Bitti Herşey...

I am sorry nizin manasını anlayamadığı için dert etmeyin Aşk sizinle olsun. Dil bariyerini aynı dille aşmak bile zor, sizinki olursa daha güçlü olur.

I am sorry nizin manasını anlayamadığı için dert etmeyin Aşk sizinle olsun. Dil bariyerini aynı dille aşmak bile zor, sizinki olursa daha güçlü olur.

Bazen türkçede bile yanlış anlıyorum.. :) aynı dilsizler gibi olmusuz çize çize anlatacgn derdimi ona.

Gercekten cok şirin yaptigin ama : )

Duygularinla konustugunda anadilde bile bazen kendimizi ifade etmekte zorlaniyoruz...

oyuzden olabildigince arkadas olarak hem onu tanimaya yonelik hem de dilini gelistirmeye yonelik iletisim kur,

arada da iltifatlarla florte devam etmek de sana kalmis ; )

Bir

Tatlim burdaki arkadaslarin cogunlugunun soyledigi gibi konu. Sana istanbula gelemedigini soyluyor ve de gele bilseydi daha iyi olurdu diyor. Sonra soylemis ki hala arkadasiz, lutfen kotu hiss etme

Tatlim burdaki arkadaslarin cogunlugunun soyledigi gibi konu. Sana istanbula gelemedigini soyluyor ve de gele bilseydi daha iyi olurdu diyor. Sonra soylemis ki hala arkadasiz, lutfen kotu hiss etme

o değilde acaba ona söylediğimi anlamışmıdır.. çünkü korece yazdım yazarken koreli birinden yardım aldım... o bana resim gösterdi... profil resmimde bir çocukla resmim vardı.. bunu yazdı ilk bana İ think you like this guy. Thank you for your mind. bende hoşlanmıyorum ondan dedim ondan sonra bunları yazmış.. acaba anlamadımıkii ona söylediğimi.. gerçi senli cümlelerdi ama ..

Qaliba anlamamis. Bi sure bekle sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…