• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bitti" dedi ama...

nancy6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
45
4
98
İstanbul
Arkadaşlar meraba.. Erkek arkadaşımla 1,bucuk yıllık ilişkimiz vardı. Ufak tefek konulardan hep tartşmamız olurdu ama hiç ciddi bi sorun yaşamadık. 6gün önce filan çok ama çok saçma bi sebepten bitirdi herşeyi. Yani bir ilişkiyi bitirecek cinsten bir sorun değildi. Bana kızmış kendince tamam haklı da olabilir bir yerde ama bitti demesi çok ağırıma gitti inanın. Dedim çok çabuk karar alıyosun sinirlisin bunu yapma bize, ama yok çok açıkladım uzun uzun yazdım. Kaç kez aradım bari konuşarak halledelim ne olacaksa mesajla bir yere kadar dedim.Açmadı bile. Whatsap durumuna bir iki atarlı söz yazmış filan. Ancak takıldığım bir nokta var. Bitti , yazma artık ben yokum demesine rağmen face te ilişki durumumuzu hiç değiştrmedi. Hala benimle ilişki durumu kayıtlı. Ve şifrelerimiz birbirimizde. Face şifresini bile değiştrmemiş. Face te ki fotoğrafımız filan duruyor hep. Hiç girmiyo unuttu desem,değil. Çünkü giriyorum bakıyorum arada bir iki durum beğeniyo yorum bırakıyo filan, yani face te oluyor ara ara. Neyse uzatmayım. Diyorumki kendi kendime tamamen kafasında bitrmiş olsa şifresini değiştiirr yüm ilşkisini keserdi.tabiki sanal dünya çok bağlayıcı olmaz ama ne biliyim aklıma takıldı. Siz ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum :( sizce sinirden mi yaptı bunu? Ben ne yapmalıyım peki? Daha önce buna benzer bişeyler yaşadıysanız ve paylaşırsanız çok memnun olurum..çok tecrübesizim bu konularda.kaç gündür beynimi ve kalbimi kemiriyo bu düşünceler..

Bir anlık sinirden de olabilir,sıkılmış da olabilir.
Birkaç gün üstüne gitme derim. Hala fotoğraflarınız duruyorsa,bir değişiklik olmazsa konuşmak isteyebilirsiniz tekrar.

sinirden ani hareketler gibi bence de. sakin sakin konuşmayı deneseniz iyi olabilir.

sinirden ani hareketler gibi bence de. sakin sakin konuşmayı deneseniz iyi olabilir.

işte emin olamadığım için ümitlenmek de istemiyorum. bitti dedi sonuçta, ona geri mesaj atıp konuşalım diyemem. eğer çok istiyorsa sakinleşip onun yazmasını beklemem gerekiyor sanırım . yazmazsa da zaten bitmiş demektir gerçekten

Arkadaşlar meraba.. Erkek arkadaşımla 1,bucuk yıllık ilişkimiz vardı. Ufak tefek konulardan hep tartşmamız olurdu ama hiç ciddi bi sorun yaşamadık. 6gün önce filan çok ama çok saçma bi sebepten bitirdi herşeyi. Yani bir ilişkiyi bitirecek cinsten bir sorun değildi. Bana kızmış kendince tamam haklı da olabilir bir yerde ama bitti demesi çok ağırıma gitti inanın. Dedim çok çabuk karar alıyosun sinirlisin bunu yapma bize, ama yok çok açıkladım uzun uzun yazdım. Kaç kez aradım bari konuşarak halledelim ne olacaksa mesajla bir yere kadar dedim.Açmadı bile. Whatsap durumuna bir iki atarlı söz yazmış filan. Ancak takıldığım bir nokta var. Bitti , yazma artık ben yokum demesine rağmen face te ilişki durumumuzu hiç değiştrmedi. Hala benimle ilişki durumu kayıtlı. Ve şifrelerimiz birbirimizde. Face şifresini bile değiştrmemiş. Face te ki fotoğrafımız filan duruyor hep. Hiç girmiyo unuttu desem,değil. Çünkü giriyorum bakıyorum arada bir iki durum beğeniyo yorum bırakıyo filan, yani face te oluyor ara ara. Neyse uzatmayım. Diyorumki kendi kendime tamamen kafasında bitrmiş olsa şifresini değiştiirr yüm ilşkisini keserdi.tabiki sanal dünya çok bağlayıcı olmaz ama ne biliyim aklıma takıldı. Siz ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum :KK43: sizce sinirden mi yaptı bunu? Ben ne yapmalıyım peki? Daha önce buna benzer bişeyler yaşadıysanız ve paylaşırsanız çok memnun olurum..çok tecrübesizim bu konularda.kaç gündür beynimi ve kalbimi kemiriyo bu düşünceler..
tamamen sinirden. Bende çok yaşadım bu durumu. Sonradan tekrar konuştuğumuzda neden aramadın neden sormadın hiç özlemedin ben senden bekliyodum gibi sözler duydum. aranızdaki tartışma her neyse onun zoruna giden bir şeydir belki ya da çok sinirli bir anına denk gelmiştir.
ama o kadar açıklama yaptıktan sonra yine sizin yazmanız da onu şımartmaktan başka bir şey olmaz.
Blöf yapabilirsiniz. Peki bende düşündüm madem bana bu kadar kolay bitti diyebiliyosun, bitsin. 1 buçuk yıldan sonra bana bitti diyebiliyosan telefonlarıma bile cevap vermiyorsan o fotoğrafların hala facede durmasının da anlamı yok gibisinden.

