bitti:(canımdan can gitti:(nişanlımdan ayrıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi babol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyorum ve çokda iyi anlıyorum canım çünkü henüz saatler olmuşş çook ttaze çok yeniii.. ağla ve sakın kendini sıkma ve rahatlamak için yaz yazıya dök kus içindeki herşeyii sakinleş bitanemm :teselli:
çok köyüyüm burayı okuyunca rahartlıcağıma icie beter odlum
canım ya evet aşk acısı insanın çok canını yakıyo ama insanda bu sayede olgunlaşmıyormu.belkide böyle hayırlıymıs hadi evlenipte ayrılsaydınız ama dileğimde inşallah geri birleşirsiniz biraz belkide ikinizinde zamana ihtiyacı var bacı ufak ufak önemsemediğimiz hatalar büyüyor ve insanı boğuyor ikinizde bikaç gün düşünün canım bu aralar biraz görüşmeyin birbirinizi kırarsınız yoksa
haklısın ama kimse anlamadı beni
aldatmayı affetmişsin ancak güvensizliğini yenememişsin bunu ona yansıtmışsın hatan burada olmuş, şimdi artık kapat bu mevzuyu cünkü ayrıllmışsınız ve unutman gerektiğini görüyorum. her hatadan bir ders çıkarmalısın, gecmiş olsun yapılacak br şey yok.
saol.unutmayı becerebilsem mafoldumben

bence güvensizlik varmış zaten zor gecicek bu günler acını doya doya yasa güvensizliğin verdiği acıyı bir ömür cekiceğine 1 sene üzül yolunu ciz belki seni çok daha mutlu edicek birisi çıkar karşına..
korkuyorum öbnmüdeki ügnlerdenmafoldumben

ben bazen bu kadinlari anlamiyorum arkadaslar birazdaha empati yaparak yorum yazsaniz bence daha olumlu olur simdi siz kizi nisanlisinin msn ine girdi diyemi sucluyorsunuz? kiz durup dururkenmi girdi nisanlisinin msn ine demeki guven vermedi kizcagaza guvende alinmaz verilir!!! kiz cagaz neler cekmis hatda aldatmis oglan en buyuk hata affetmis !! olanlari bitenleri ailesiyle paylasmiyacakda kimle paylasacak tabiki annesinden yada ablasindan bir buyugunden yardim alacak (aynen simdi burda yardim istedigi gibi!!) oglanin anneside elbetde ogle konusacak hic tuhaflamadim neden oyle konusmus diye o da kendi oglunu aklamaya calisacak ...
tatlim bana gore sen cok dogru bir karar vermisin hakkinda herseyin hayirlisini iste ve sabret Allahina sigin onune Allah c. c li ne guzel insanlar cikaracak gor bak....
yazını okuyunca ağlıodum hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladımmafoldumben
allah razı olsun.kimse yanımda olmak zorunda değil ama.
çok sevdim çok fedakarlık ettim.
hep dikkat ettim
kötü bişi yapmadım ben
en sonunda dayanamadımda bitti dedim
yoksa o benim canım.
ama bile bile beni üzmesi lgisiz olması bunlar artık tak ettirdimafoldumben

aldatıldıktan sonra bu kadar güvensiz olman çok da anormal bişi değil ki..
asıl burda hatalı olan alttan alması gereken nişanlındı.
ayrıca nişanlının arkadaşının gerçekleri söylemediği ne malum ki bence çok da küçük bi olay da değil yani bu.

o ben yapmadım dediği için ona inandım.güvendim.özürde diledim.
daha napayım demi
senağlama

su meshur sözümüde yazmadan edemicem

3 kurusluk adama 5 kurusluk deger verirsen kalan 2 kurusa seni satar.......

