Bitti gidiyorum..

Yolun acik olsun arkadasim insallah bundan sonra hersey gonlunce olur. Git ailenle babanla mutlu vakit gecir. En kisa zamanda da yeni hayatin icin calismalara basla. Ayaklarinin uzerinde dur. Kimseye minnet etme. Hayirli olsun

Babanın ellerinden öperim, Rabbim şifasını versin inşallah, tez vakitte
Allah yolunu açık etsin ailenle birlikte

Canım keşke biraz sakinleyip öyle yola çıksaydın bence senin sıkıntın sadece eşin değil baban hasta borçlar bebek muhabbeti insan bazen kendini göremeyebiliyor ilk an kurtuldum diyorsun mutluyum sanıyorsun ama biraz zaman geçince anlayacaksın muhakkak bi sakinleşmeyi deneseydin önce keşke

Yaşadıklarınıza içim burkuldu

Ama şu an yaptığınızla gurur duydum.

Rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin. Babanıza tez zamanda şifalar versin.

Hakkında hayırlısı olsun çocuğunun olmaması güzel... Rabbim bundan sonra hayırlı ınsanlarla karşılaştırsın sızı

Konularina baktim da o kadar ezilen bir kadin gormedim. Bence senin babanin hastaligi ve surekli sacma yerlere tayin nedeniyle sinirlerin yipranmis, esin de manevi destek olamamis.

Hayatınızda mutluluklar...

süperrr.... yolunuz açık olsun....

bundan sonra bahtınız hep gülsün...

hayyatta öğrendiğiniz o şeyi bende öğrenenlerden biri olarak.... sizi destekliyorum....

sevgiler.

Bundan sonraki hayatınız mutlulukla dolsun.Sizin adınıza çok sevindim .Kendine güvenen kadınlar her zaman istediğini başarıyor.

Senin icon hrsey cok gzl olsun cnm ins ne guzel solemissin herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…