• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

《 Bitti 》 Galibaa

canım ayni tecrübeleri yaşamış kimse olarak diyorum
Önce olumlu yönden ele alırsak hala lohsusaliktan çıkmamıs gorunuyorsun bazen ilk zamanlar olmasa da halen lohsusalik kafasını ara ara yaşıyorsun
Bu süreçte ilişkinizi yıpranmış olabilir
3. gözle bakan objektif bi tarafın yardımına ihtiyacın ve ihtiyaciniz varmış gibi gorunuyor
Yani bi destek alın

Diğer taraftan bakarsak esin ya tam anlamıyla kadın halinden anlamayan çocuk dogdugu içinde yeni yasantisini içine sindirememiş baba olmanin sorumlulugu icinde kendi çocuk ergen kafalı herifin teki hiç onu anlamak adam etmekle uğraşma kendine vede bebeğin odaklan sen onu mu buyutucen bebegini mi
İlk dediğimi yapmaya da gayret et bu arada

ayyy aman su erkekleri niye basimiza cikariyoruz... valla benide esim dün cok sinir etti bi uyardim iki uyardim 3. de kiyameti kopardim. odaya almadim. bugun bütün gün yüz vermedim oglusumla yürüyüs yaptim kafam göre takildim simdi kedi gibi sirnasi bende burda takilip inadina inadin kahkaha atiyorum abarta abarta. sende takma bukadar lütfen. senden evlatindan önemlimi

Evet ona karsi kocama cocugumun babasiba karsi sevgim bitti galiba onu oyle cok sevdim kii bir alah bir ben bilirim ol dese olurum derecesinde abartisiz. Hala oylemi bilmiyorum ama beni tuketti beni eritti bundan eminim. Ailemden cektim mutlu olmadim okulumu biraktim ve evlendim. Uzun zaman olduu.. simdi 6 aylik oglum var ve esim nerdeyse 4 aydir boyle. Umursamaz ilgisiz kotu.. hayir dovmuyor sovmuyor keske dovsede aglayabilsem ayrilabilsem derecesindeyim agliyorum ama gozumden akacak yas kalmadikii...
Baba evi sonra koca evi mutlu olamadim gitti. Bosansam ne yapar nereye giderim ailem mi evet arkamda ama mutlu olamadiktan sonra ne isim var aile evinde ben mutluluk istiyorum. Cok bunaldim cok bostayim.. sorun hersey artik esimin attigi adim bile bana yanlis gelmeye basladi cunku sanki ben yokmusum gibi yasiyor ilgi alaka 0.
Ne yapacagim bennnn?
konuşucaksın! onunla konuşacaksın! ben bunları hissedip bunları düşünüyorum diyeceksin. üzülüyorum mutsuz oluyorum benimle biraz daha fazla ilgilenebilirmisin diyeceksin. belki adamında sorunları var sıkıntısı var bilemeyiz ki. kafanda kendi kendine değil onunla konuşacaksın. inan bana bu sana çok iyi gelecek.

Back
X