vallah kusura bakmadaaa o seni aldati sen affetin o seni bu yüzdenmi affedemio yani öle bir insan icin asla bi gz yasi dökmem degmez yani bahane bulio vallah bosver üzlmeee hayatin devam sürio baska insanlar karsina cikar
benim de o gücüme gidiyor.naptımki
onu hep sevdim ilgimi hiç kesmedim
asla bi yanlış yapmadım
kıskandım tmm ama olay başımdan geçmese onuda yapmazdım.
şimdi suçlu ben oldum
vazgeçen ben oldum
ama zaten beni bu duruma getiren ooldu
istese bırakmam diemezmiydi
ayaklarına kapanmamı bekleme dedi
sen problemli degilsin canim senin hatan fazla vermek (deger) bazi insanlara hak etdiklerinden fazla verdinmi tenekeyken kandilerini altin sanirlar bir yerlerinden inci damladigini dusunurler tekmeyi yedilermi bazilarinin akli basina gelir bazilarida hala bir b...kum sanarak dolanirlar :oklava:
gücüme gidio gerçekten bi insana bu kadar değer verdim.
çok şey istemedim
evleneyim doğru düzgün bi hayatım olsun
senağlama

sen onun büyük hatasını affetmişsin ama bir türlü o seni affedemiyor..kendini ne sanıyor nişanlın..kendi sütten çıkma ak kaşıkmı? eğer sende bir güvensizlik oluştu ise bunun sorumlusu kendisidir..
olan olmuş tabii ki ama belkide böylesi daha iyi..senden böyle bir nedenden vazgeçiyorsa belki o da sıkıldı..boşver canım yaaaa..bence de seni sevmiyor

benim de o gücüme gidiyor.naptımki
onu hep sevdim ilgimi hiç kesmedim
asla bi yanlış yapmadım
kıskandım tmm ama olay başımdan geçmese onuda yapmazdım.
şimdi suçlu ben oldum
vazgeçen ben oldum
ama zaten beni bu duruma getiren ooldu
istese bırakmam diemezmiydi
ayaklarına kapanmamı bekleme dedi

gücüme gidio gerçekten bi insana bu kadar değer verdim.
çok şey istemedim
evleneyim doğru düzgün bi hayatım olsun
senağlama

sende ben ayaklarima kapanacak birini bulurum geri zeka deseydin hem suclu hem guclu beyfendi :oklava::oklava: ay sinir oldum ya zaten basim agriyor benim kizimin basina gelmis gibi delirdim burda ... bizde bu senin yasadiklaryin baska bir versiyonunu yasadik canim seni cok iyi anliyorum ama inan bu gunleri dusundukce ilerde neden bukadar cok uzulup aglamisim diye hayiflanacaksin :teselli:

bence bitmedi
bence siz tekrar birleseceksiniz
insanın sevdiğini bırakması bi ölüm
aşk herseyi affeder bence belkide affetmez bu tartısılır
bilmiyorum ama içimdeki ses sizin evleneceginizi söylüyor bu sevgi bunu anlatıyor
senin hangi durumda oldugunu cok ii biliyorum kaybetmek cok kötü bişey
bilmiyorum ben olsam herseyi bi anlık silerdim arardım onu sevdiğimi söylerdim sevgim için yapardım yani hani okadar hastalanmıssın okadar aglıyosun onsuz hiçsen bişeyleri unutucaksın ara konus ama gercekten seviyosan anladıgım kadarıyla böyle yani bi an kendimi yerine koydum onsuz olamazsam hep o varsa bikere daha arardım
yaşadıklarını okuyınca annesini arayıp bitti dediğinde içim cız etti nasıl demiş dedim nasıl bitti der dedim annesinin o kelimeleri seni harap eder pismansın biliyorum sen sadece cok pismansın cün kü onu cok seviyorsun keske aramasaydım diyosun keske ben bitti demeseydim diyosun tamamiyle kendini yanlıs yansızmıssın annenlere anlatmısısın dogal olarak buda ortaya cıkınca güvensizlik yaratmıssın bilmiyorum hersey cok farklı gelisebiliyo cok seviyosan kalbinin sesini dinle derim yalan dünyada bikere daha ara seni seviyorum deyip haykır
off off kızlar bende bugün bi haldeyim istanbul felaketi .... her 10 kişiden 3 kişi domuz gribi olacakmıs 23 milyon kişinin hasta olması bekleniyor ölüm burnumuzun dibinde ne için yasıyoruz bende bilmiyorum allah sevdiklerimizin acısını göstermesin kusura bakmayın azcık kendi derdimdende bahsettim cok duygusal bi insanımdır haberler yasaklandı bana karsısında aglamaktan yaslandım allah hayrına cıkarsın