arama sakın bırak o arasın.ilşki durumunu değiştirme bırak o değiştirsin.silsin.baktın değiştiriyor her şeyi sen de değiştir ozaman.top şu anda onda.arayıp kaldırma bir yerlerini

Arkadaşlar meraba.. Erkek arkadaşımla 1,bucuk yıllık ilişkimiz vardı. Ufak tefek konulardan hep tartşmamız olurdu ama hiç ciddi bi sorun yaşamadık. 6gün önce filan çok ama çok saçma bi sebepten bitirdi herşeyi. Yani bir ilişkiyi bitirecek cinsten bir sorun değildi. Bana kızmış kendince tamam haklı da olabilir bir yerde ama bitti demesi çok ağırıma gitti inanın. Dedim çok çabuk karar alıyosun sinirlisin bunu yapma bize, ama yok çok açıkladım uzun uzun yazdım. Kaç kez aradım bari konuşarak halledelim ne olacaksa mesajla bir yere kadar dedim.Açmadı bile. Whatsap durumuna bir iki atarlı söz yazmış filan. Ancak takıldığım bir nokta var. Bitti , yazma artık ben yokum demesine rağmen face te ilişki durumumuzu hiç değiştrmedi. Hala benimle ilişki durumu kayıtlı. Ve şifrelerimiz birbirimizde. Face şifresini bile değiştrmemiş. Face te ki fotoğrafımız filan duruyor hep. Hiç girmiyo unuttu desem,değil. Çünkü giriyorum bakıyorum arada bir iki durum beğeniyo yorum bırakıyo filan, yani face te oluyor ara ara. Neyse uzatmayım. Diyorumki kendi kendime tamamen kafasında bitrmiş olsa şifresini değiştiirr yüm ilşkisini keserdi.tabiki sanal dünya çok bağlayıcı olmaz ama ne biliyim aklıma takıldı. Siz ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum :KK43: sizce sinirden mi yaptı bunu? Ben ne yapmalıyım peki? Daha önce buna benzer bişeyler yaşadıysanız ve paylaşırsanız çok memnun olurum..çok tecrübesizim bu konularda.kaç gündür beynimi ve kalbimi kemiriyo bu düşünceler..
Arkadaşım sessiz kalma taktiği uygula İnan bana çıldıracak pişman olucak aradığında falan 1 hafta açma o kaybeder zaten bitiremezde.sen sessiz kaldıkta daha kıymetleniceksin facede falan hiç bişey paylaşma seni merak etsin bak nasıl yalvaracak takmazsan kudurur emin ol.benimde sevgilim vardı tartışırken eşşeksin sen falan diye hakaret etmeye başladı git defol dedi gittim aradı mesajlar attı cevap atmadım bi kaç gün sonra nasıl özür diledi dahada kıymete bindim.bu erkekleri fazla takmıcaksın kendi haline bırak biraz düşünsün öyle bitirmek kolaymı kolay kolayda affetme

tamamen sinirden. Bende çok yaşadım bu durumu. Sonradan tekrar konuştuğumuzda neden aramadın neden sormadın hiç özlemedin ben senden bekliyodum gibi sözler duydum. aranızdaki tartışma her neyse onun zoruna giden bir şeydir belki ya da çok sinirli bir anına denk gelmiştir.
ama o kadar açıklama yaptıktan sonra yine sizin yazmanız da onu şımartmaktan başka bir şey olmaz.
Blöf yapabilirsiniz. Peki bende düşündüm madem bana bu kadar kolay bitti diyebiliyosun, bitsin. 1 buçuk yıldan sonra bana bitti diyebiliyosan telefonlarıma bile cevap vermiyorsan o fotoğrafların hala facede durmasının da anlamı yok gibisinden.

