Bitti gidiyorum..

Sakin arkana bakma.
Yeni güzel bir hayat kur kendine.

Unutmadan, altin maltin varsa alsaydin hepsini. Pisliklere tuvalet kagidi bire birakma. Konu para pul degil ama genelde bu tip insanlarin cani sadece maddi kayiplara yanar

Geleli 2 gün oldu hiç arayıp sormadı bile yanarımda değeri beş para etmeyen birini nasıl adam yerine koyupta sevmişsim ona yanarım. Keşke daha önce gelseymişsim, bunca zaman beni seviyor diye nasıl kanmışsım ya, ben ona 4 senemi verdim çok zor kurdum yuvamı diye mücadele ettim ama şuan çok kızıyorum kendime kimin için ne için bu mücadele diyorum merak bile etmedi ben giderken de arkamdan sadece baktı gitme bile demedi hayat bu kadar basit işte, Size değer vermeyen adamlara adam bile demeyin , seviyor diyipte yıllarca kahır çekmeyin, Ne sevenler gördüm ben ne sevilenler gördüm ben, biz çektiğimiz eziyetlere sevgi dedik bu yüzden hiç degerimiz olmadı,en başında bişeyler yolunda gitmiyorsa sonundada gitmiyor işte , ben burada herşeye konu acmadım ama çokta ezildim iki üniversite mezunuyum ama kendimi hiç okumuş gibi hissedemiyordum eşimin yanında sürekli tersleniyordum , cahil yerine konuluyordum her defasında şuan resmen köle hayatından cıkmış gibiyim vicdanım çok rahat benim çok büyük uğraşlarla yemeklerle kurduğum yuvamı eşim olacak insafsız hiç acımadan yıktı, Cekmeyin arkadaşlar cekmeyin size değer vermeyen adamları çekmeyin inanın hiç ayrılık yanlısı değildim ben bile bunları diyorsam gerisini siz düşğnğn artık, hayatta sağlık gibi daha önemli şeyler var herşeyi ayrıntılı yazamıyorum , saglığımda gitti elimden vücuduöda kistler oluşuyor ameliyat üstüne ameliyat geçirdim canlarım çok yandı bir deri bir kemik kaldım evlilik mahvetti hayatımı, eşim geçmişinin ve gecmiştekilerin intikamını acısını çıkardı benden hakkımı hiç helal etmiyorum, 4 yıl boyunca sürekli eşimden ayırmaya çalışan bi aile vardı ve kazandı sonunda oğullarını tepe kullansınlar şimdi.

geçmiş olsun canim, allah sana sabir dayanma gücü versin inşallah , iste biz bu aşamaya gelince evliliğimiz icin çırpınıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz , yeter ki yuvamız dağılmasın diyoruz . Sen elinden geleni yaptın vicdanın rahat , şimdi eşin yansın haline , hic gitmeyecekmişiz gibi rahatlar ve emin ol ki senin icin de boyle düşünüyordu ne yaparsam yapayım gitmez giderse de gelir diye .
Sen sabret inşallah çark sana döner bu defa , bundan sonra kendin icin adımlar at .

Allah razı olsun çok haklısınız her defasında gidemezsin cesaret edemezsğn gitmeye diyordu bir gün gideceğime hiç inanmıyordu ömür boyu kahrını cekecegimi sanıyordu,
Üzüldüğüm tek şey hiç merak edilmeyecek kadar degersizmiydim, sabrediyorum yeminliyim aglamaycam babam kemoterapiye baslıyor babam ah babam neler yaptı onun için, şuan tek düşüncesi ben hastayım diye sana öyle davranıyordu diyo içim kahroluyorum babama sadece ona üzülüyorum hasta bir adama nefesleri sayılı bi adama bu yapılmamalıydı bana destek olacağı yerde babama destek olacağı yerde mahvetti bizi bu günlerde geçer elbet babamın tedavisi baslıyor pazartesi her şey çok üst üste geldiği en çokta babama üzülüyorum kendim aklımda bile yokum alıştım ben dert çekmeye ama babamın üzülmesine dayanamıyorum sadece Allahından bulsun ne diyim iki dünyadada iki elim yakasında

Allah acil şifalar versin babana , sana da sabırlar versin . Bak inan ki eşin de kahroluyordur, ama adım atmayacak bu demek değildir ki seni düşünmüyor .