canım benim insallah hersey gönlünce olur kalbinin sesini dinle onsuz olamazsan hayatın cehennem olacaksa bikez daha düşün kendin için buyrunnnnnnnnn

canım hıc moralını bozma senı msj okudum aynı benım gıbısı bende esımde once nısanlandım ve ayrıldım...cok deger verdım cok sevdım neler nler yaptım anlatsam burda tepkıı bıle alabılırım ama deydım degmedı...canın yanıyordu onu tahmın edıyorum ama hıc takma kafana gez toz eglen boyle uzuldugunu gormesın...demek sen o ınsanı hak etmmemısın

bence doğru olanı yapmışssın..

tamam çok acı çekiceksin ama zamanla hafifliycek..

we emin ol eğer dewam ettirseydin ilerde daha çok acı çekicektin..

bende nişanlımın msnine girerim normal zamanda bunda kötü bişe yokki, anlam weremiorum böle düşünenlere :umursamaz:

hatta çoğu internet hesabımız ortaktır, nolcak şimdi ikimizde birbirimize saygısızlıkmı yapıoruz :kahve:

senin yerinde olsam aynı küçük oyunu bende yapardım, sonuçta ortada zamanında yaşanmş ama yarası kapanmıycak bi durum war, içimi kemiren şüpheler iterdi beni böle bişe yapmaya..

bence nişanlının werdiği tepki suç bastırmaktan başka bişe değil:umursamaz:

yeni bi hatanın eşiğinden dönmüş we bunun senin tarafından anlaşılması panik yaratmış onda:delphin:

ayrıcaaa ne warmış ailene anlatmanda, nie kızıolarki buna anlayamadım.. yoksa ilerde yaşanması olası şeyler warda çok fazla ailenden destek alan biri olmanı kabulmü edemiolar :1ninca:

görünen o ki kararın yerinde olmuş cnmma.s

Canim eger o seni gercekten seviyor olsaydi emin ol ayaklarina kapanirdi. Seven ASLA vazgecemez cünkü. Üzgünüm ama demekki zaten sevmiyomus, kaldi ki sevmedigi daha önce aldattigindanda belli zaten. Bence sükret kurtulduguna ve seni gercekten seven birini sok hayatina. O zaman sevgi nedir, ilgi nedir göreceksin.

sen onun büyük hatasını affetmişsin ama bir türlü o seni affedemiyor..kendini ne sanıyor nişanlın..kendi sütten çıkma ak kaşıkmı? eğer sende bir güvensizlik oluştu ise bunun sorumlusu kendisidir..
olan olmuş tabii ki ama belkide böylesi daha iyi..senden böyle bir nedenden vazgeçiyorsa belki o da sıkıldı..boşver canım yaaaa..bence de seni sevmiyor
kimse seni ben gibi sevmez dedi.ama insan şaşaırıyor.
suçlu gibi oldum ya
bu gücüme gitti inianın öyle sevdimki onu
kara sevda gibi
öümürden ömür gitti
:gitme:

sende ben ayaklarima kapanacak birini bulurum geri zeka deseydin hem suclu hem guclu beyfendi :oklava::oklava: ay sinir oldum ya zaten basim agriyor benim kizimin basina gelmis gibi delirdim burda ... bizde bu senin yasadiklaryin baska bir versiyonunu yasadik canim seni cok iyi anliyorum ama inan bu gunleri dusundukce ilerde neden bukadar cok uzulup aglamisim diye hayiflanacaksin :teselli:
allah razı olsun.nasıl yaşadınız nolur biraz akıl verin
suçlumuyum
arayıp özürmü dilim mi
unutim mi
napim
öle şaşırdımki
çekceğim acılar korkutyoye beni
onu nüyüleniş gibi seviyorum çünkü
bi insan bukadar şeye rağmen silkinip atamazmı yaa
ne seviomuşum yamafoldumben

