Merhaba. 3,5 senelik bir ilişkim var. Son zamanlarda bazı travmalar yaşadım ailevi. Ve kafam çok dolu.Sevgilimle kıskançlığım yüzünden kavga ettik. Ama çok gereksiz bir zamanda açtığı gereksiz bir konuydu.
Bana en son görüştüğümüzde bir daha bunaldım bu hayattan,yaşamak istemiyorum dersen yemin ederim seninle konuşmam bunu söylemen bizi eksiltiyor demişti.
Bu sabah ben söyledim yine çünkü özel hayatımda yaşadığım şeyler üzerine,dünkü tartışma eklenince patladım. Ve benimle konuşmuyor. Yeminimi tutacağım diyor.
Yazdıklarımı dahi okumuyor.
Bi ton şey yazdım cevap dahi vermedi. Belki de bittik onun için bilmiyorum.Kafam çok dolu..
Bende en son hakkımızda hayırlısı olsun peki. Yazıp durdum rahatsız ettim kusura bakma. dedim.
Kafam o kadar dolu ki bittik mi onun için, bi daha yazacak mı ? Hiç bilmiyorum.
Sana yazmam diye yemin etmişti. Bu ayrılmak mı ben bilmiyorum.
Bana en son görüştüğümüzde bir daha bunaldım bu hayattan,yaşamak istemiyorum dersen yemin ederim seninle konuşmam bunu söylemen bizi eksiltiyor demişti.
Bu sabah ben söyledim yine çünkü özel hayatımda yaşadığım şeyler üzerine,dünkü tartışma eklenince patladım. Ve benimle konuşmuyor. Yeminimi tutacağım diyor.
Yazdıklarımı dahi okumuyor.
Bi ton şey yazdım cevap dahi vermedi. Belki de bittik onun için bilmiyorum.Kafam çok dolu..
Bende en son hakkımızda hayırlısı olsun peki. Yazıp durdum rahatsız ettim kusura bakma. dedim.
Kafam o kadar dolu ki bittik mi onun için, bi daha yazacak mı ? Hiç bilmiyorum.
Sana yazmam diye yemin etmişti. Bu ayrılmak mı ben bilmiyorum.