bitti kizlar bozuldu nisanim

Hayat sürekli üzüntü ve stresle geçirmek için çok kısa. Bu yüzden doğru karar vermişsin. Şu erkeklerdeki aileyle yaşama merakını anlamıyorum, o zaman evlenmesinler! Eşim de bana teklif etti ama asla istemiyorum. Ailesini sevmediğimden değil, ben eşimle bir aile olmak isterim. Kendi ailemden çıkıp niye onların içine katılayım ki! Seni güzel günler bekliyor inşallah, üzülme. Bahtın açık olsun.

Teselli mi bilmiyorum ama evlenince keşke evlenmeseydim diyeceğine okadar eminim ki. En iyisi oldu. Üzüleceksin canın çok yanacak ama evlenseydin daha çok canın yanacaktı emin ol

Ayri evde yasamamizla alakasi yok ki. Hem sizin gibi durumlar istisna. Hergun neredeyse böyle bir konu açılıyor forumda. Herkes mutlu olsa acilmazdi.

Ayrica en bastan konusulup konu sahibinin de istegiyle olması ayrı, annem babam ağlıyor diye nisanın bozulmasını bile göze almak ayri.

Korkuttun beni sende kendimi gordum

Benim oturacagim eve kp karar verdi hemde ev kira olacak

Dugun salonuma kp karar verdi
Koltuk takimima bile kv yorum yapti o begenmedi die almadik Ben ne yapayim bazen icimden gemileri yakmak geliyor dugune uc ay kalmis cesaret edemiyorum offf offf

Bende bir sene cektim.senelerdir suren iliskimi bozdular.malesef ki degismiyolar önune gececeksin ya da alisacaksin.ben alisamadim.

Kusura bakma da hiç iyi tavsiyeler degil. Sabretmen gereken birsey göremedim. Okulu birakarak da hata etmissin. Sevgi yetmiyor malesef.

Okulu bırakıp kendinizi kayınvalideye mi sevdirmeye çalışıyorsunuz? Tersine kamu spotu gibi. Eğer geç değilse bir an önce okulunuza dönün. Önce okulunuzu bitirin.

Bende bir sene cektim.senelerdir suren iliskimi bozdular.malesef ki degismiyolar önune gececeksin ya da alisacaksin.ben alisamadim.

Ben kac kez ayrilmak istedim bilemezsin ama hep ailemi dusundum ben kapiyi carpip giden bir insanim oda cok iyi biliyor ama biraz geri kafalilikta olsa hep ailem insanlara ne der ? Dugune uc ay kalmis ceyizimi babam ozenle heyecanla hazirliyor onlarin boynunu nasil bukuk birakirim diye diye bu hale geldim biliyorum elalem icin yasamiyoruz ama aileme cevreden en ufak bir soz gelirse ezilirim vicdan azabindan uyuyamam bu yuzden hep dik durmaya calistim mutluyum dedim ondan her ayrildigimda soz verdi tamam seni kirmayacagim dedi ama hicbir sozunu tutmadi biz nerede oturacagimiza karar vermisken babasi hic benim fikrimi bile sormadan herkesin ortasinda burda oturacak baska yerde olmaz dedi yine uzatmadim sustum ama dayanamiyorum artik sen kurtulmusssun sakin arkana bakma

Gercekten ayni durumdayiz.bende boyleydim.bende ailemin uzulmesinden korkuyorum.anlatmiyodum sikintilarimi ama anlatinca onlarda farkettiler.kimse cocugunu sokakta bulmuyo inan uzulmezler kurtulduk diye sevinirler.yinede senin kararin.biz esyalarini alsinlar diye bekliyoruz ne alan var ne arayip soran.

Emin olun pişman olmayacaksınız
Bu sartlarla evlensenız cok uzulecektınız
Hayırlısı olmuş

benimde aynısı oldu anı evde oturucaksınız dediler ben istemiyorum diye direttim sonunda pes ettiler kira olacak ama nasıl başlarsa öyle gider bi sorunu halledip diğeryle ugrasıyoruz. elalem için yaşıyoruz malesef evet bende şimdiye kadar coktan vazgeçmiştim belki ama ailem üzülmesin üzüldüğümü görmesin diye verdiğim savaşı ben bilirim...

Hayırlısı olsun inan bir süre sonra iyiki olmadı diye sevineceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…