Merhaba kızlar
Merak edenleriniz olur diye konuyu güncellemek istiyorum .
Birşeylerin düzelmesi taraftarında olmasamda düzelmiyor hiçbirşey , aksine daha da sarpa sarıyor .
Şu bi iki hafta içinde yaşadığım bu hayat , bu ev ve evlilik benim değil sanki .
Boşanmak istediğimi söyledim dün oturup alay mı ediyorsun benımle dedı güldü falan baktım cıddı konusamıyorum kalkıp odaya gıttım .
Sabah oldu , gitti.
Gelelim asıl meseleye .
Çıkan tartışma neden babasının elini öpmediğimden çıkmıştı .
Bugün bana resmen şok yaşattı .
Evimize bir kere adım atmamış
Evden ayrılırken kavga kıyamet ayrıldıgımız babasını resmen elını bana öptürmeye getırmış .
Aylardır kendı adıma yüzyüze gelmedım
Çıkarken yemın etmiştim beni o derrce üzmüşlerdi .
Tamam babadıdır kendi görüşür , ev onjnda iyi hoş gelsın gıtsınde ben yuzyuze gelmek ıstemıyordum oda buna cok ıyı bılıyordu.
Adam gelır gelmez ayakkabılarını cıkarmadan kapıda bana elini uzattı sırıtarak , bende saygı yokmuş . Bunları eşikten içeri gırmeden soyluyor .
Bende bır sure bekleyıp bayramınız mubarek olsun hosgeldınız dedım mesafe koyarak ve elini öpmedim .
Hizmetini yaptım
Çayını corbasını verdım sonra gıttı .
Esımle yıne basladık tartısmaya , ayıpmış yaptıgım .
Bende benım yaptıgım degıl senın kı ayıp dedım
Bana haber vermrden eve mısagor getırıyorsun
Üstelik görüşmek istemediğimi bıletek ve aırf el öpturmek için.
Babasıda öyle bır ego yapmış ki o el ü
Öpülmese ölecek o derece .
Neyse eşim bana iki yüz tl bırakarak babasının evınde kalacagını soyledı bir kaç gün .
Bende ilk birsey demedjm agzımı bıle acmadım fakat arabaya bınerken apartmanın onunde kafasına dogru balkondan saksı attım .
Pişman oldum oda konuya komsuya rezıl oldugum ve kapıda bas bas bagırıp benı rezıl ettıgi ıcin .
Bı hızla eve geldı yıne tartstık esyasını aldı ve gıttı bende bu svden de cıkmıyorum cocuk sadece benım degıl senınde cocugun kopek gıbı bakacaksın dıye bagırdım .
Bana ne yapıyor algılayamıyorum .
Suçlu olup üste cıkmaktır bu .
Aglayamıyorum , ne oldu boyle hersey bı anda
Adam ıkı haftada oyle bır dondu kı
Hayır bu benım kocam olamaz dıyprum
Mutfakta yemek hazırlarken gelip open
Dıger koltukta ayrı oturamayan , sureklı yanaklarımı sıkıp sevendı bu adam .
Adam resmen babası ıcın pılını pırtını toplayıp gıttı.
Kızlar bana akıl fıkır verın
Sütüm gitti üzüntüden
Bana birseyler soyleyın aklımı kacırıcam artık sınırden
Ben boyle bırı degıldım
O saksıyı nasıl fırlattım onu bıle bılmıyorum
Fıkır verın lutfen