- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Çok konuştuk bu konuları .Ömür boyu buna katlanmak mümkün değil, çünkü sanki rol yapıyormuşsunuz gibi oluyordur. İnsan her gün başka biriymiş rolü yapamaz ki... Fazla baskın olmayı seven bir kişilik ve sanırım bazı konularda birbirinize uygun olmayışınız sebebiyle orta yolu bulmak yerine kendini değiştiren ve baskılanan siz oluyorsunuz. Halbuki ilişkilerde bu tür farklılıklarda orta yol bulunmalı, adam resmen sizin görüntünüz ve huyunuzun üstüne kendi istediği kadını inşa etmeye çalışıyor. Çok yorucu bir durum olmalı. Bunu farkında olmadan mı yapıyor yoksa daha önce konuşmanıza rağmen bir gelişme göstermedi mi? Kendinizi tanıdığınız ve zevklerinizi inşa edeceğiniz dönemde evlenmişsiniz, bu nedenle daha yalnızlığınızı ve hayatınızı dilediğiniz gibi yaşıyor olmanın keyfini sürememişsiniz, buna ihtiyaç duyuyorsunuz ve eşiniz bu konuda hiç yardımcı olmamış hatta olumsuz etkilemiş bu süreci bile denebilir...
Ona birşeyi yaptırabilmem için gözyaşı dökmem gerekiyor .
Anlayış ,çok zor gerçekten .
Sürekli kusur bulan temizlik hastası .
Herşeyi mükemmel yapmamı bekleyen dediğiniz gibi hayalinde ki kadını üzerime inşa etmeye çalışan biri .
Bir insana şunu söyle yapacaksın ! Dedıkten sonra senı sevıyorum demenın ne kadar faydası olur sizce ?
Yapamıyorsun , beceremıyorsun , olamıyorsun.
Ben hayatımda kımseyı kımseyle kıyaslamadım .
Ailemden ögrendım bunun cunku nasıl hıssettırdıgını ve bunu kımse uzerınde denemedım ve bır erkek olarak o kendını daha kotu hıssederdı dıye dusundum hep.
Çokça kez dilimin ucuna geldı
Hep sustum .
Ve yıne dedıgınız gıbı rol yaptıgımı kendımle basbasa kaldıgım zamanlarda hısseder oldum .
İki kişilik bir hayatta iki kişilik yalnızlık yasıyorum ve hıc mutlu degılım