Ben de ilk düşündüm, " madem bitrdin herşeyi o zaman kaldır ilişki durumundan beni orda durmasının bi alemi yok resimleri de kaldır " filan desem diye. sonra dedimki şuana kadar artık yazmayı bıraktım madem bozmayayım sessizliğimi. o zaten niyetindeyse kaldırır kendisi

Arkadaşım sessiz kalma taktiği uygula İnan bana çıldıracak pişman olucak aradığında falan 1 hafta açma o kaybeder zaten bitiremezde.sen sessiz kaldıkta daha kıymetleniceksin facede falan hiç bişey paylaşma seni merak etsin bak nasıl yalvaracak takmazsan kudurur emin ol.benimde sevgilim vardı tartışırken eşşeksin sen falan diye hakaret etmeye başladı git defol dedi gittim aradı mesajlar attı cevap atmadım bi kaç gün sonra nasıl özür diledi dahada kıymete bindim.bu erkekleri fazla takmıcaksın kendi haline bırak biraz düşünsün öyle bitirmek kolaymı kolay kolayda affetme

aynen canım çok doğru dedin. ben o hatayı en baştan yaptım şimdi sonuçlarına katlanıyorum. diyordum kendi kendime niye kendimi çekiiyim ilişkide sevgim neyse onu göstereyim ince hesaplarla olmaz sevgi filan... ama maalesef herşey toz pembe olmuyor. madem erkekler böyle biz de oyunu kuralına göre oynamamız gerekiyormuş. işte bunu geç anladım :( şimdi burdan okuduğum yorumlar biraz aklımı başıma getirdi. kesinlikle aramam yazmam artık. senin değiminle sessiz kalma taktiği uygulayacağım.Herşey olacağına varır sözü ile güçlü kalmaya çalışıyorum

Ben de ilk düşündüm, " madem bitrdin herşeyi o zaman kaldır ilişki durumundan beni orda durmasının bi alemi yok resimleri de kaldır " filan desem diye. sonra dedimki şuana kadar artık yazmayı bıraktım madem bozmayayım sessizliğimi. o zaten niyetindeyse kaldırır kendisi
Evet ben bi sekilde ulasmak istiyosundur diye bi öneride bulundum sadece:)
Sessiz kalan değerli olur politikasını Uygula bakalım sonuç ne olacak

aynen canım çok doğru dedin. ben o hatayı en baştan yaptım şimdi sonuçlarına katlanıyorum. diyordum kendi kendime niye kendimi çekiiyim ilişkide sevgim neyse onu göstereyim ince hesaplarla olmaz sevgi filan... ama maalesef herşey toz pembe olmuyor. madem erkekler böyle biz de oyunu kuralına göre oynamamız gerekiyormuş. işte bunu geç anladım :KK43: şimdi burdan okuduğum yorumlar biraz aklımı başıma getirdi. kesinlikle aramam yazmam artık. senin değiminle sessiz kalma taktiği uygulayacağım.Herşey olacağına varır sözü ile güçlü kalmaya çalışıyorum
Çok doğru bi zamanda aklın başına gelmiş bence.benim bi arkadaşım vardı kızcağız nasıl çocuğu seviyordu erkan erkan neolur buluşalım neolur seni seviyorum falan.sonra bi soğudu çocuktan ay o kendini beğenmiş erkan varya köpek gibi aşık oldu arkadaşıma erkan yalvarır oldu.ah şimdi evli olmasaydım süründürürdüm sessizliğimle kaçan kovalanır.helede erkeğe daha kıymetlenirsin msj atarsa trip bile yapma sessiz kal çıldırıcak haberlerini yaz buraya çatlarız valla çok heyecanlı :)

Çok doğru bi zamanda aklın başına gelmiş bence.benim bi arkadaşım vardı kızcağız nasıl çocuğu seviyordu erkan erkan neolur buluşalım neolur seni seviyorum falan.sonra bi soğudu çocuktan ay o kendini beğenmiş erkan varya köpek gibi aşık oldu arkadaşıma erkan yalvarır oldu.ah şimdi evli olmasaydım süründürürdüm sessizliğimle kaçan kovalanır.helede erkeğe daha kıymetlenirsin msj atarsa trip bile yapma sessiz kal çıldırıcak haberlerini yaz buraya çatlarız valla çok heyecanlı :)

inşallah dediğin gibi olur canım:( çok sabır gerektiryor çook.
Şimdi de face şifresini değiştrmiş. ama ilişki durumu hala aynı. bilmiyorumki ne yapmaya çalışıyor. benle ilgili şeyleri yavaş yavaş mı kaldırıyor dersin ?
Ben zaten hiç birşey yazmıyorum etmiyorum artık. Daha bir haftayı ancak geçmiştr ama bana bir ay olmuş gibi geliyor. ne kadar daha sürer bu böyle hiç bilmiyorum....

