Arkadaşlar meraba.. Erkek arkadaşımla 1,bucuk yıllık ilişkimiz vardı. Ufak tefek konulardan hep tartşmamız olurdu ama hiç ciddi bi sorun yaşamadık. 6gün önce filan çok ama çok saçma bi sebepten bitirdi herşeyi. Yani bir ilişkiyi bitirecek cinsten bir sorun değildi. Bana kızmış kendince tamam haklı da olabilir bir yerde ama bitti demesi çok ağırıma gitti inanın. Dedim çok çabuk karar alıyosun sinirlisin bunu yapma bize, ama yok çok açıkladım uzun uzun yazdım. Kaç kez aradım bari konuşarak halledelim ne olacaksa mesajla bir yere kadar dedim.Açmadı bile. Whatsap durumuna bir iki atarlı söz yazmış filan. Ancak takıldığım bir nokta var. Bitti , yazma artık ben yokum demesine rağmen face te ilişki durumumuzu hiç değiştrmedi. Hala benimle ilişki durumu kayıtlı. Ve şifrelerimiz birbirimizde. Face şifresini bile değiştrmemiş. Face te ki fotoğrafımız filan duruyor hep. Hiç girmiyo unuttu desem,değil. Çünkü giriyorum bakıyorum arada bir iki durum beğeniyo yorum bırakıyo filan, yani face te oluyor ara ara. Neyse uzatmayım. Diyorumki kendi kendime tamamen kafasında bitrmiş olsa şifresini değiştiirr yüm ilşkisini keserdi.tabiki sanal dünya çok bağlayıcı olmaz ama ne biliyim aklıma takıldı. Siz ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum
sizce sinirden mi yaptı bunu? Ben ne yapmalıyım peki? Daha önce buna benzer bişeyler yaşadıysanız ve paylaşırsanız çok memnun olurum..çok tecrübesizim bu konularda.kaç gündür beynimi ve kalbimi kemiriyo bu düşünceler..