çok köyüyüm burayı okuyunca rahartlıcağıma icie beter odlum

haklısın ama kimse anlamadı beni

saol.unutmayı becerebilsem mafoldumben

korkuyorum öbnmüdeki ügnlerdenmafoldumben

yazını okuyunca ağlıodum hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladımmafoldumben
allah razı olsun.kimse yanımda olmak zorunda değil ama.
çok sevdim çok fedakarlık ettim.
hep dikkat ettim
kötü bişi yapmadım ben
en sonunda dayanamadımda bitti dedim
yoksa o benim canım.
ama bile bile beni üzmesi lgisiz olması bunlar artık tak ettirdimafoldumben

o ben yapmadım dediği için ona inandım.güvendim.özürde diledim.
daha napayım demi
senağlama

kimseyi takma lütfen kafana.. herkes kendi düşüncelerini yazıyor biliyorum pozitif yorumlar okuyup rahatlamak istiyorsun ama sakın kimseye şunu yazdı diyede kırılma herkes düşüncesini yazıyor tatlım.. senin herşeyi görmeni sağlıyor her açıdan yorum yapıyorlar sana'ki herşeyi görebil diye...

bence bitmedi
bilmiyorum ama içimdeki ses sizin evleneceginizi söylüyor bu sevgi bunu anlatıyor
bilmiyorum ben olsam herseyi bi anlık silerdim arardım onu sevdiğimi söylerdim sevgim için yapardım yani hani okadar hastalanmıssın okadar aglıyosun onsuz hiçsen bişeyleri unutucaksın ara konus ama gercekten seviyosan anladıgım kadarıyla böyle yani bi an kendimi yerine koydum onsuz olamazsam hep o varsa bikere daha arardım
yaşadıklarını okuyınca annesini arayıp bitti dediğinde içim cız etti nasıl demiş dedim nasıl bitti der dedim annesinin o kelimeleri seni harap eder pismansın biliyorum sen sadece cok pismansın cün kü onu cok seviyorsun keske aramasaydım diyosun keske ben bitti demeseydim diyosun tamamiyle kendini yanlıs yansızmıssın annenlere anlatmısısın dogal olarak buda ortaya cıkınca güvensizlik yaratmıssın bilmiyorum hersey cok farklı gelisebiliyo cok seviyosan kalbinin sesini dinle derim yalan dünyada bikere daha ara seni seviyorum deyip haykır
off off kızlar bende bugün bi haldeyim istanbul felaketi .... her 10 kişiden 3 kişi domuz gribi olacakmıs 23 milyon kişinin hasta olması bekleniyor ölüm burnumuzun dibinde ne için yasıyoruz bende bilmiyorum allah sevdiklerimizin acısını göstermesin kusura bakmayın azcık kendi derdimdende bahsettim cok duygusal bi insanımdır haberler yasaklandı bana karsısında aglamaktan yaslandım allah hayrına cıkarsın

canım benim insallah hersey gönlünce olur kalbinin sesini dinle onsuz olamazsan hayatın cehennem olacaksa bikez daha düşün kendin için buyrunnnnnnnnn

dunyanin gerceklerini goruyormusun! yok ponyanamisin anlamadim tatim :bbo:

bak sen simdi onun pesinde kosarsan affedersin götü ice kalkar birak hic umursama bak köpek gibi pesinde gelirrr kusura bakmada böle erkekler beni cok sinir edio sabrimi tasio ama hic hakk etmio sende biraz kendini toparla birakma hayat sonu gelmedi ya yani birisi gider baskasi gelirr biliorum kolayda degil ama kendini toplarla bak kendini yipratiorsun o simdi evinde rahat rahat oturiordur ve dsüniordur simdi üzülio edio kafasi eminim cok rahat birk gittsin derten kurtulmus olursun

