- 8 Mayıs 2016
- 221
- 229
- 33
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Bende kendime boyle diyorum zaten.Teselli mi bilmiyorum ama evlenince keşke evlenmeseydim diyeceğine okadar eminim ki. En iyisi oldu. Üzüleceksin canın çok yanacak ama evlenseydin daha çok canın yanacaktı emin ol
AydınlığadoğruNe yapayim ki aklima guzel bisey gelmiyor.
Hepiniz ayrı evde yaşıyorsunuz diye neden böyle diyorsunuz? Nişanlinin annesi babası nasil insanalar bilmiyorum iyiyse keşke böyle olmasaydı bende kv ve kp birlikte yaşıyorum allaha şükür bi sıkıntım yok küçük küçüklüğünü büyük de büyüklüğünü bilirse ortada bir sorun kalmaz. Tabii aranızdaki sorunlari bilmiyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda
Keşke her kadın senin gibi kararlı olsa da şu ana kuzusu erkeklerin nesli tükense.
Bende bir sene cektim.senelerdir suren iliskimi bozdular.malesef ki degismiyolar önune gececeksin ya da alisacaksin.ben alisamadim.Korkuttun beni sende kendimi gordum
Benim oturacagim eve kp karar verdi hemde ev kira olacak
Dugun salonuma kp karar verdi
Koltuk takimima bile kv yorum yapti o begenmedi die almadikBen ne yapayim bazen icimden gemileri yakmak geliyor dugune uc ay kalmis cesaret edemiyorum offf offf
Merhaba ben yeni üyeyim. Bende aynı evi kabul ettim çok sorunlarimiz oldu boşanma noktasina geldik 8 ay ayri geçirdik baba evinde kaldim ben. Simdi tekrar geri döndüm barıştık. Eğer seviyorsan sabret, ben sabrediyorum. Kaynanamla da arayi duzeltmeye çalışıyorum. Vakit geçirmeye çalışıyorum. Birlikte yemeklere yardim ediyorum. Okulum vardi yemeklerde anlaşamıyoduk. Biraktim acikogretime yazilicam 1,5 sene oldu biz ayni evde olali. Sen seviyosan sabret ama ki ayni evde de cok problemler oluyor rahat olmuyor hicbir sey. Sen kararini vermişsin çünkü aynı ev büyük sorumluluk istiyor.
Okulu bırakıp kendinizi kayınvalideye mi sevdirmeye çalışıyorsunuz? Tersine kamu spotu gibi. Eğer geç değilse bir an önce okulunuza dönün. Önce okulunuzu bitirin.Merhaba ben yeni üyeyim. Bende aynı evi kabul ettim çok sorunlarimiz oldu boşanma noktasina geldik 8 ay ayri geçirdik baba evinde kaldim ben. Simdi tekrar geri döndüm barıştık. Eğer seviyorsan sabret, ben sabrediyorum. Kaynanamla da arayi duzeltmeye çalışıyorum. Vakit geçirmeye çalışıyorum. Birlikte yemeklere yardim ediyorum. Okulum vardi yemeklerde anlaşamıyoduk. Biraktim acikogretime yazilicam 1,5 sene oldu biz ayni evde olali. Sen seviyosan sabret ama ki ayni evde de cok problemler oluyor rahat olmuyor hicbir sey. Sen kararini vermişsin çünkü aynı ev büyük sorumluluk istiyor.
Bende bir sene cektim.senelerdir suren iliskimi bozdular.malesef ki degismiyolar önune gececeksin ya da alisacaksin.ben alisamadim.
Gercekten ayni durumdayiz.bende boyleydim.bende ailemin uzulmesinden korkuyorum.anlatmiyodum sikintilarimi ama anlatinca onlarda farkettiler.kimse cocugunu sokakta bulmuyo inan uzulmezler kurtulduk diye sevinirler.yinede senin kararin.biz esyalarini alsinlar diye bekliyoruz ne alan var ne arayip soran.Ben kac kez ayrilmak istedim bilemezsin ama hep ailemi dusundum ben kapiyi carpip giden bir insanim oda cok iyi biliyor ama biraz geri kafalilikta olsa hep ailem insanlara ne der ? Dugune uc ay kalmis ceyizimi babam ozenle heyecanla hazirliyor onlarin boynunu nasil bukuk birakirim diye diye bu hale geldim biliyorum elalem icin yasamiyoruz ama aileme cevreden en ufak bir soz gelirse ezilirim vicdan azabindan uyuyamam bu yuzden hep dik durmaya calistim mutluyum dedim ondan her ayrildigimda soz verdi tamam seni kirmayacagim dedi ama hicbir sozunu tutmadi biz nerede oturacagimiza karar vermisken babasi hic benim fikrimi bile sormadan herkesin ortasinda burda oturacak baska yerde olmaz dedi yine uzatmadim sustum ama dayanamiyorum artik sen kurtulmusssun sakin arkana bakma
benimde aynısı oldu anı evde oturucaksınız dediler ben istemiyorum diye direttim sonunda pes ettiler kira olacak ama nasıl başlarsa öyle gider bi sorunu halledip diğeryle ugrasıyoruz. elalem için yaşıyoruz malesef evet bende şimdiye kadar coktan vazgeçmiştim belki ama ailem üzülmesin üzüldüğümü görmesin diye verdiğim savaşı ben bilirim...Ben kac kez ayrilmak istedim bilemezsin ama hep ailemi dusundum ben kapiyi carpip giden bir insanim oda cok iyi biliyor ama biraz geri kafalilikta olsa hep ailem insanlara ne der ? Dugune uc ay kalmis ceyizimi babam ozenle heyecanla hazirliyor onlarin boynunu nasil bukuk birakirim diye diye bu hale geldim biliyorum elalem icin yasamiyoruz ama aileme cevreden en ufak bir soz gelirse ezilirim vicdan azabindan uyuyamam bu yuzden hep dik durmaya calistim mutluyum dedim ondan her ayrildigimda soz verdi tamam seni kirmayacagim dedi ama hicbir sozunu tutmadi biz nerede oturacagimiza karar vermisken babasi hic benim fikrimi bile sormadan herkesin ortasinda burda oturacak baska yerde olmaz dedi yine uzatmadim sustum ama dayanamiyorum artik sen kurtulmusssun sakin arkana bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?