Bayramda ben de eşimle ayrıldım bir hafta ara verdik düşünelim diye belki hatırlıyorsun konumu , o zaman eşim hic aramadı kahroldum senin gibi , nasıl olur da merak etmez dedim . Her şey bu kadar miymis dedim . Tekrar barışınca ilk bunu sordum nasıl dayanabildin diye , dediği şey şu oldu ben biliyordum dayanamayacağını hatta 4 gün aramadın dayandın şaşırdım , ama en sonunda arayacağını biliyordum dedi .
İnan bizim çantada keklik olduğumuzu biliyorlar , bizim duygusal yapımızdan faydalanıyorlar . Seninki de çok üzülüyordur emin ol seni senden daha iyi tanıyordur , sen babanın yaninda mutlu olmaya bak , babana destek ol , babana da bu ilaç gibi gelir . Baba üzülme ben hic üzülmüyorum de . İnan bu süreçte senin icin en hayırlı olanı gerçekleşecek çünkü sen en büyük adımını attın , şimdi sıra eşinde . İnşallah her şey düzelir ben sana hemen boşan demiyorum çünkü biliyorum yuva kurmanın ne kadar zor olduğunu hele ki 4 sene sineye çektin . Şimdi durumu düzeltme zamanı .

3 maddeye de sonuna kadar katiliyorum.
Cok mutlu olun insallah. Hayat sizin upuzun bir omur sizin. İstediginiz gibi sekillendirmek elinizde.

Birak gitsin hepsinin dondugu yer kurkcu dukkani Allah babana safi ismi hurmetine sifa versin insallah
Hastanelerdesin belliki sende bir uzmanla gorus kendini bir rahatlat psikolojik anlamda yasadiklarin kolay degil dusunme hic ailene odaklan babanla bol bol gul sakalas oda seni gulec gorunce kizim mutlu der takilmaz hersey yoluna girer kocanda tipis tipis doner biraz gitsin anasi yikasin pisirsin cabuk sogur aralari merak etme baktin niyetin var dusunursun baktin soguksun ayrilirsin bizim ser sandiklarimiz cogu zaman hayirdir farketmek icin zamana ihtiyacimiz oluyor sadece

Çok haklısınız ,benim içğmde tasıdıgım kimseye anlatamadığım o kadar şey varki eşimle alâkalı ama o her şeye rağmen kıymet bilmedi , bu saatten sonra asla istemiyorum

Sakin arkana bakma.
Yeni güzel bir hayat kur kendine.

Unutmadan, altin maltin varsa alsaydin hepsini. Pisliklere tuvalet kagidi bire birakma. Konu para pul degil ama genelde bu tip insanlarin cani sadece maddi kayiplara yanar
Allah razı olsun hiç bişeyim yokki hepsini yedi arkama asla bakmak hiç umrumda değil

Benim hiç umudum yok ileriye yönelik aklımda bile yok eşim çünkü nefret ediyorum hiç mutlu olduğum günüm oomadıki hep bana yasattğı kötü günler geliyor aklıma, sanmasınki ben onu ararım asla bu defa ger dönüş yok

Esın arayacak biraz toparlansın yada kafa dınleyeyım dusuncesınde ve sen de gerı doneceksın içimden öyle geldı hakkında hayırlısı.

Esın arayacak biraz toparlansın yada kafa dınleyeyım dusuncesınde ve sen de gerı doneceksın içimden öyle geldı hakkında hayırlısı.
Asla! Geri dönmüycem bitti tamamen, bir insan merak edipte hiçmi aramazdı bu kadar degersiz olduğumu bilseydim çok önceden gelirdim.

Allah razı olsun hiç bişeyim yokki hepsini yedi arkama asla bakmak hiç umrumda değil

Sakin sakin.
İki üniversite bitirmiş genc bir kadinsin. Yem olmaya gelmedin sen bu dünyaya.
İnşallah herşey gönlünce olur.

4 yilima yanirim diye kendini üzme. Daha önünde 60 70 yılın var. Geçmiş değişmez önemli olan gelecek.

Kesinlikle yazdığın son 3 maddeye katılıyorum, bu açılardan uyumsuz biriyle evlenmek hayatını bitirmek demek, ben de yaşadım benzerini boşandım cnm hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…