verdiyseniz istikrarlı şekilde yolunuza gidin fakat maddi anlamda durumunuz çok şaibeli. Kusura bakmayın başlığın tamamını okuyamadım hemen yazmak istedim, tokat sonrası eşinizin tavrı ne oldu? Affettirmeye yönelik bir çaba gösterdi mi? Gösterdiyse süründürün ki bir daha haddini aşmasın hatta bunu bir miktar kendinize gelecek için yatırım yapmak için kullanın. Mesela bir süre kalmaya karar vermişsiniz ki bu bence oldukça mantıklı bir karar hatta yerinizde olsam bu sürede ne olur ne olmaz bir üniversite okumaya çalışırdım çocuk daha küçükken ki gidecek olsam en azından asgari maaştan fazlasını kazanmak için şansım olsun, onu yapamam diyorsanız, ki bence yaparsınız, annem bana hamileyken ve doğurduktan sonra bildiğiniz 4 yıllık üniversite okumuş bitirmiş, çalışmış da, açık üniversite okuyun, sınavları dışında evde kalarak bitirebilirsiniz nasılsa. Çocuk gelişimi dalında meslek lisesi mezunuymuşsunuz, bölümünüzle ilgili bir bölüme gitme imkanınız var hatta Anadolu Üniversitesi 2 yıllık açık öğretim okuma imkanı veriyor, tam da sizin eşinizle kalmayı düşündüğünüz süre... Sonrasında çocuk da kreş yaşına geleceğinden çalıştığınız yerde onunla olma imkanınız bile olabilir şansınız yaver giderse. Hayırlısı olsun hakkınızda.