B
babol
Ziyaretçi
- Konu Sahibi babol
çok köyüyüm burayı okuyunca rahartlıcağıma icie beter odlumbiliyorum ve çokda iyi anlıyorum canım çünkü henüz saatler olmuşş çook ttaze çok yeniii.. ağla ve sakın kendini sıkma ve rahatlamak için yaz yazıya dök kus içindeki herşeyii sakinleş bitanemm :teselli:
haklısın ama kimse anlamadı benicanım ya evet aşk acısı insanın çok canını yakıyo ama insanda bu sayede olgunlaşmıyormu.belkide böyle hayırlıymıs hadi evlenipte ayrılsaydınız ama dileğimde inşallah geri birleşirsiniz biraz belkide ikinizinde zamana ihtiyacı var bacı ufak ufak önemsemediğimiz hatalar büyüyor ve insanı boğuyor ikinizde bikaç gün düşünün canım bu aralar biraz görüşmeyin birbirinizi kırarsınız yoksa
saol.unutmayı becerebilsem mafoldumbenaldatmayı affetmişsin ancak güvensizliğini yenememişsin bunu ona yansıtmışsın hatan burada olmuş, şimdi artık kapat bu mevzuyu cünkü ayrıllmışsınız ve unutman gerektiğini görüyorum. her hatadan bir ders çıkarmalısın, gecmiş olsun yapılacak br şey yok.
korkuyorum öbnmüdeki ügnlerdenmafoldumbenbence güvensizlik varmış zaten zor gecicek bu günler acını doya doya yasa güvensizliğin verdiği acıyı bir ömür cekiceğine 1 sene üzül yolunu ciz belki seni çok daha mutlu edicek birisi çıkar karşına..
yazını okuyunca ağlıodum hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladımmafoldumben
ben bazen bu kadinlari anlamiyorum arkadaslar birazdaha empati yaparak yorum yazsaniz bence daha olumlu olur simdi siz kizi nisanlisinin msn ine girdi diyemi sucluyorsunuz? kiz durup dururkenmi girdi nisanlisinin msn ine demeki guven vermedi kizcagaza guvende alinmaz verilir!!! kiz cagaz neler cekmis hatda aldatmis oglan en buyuk hata affetmis !! olanlari bitenleri ailesiyle paylasmiyacakda kimle paylasacak tabiki annesinden yada ablasindan bir buyugunden yardim alacak (aynen simdi burda yardim istedigi gibi!!) oglanin anneside elbetde ogle konusacak hic tuhaflamadim neden oyle konusmus diye o da kendi oglunu aklamaya calisacak ...
tatlim bana gore sen cok dogru bir karar vermisin hakkinda herseyin hayirlisini iste ve sabret Allahina sigin onune Allah c. c li ne guzel insanlar cikaracak gor bak....
allah razı olsun.kimse yanımda olmak zorunda değil ama.
çok sevdim çok fedakarlık ettim.
hep dikkat ettim
kötü bişi yapmadım ben
en sonunda dayanamadımda bitti dedim
yoksa o benim canım.
ama bile bile beni üzmesi lgisiz olması bunlar artık tak ettirdimafoldumben
aldatıldıktan sonra bu kadar güvensiz olman çok da anormal bişi değil ki..
asıl burda hatalı olan alttan alması gereken nişanlındı.
ayrıca nişanlının arkadaşının gerçekleri söylemediği ne malum ki bence çok da küçük bi olay da değil yani bu.
o ben yapmadım dediği için ona inandım.güvendim.özürde diledim.
daha napayım demi
senağlama