Evet ben bi sekilde ulasmak istiyosundur diye bi öneride bulundum sadece:)
Sessiz kalan değerli olur politikasını Uygula bakalım sonuç ne olacak

Canım dayanamadım senin dediğini yaptım. yalnız, ona söylemek yerine ben kaldırdım herşeyi. ısrarla bitsin bitsin diyordu. bitsin o zaman kaldırdım herşeyi.faceten de sildim. kendisine de söyledim.senden bekledim ama yapmadın madem bitti herşey kaldırıyorum herşeyi , böylesi daha iyi, hoşcakal filan dedim. O da iyi yaptın, aferin dedi..... belirsizlik içinde yaşamaktansa ya siyah olsun ya beyaz diye düşünüyorum. umarım doğru yapmışımdır...

inşallah dediğin gibi olur canım:KK43: çok sabır gerektiryor çook.
Şimdi de face şifresini değiştrmiş. ama ilişki durumu hala aynı. bilmiyorumki ne yapmaya çalışıyor. benle ilgili şeyleri yavaş yavaş mı kaldırıyor dersin ?
Ben zaten hiç birşey yazmıyorum etmiyorum artık. Daha bir haftayı ancak geçmiştr ama bana bir ay olmuş gibi geliyor. ne kadar daha sürer bu böyle hiç bilmiyorum....
Ay canım ya kolay değil evet ama hiçmi aramadı seven arar ama demekki hisleri değiştimi neoldu bilemedim.sen sessizliğine devam et bence hatalı olan o sonuçta

Ay canım ya kolay değil evet ama hiçmi aramadı seven arar ama demekki hisleri değiştimi neoldu bilemedim.sen sessizliğine devam et bence hatalı olan o sonuçta
yok canım ne aradı ne msj attı. ben de dayanamadım artık bitsin bu belirsizlik diye faceten filan sildim kaldırdım ilişki durumunu da. bakalım zaman ne gösterir...

yok canım ne aradı ne msj attı. ben de dayanamadım artık bitsin bu belirsizlik diye faceten filan sildim kaldırdım ilişki durumunu da. bakalım zaman ne gösterir...
Ne uyuzmuş be oda salak iyi yapmışsın sevseydi bi msj atardı bi arardı demekki sevgisi bukadarmış uyuzun oh hayırlısı olmuş

Ne uyuzmuş be oda salak iyi yapmışsın sevseydi bi msj atardı bi arardı demekki sevgisi bukadarmış uyuzun oh hayırlısı olmuş

Aynen canım..Ben de hayırlısı olsun diyorum...Bu arada size en önemli ayrıntıyı söylemeyi unutmuşum.bu yaza kadar aynı şehirdeydik.üniversiteden dolayı. şimdi o memleketine döndü.2 yıllık okulunu dgs ile tamamlayacak. sınava hazırlanacak bu sene. benim de son senem olacak üni. de bu sene. acaba aradaki mesafe mi onu etkiledi? sadece 2 aydır uzağız halbuki. kendimi uzaktan ilişkiye öyle bir şartlamışımki size bile bunu anlatmak aklıma gelmemiş. normal olan buymuş gibi...bu aralar da bunu düşünüyorum. nasılsa mesafe var ayrılmak unutmak kolay olur diye de düşünmüş olabilir miki... çünkü o daha bir sene hazırlanacak, 2 sene daha okuyacak üstüne. benimse bu sene son. bunları mı dert ediyor acaba diye soruyorum kendi kendime...Ama ilişkimiz boyunca ben bunu hiç dert etmedim. hatta üstüne basa basa her seferinde ben seni beklerim dedim. ve çok da ciddiydim.okul döneminde sınava hazırlık döneminde hep destek oldum. amaan ben seni bekleyemem diyip bırakabilirdim de...ama bunu hiç düşünmedim bile. seviyyorsak gerekirse bazı şeylere katlanırız, katlanırım. bu moddaydım hep

Back
X