bence bitmedi

ne dertler var neye üzülüom.ama öyle sevdimki
cigermin içi yanıo
seviom derim gocunmam
ama artık hakkımda ne hayırlı bilemiom
annem aradı onu.açmadımafoldumben

canım hıc moralını bozma senı msj okudum aynı benım gıbısı bende esımde once nısanlandım ve ayrıldım...cok deger verdım cok sevdım neler nler yaptım anlatsam burda tepkıı bıle alabılırım ama deydım degmedı...canın yanıyordu onu tahmın edıyorum ama hıc takma kafana gez toz eglen boyle uzuldugunu gormesın...demek sen o ınsanı hak etmmemısın
nasıl atlattın hiç bitmicek gibi
bence doğru olanı yapmışssın..

tamam çok acı çekiceksin ama zamanla hafifliycek..

we emin ol eğer dewam ettirseydin ilerde daha çok acı çekicektin..

bende nişanlımın msnine girerim normal zamanda bunda kötü bişe yokki, anlam weremiorum böle düşünenlere :umursamaz:

hatta çoğu internet hesabımız ortaktır, nolcak şimdi ikimizde birbirimize saygısızlıkmı yapıoruz :kahve:

senin yerinde olsam aynı küçük oyunu bende yapardım, sonuçta ortada zamanında yaşanmş ama yarası kapanmıycak bi durum war, içimi kemiren şüpheler iterdi beni böle bişe yapmaya..

bence nişanlının werdiği tepki suç bastırmaktan başka bişe değil:umursamaz:

yeni bi hatanın eşiğinden dönmüş we bunun senin tarafından anlaşılması panik yaratmış onda:delphin:

ayrıcaaa ne warmış ailene anlatmanda, nie kızıolarki buna anlayamadım.. yoksa ilerde yaşanması olası şeyler warda çok fazla ailenden destek alan biri olmanı kabulmü edemiolar :1ninca:

görünen o ki kararın yerinde olmuş cnmma.s
bilmiom magic necmim bilmiommafoldumben

Canim eger o seni gercekten seviyor olsaydi emin ol ayaklarina kapanirdi. Seven ASLA vazgecemez cünkü. Üzgünüm ama demekki zaten sevmiyomus, kaldi ki sevmedigi daha önce aldattigindanda belli zaten. Bence sükret kurtulduguna ve seni gercekten seven birini sok hayatina. O zaman sevgi nedir, ilgi nedir göreceksin.
:gitme::gitme:

ben bazen bu kadinlari anlamiyorum arkadaslar birazdaha empati yaparak yorum yazsaniz bence daha olumlu olur simdi siz kizi nisanlisinin msn ine girdi diyemi sucluyorsunuz? kiz durup dururkenmi girdi nisanlisinin msn ine demeki guven vermedi kizcagaza guvende alinmaz verilir!!! kiz cagaz neler cekmis hatda aldatmis oglan en buyuk hata affetmis !! olanlari bitenleri ailesiyle paylasmiyacakda kimle paylasacak tabiki annesinden yada ablasindan bir buyugunden yardim alacak (aynen simdi burda yardim istedigi gibi!!) oglanin anneside elbetde ogle konusacak hic tuhaflamadim neden oyle konusmus diye o da kendi oglunu aklamaya calisacak ...
tatlim bana gore sen cok dogru bir karar vermisin hakkinda herseyin hayirlisini iste ve sabret Allahina sigin onune Allah c. c li ne guzel insanlar cikaracak gor bak....

onu sucladigimida nerden cikartiyorsunuz ?

benim arkadasa kizmamdaki sebeb

hem onu deli gibi seviyor kaybetmeye korkuyor

hemde msnde onun adina baskalarindan bilgi aliyor ve kendisini üzüyor diye

ki zaten yorumumun sonundada ona üzülmemesini ozellikle belirttim

hem sizin hosunuza gidermi sevgiliniz msnde sizin adiniza arkadaslarinizla konussun ??

