bitti kizlar bozuldu nisanim

Topunun kokune kibrit suyu.nefret eder oldum hepsinden ya.yeni hayat kuracak bunlar sizene herkes istedigi yerde kuar duzenini yaa.benim zoruma giden adamin bana boyle sirtini donmesi baska bise degil.cunku haketmedim.

Sana erkek mi yok ahını aldı mutlu olacağını sanmam yaşın genç takma desem de üzülürsün eminim ama zaman geçtikçe daha iyisini bulursan bu zamanlara gülüp geçersin

senin için çok üzüldüm. herşey erkekte biter. dileğim geri dönmesi ve mutlu olman , senin adına bir şeyler yapması..
böyle şeylerde kısmet bilirsin. hayırlısı değilmiş ki son dakika bile olsa Allah izin vermemiş. evlendikten sonra prolemler olsaydı ? ve sen üstesinden gelemeseydın ?
Allah sabredenleri sever güzel kardeşim.. şükret bence

Beni aramaya yalvarmaya basladi yine.dunden beri pesimde birakma birakma diyor.bende sevmiyorum artik ben dedim.bana kaciracam boyle giderse seni gozum donuyor artik dedi.bende dwfol dedim.aksam bi baktim gelmis hala ayni sey.napmaya alisiyo bu dengesi bozuldu artik galiba.esyalari alin gelin ewden dedim bi Allahin kulu almayacak bozulmadi bu nisan annem babam ozur dileyecek senden rahatlatacak seni bi Allahin kulu sana ses cikarmayacak benle olacaksin dedi.bende gecti o isler dedim.boyle giderse sabrim tasacak alip goturecem seni az kaldi bu inada devam et dedi.bu ne simdi ya

Okulu bırakıp kendinizi kayınvalideye mi sevdirmeye çalışıyorsunuz? Tersine kamu spotu gibi. Eğer geç değilse bir an önce okulunuza dönün. Önce okulunuzu bitirin.

Okulu bırakıp kendinizi kayınvalideye mi sevdirmeye çalışıyorsunuz? Tersine kamu spotu gibi. Eğer geç değilse bir an önce okulunuza dönün. Önce okulunuzu bitirin.
Okul ile evlilik gitmiyor bu sebeple açıköğretime geçeceğim.

Yahu kötü kötü konuşucam ama sen ne kadar fırıldak bir adamsın diyin. Ben sana nasıl güvenip de yola çıkayım diyin. Benden ayrılınca 2 güne bu hale geliyorsun her şey senin istediğin gibi olacak kimse karışmayacak diyorsun, ben sana inanınca da 2 gün sonra onlara hak verip, annem babam baskı yapıyor ne yapayım bu iş olmaz diyorsun. Çocuk oyuncağı mı bu? Maganda mısın sen ayrıca kimi kaçırıyorsun, kendine gel avam avam konuşma.

Ya bıraksın bu boş lafları. Konuyu baştan sona okudum. Daha önce de herşey senin istediğin gibi olacak diyordu. Anne babası iki ağlayıp sızlayınca hemen karar değiştirdi. Üstelik ne demek seni kaçıracağım falan? Dağ başı mı burası?

Resmen tehdit mi etmiş ben mi yanlış anladım sen inada devam et alıp götüreceğim seni diyerek. İki güne bir fikir değiştiren insana güvenip de kim yola çıkar bir daha. Altlı üstlü oturmaktan vazgeçtiniz diye hasta olan anne baba sizi kaçırınca hasta olmayacakmıymış? Çok kıro laflar bunlar. Bence daha fazla dinlemeyin engelleyin gitsin.

Orda oturmam soz konusu bile dgil zaten.ama su dustugumuz durumlara bakin ya nasil bu hale geldik.annesi babasi pismanmis da agliyolarmis.bana buraya gelin gel elalem onu gorsun mutsuzum dersen alip senide gidecegim diyor.ewimize eldi aglaya aglaya yalvara yalvara aileme anlatti derdini.herkes pisman son bi sans istiyorum diyor herseyi duzelttim herkes agzinin payini aldi diyor.ailemde yumusadi nedir bu ya boyle

Hala üst kata oturalım diye mi ikna etmeye çalışıyor sizi? Anne babası pişmansa niye kira değil de üst kat?

Annesinin bi hastaligi vardi.bu sikintilar olunca o aksam fenalasmis kotu olmus.ya ölurse bu vebali alamam diyor.yalvariyo kadin bi dene yine mutsuzum dersen gotururum seni burda denedik yapamadik deriz diyor.cok aradayim yanimda ol gel ailem sen ol ben arkamdayim seni ezdirmem kimseye bi sans ver sadece diyor.bizimkilere yemin etti kizinizdan tek bi sikayet gelsin yuzu gulmesin gelin siz tasiyin ewi baba ama bitirmeyin boyle diyor.onlarda dayanamadi simdi bana bitirme diyor.

Babasi pismanmis herseyi duzeltecekmis evi istedigim gibi yapacakmis hersey ayri olacakmis ele gune karsi kayinbaba yuzunden gelin bu ewe gelmedi demesinler ben sebep oldum ben duzeltecem tasinip gideceksede boyle kirgin küs gitmesin bi denesin diyomus.

İmzayı atıp o üst kattaki eve girdikten sonra gene hop 180 derece dönmeyeceğinin garantisi var mı? Üstelik ne demek elalem görsün? Ne saçma sapan düşünceleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…