ben onun msninden konuşmadım ama.
arkadaşı msn açmış
benimde kendi msnim açıktı.
nisnlımla nicklerimiz aynı.
oda beni nişanlım sandı napıon lan falan dedi
baktım beni o sanıo
dur şunla dalga geçim dedim
anlamayınca bide öle kız lafı edince devam ettirdim
bilerek bişi yapmadım

ben onun msninden konuşmadım ama.
arkadaşı msn açmış
benimde kendi msnim açıktı.
nisnlımla nicklerimiz aynı.
oda beni nişanlım sandı napıon lan falan dedi
baktım beni o sanıo
dur şunla dalga geçim dedim
anlamayınca bide öle kız lafı edince devam ettirdim
bilerek bişi yapmadım

iste, demek olacagi varmis olmus canim

yada bu arkadasi sizin iliskinizi kiskandigi icin böyle bir sey yapti( bilinmez )

nisanlin demek ki kafasinda bitirmis seni yoksa bu kadar incik cincik olayda birakmazdi,bahane yaratmis sacma sapan

ama keske ailene anlatmasaydin,ailem bir sey demedi diye yazmissin ama baksana kaynana adayin herseyi annenlere anlatiyormssun demis sana,bunu neye guvenerek söylüyor peki

haklısın.ama öyle sevdimki.kaybetme korkuma hep yenildim.
bende eskiden sen gibi düşünürdüm
insanın başına gelince
durum değişiyor

bende cok sevdim haksız yere kondum yalan söylenildi bana salak yerine kondum cok kes sineye cektim cok sevdim hemde cok ama biyere kadar sonunda pes ettim zaman diyorum şimdi zaman sadedce cunku o herseyin ilacı canım seni cok iyi anlıyorum canının acıdınıda biliorum herseyde onuda hatırladını biliorum o kadar olumsuz yanına ragmen tek bir olumlu yanını hatırlayıp agladını özledinide biliorum cunku bende yasadım yasıorum Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlısını etsin diyebiliorum sadece sana

kimse seni ben gibi sevmez dedi.ama insan şaşaırıyor.
suçlu gibi oldum ya
bu gücüme gitti inianın öyle sevdimki onu
kara sevda gibi
öümürden ömür gitti
:gitme:

allah razı olsun.nasıl yaşadınız nolur biraz akıl verin
suçlumuyum
arayıp özürmü dilim mi
unutim mi
napim
öle şaşırdımki
çekceğim acılar korkutyoye beni
onu nüyüleniş gibi seviyorum çünkü
bi insan bukadar şeye rağmen silkinip atamazmı yaa
ne seviomuşum yamafoldumben
amannnn sakin haaaa tatlim sakin aramaa:olmaz: bir kere suna inan sende hata yok!!! ve onun kendini affetdirmesi gerek (bence hic ugrasma bu kazmayla ) ama seviyorsan bekle ne gelirme olacak gelsin bi ayaklarina kapansin once :umursamaz:
gercektende pisman olacakmi olsada nisanliyken bunu yapandan ben evleninde neler gelir dusunmek bile istemiyorum ....
benimde 21 yasinda kizim var bebegim, kizim 18 yasindayken degerinden fazla deger verdigimiz biriyle evlendirdik ama inan oyle derger verdikki matdi manevi herseyi bizim uzerimizdeydi evlendikrik buraya (yurtdisi) yanimiza getirdik butun masraflarini bavuluna kadar herseyini biz aldik , altina arabasini aldik ustu acik bmw, cobune hergun 50€ para verdik okula yolladik, kizimi gorseydin inan manken sanirsin o kadar guzel bir kiz bu damat olacak adamda kendini bir b...k sandi yaw bana bunlari yapiyorlarsa demeki ben cok degerliyim diye dahada fazla dahada fazla istedi ve sonunda tekmeyi yedi .. Çok üzgünüm çoook... cok uzulduk bunu biz hak etmedik diye ama simdide o uzuldugumuz gunlere uzuluyruz Allah herkeze hak etdigi hayati yasatsin insallah sende hic uzulme bak hersey yoluna girecek ama bu cocukdan uzak dur!!
birde anneyin dusuncesini merak etdim o bu konuda ne dusunuyor??

Back
X