bitti mi şimdi

busebtl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
21
3
1
32
Merhaba. 3,5 senelik bir ilişkim var. Son zamanlarda bazı travmalar yaşadım ailevi. Ve kafam çok dolu.Sevgilimle kıskançlığım yüzünden kavga ettik. Ama çok gereksiz bir zamanda açtığı gereksiz bir konuydu.
Bana en son görüştüğümüzde bir daha bunaldım bu hayattan,yaşamak istemiyorum dersen yemin ederim seninle konuşmam bunu söylemen bizi eksiltiyor demişti.
Bu sabah ben söyledim yine çünkü özel hayatımda yaşadığım şeyler üzerine,dünkü tartışma eklenince patladım. Ve benimle konuşmuyor. Yeminimi tutacağım diyor.
Yazdıklarımı dahi okumuyor.
Bi ton şey yazdım cevap dahi vermedi. Belki de bittik onun için bilmiyorum.Kafam çok dolu..
Bende en son hakkımızda hayırlısı olsun peki. Yazıp durdum rahatsız ettim kusura bakma. dedim.
Kafam o kadar dolu ki bittik mi onun için, bi daha yazacak mı ? Hiç bilmiyorum.
Sana yazmam diye yemin etmişti. Bu ayrılmak mı ben bilmiyorum.

Kusura bakmayın ama bana çok saçma ve çocukça geldi... Sebep bu mu yani? Sizin ısrarla “yaşamak istemiyorum” vs deyişiniz ve onun bıktığı için ayrılması?
Ben de “bıktım yaşamaktan” gibi arabesk söylemlerden irite oluyorum öte yandan sevgiliniz bahaneye bakmış gibi. Bilemedim...

Pek yazar mı ? Yani kafam durdu. Mantıklı düşünemiyorum. O kadar çok sorun var ki hayatımda.
Yani yazmayadabilir benim bir arkadasimin basina gelmisti arkadasim erkek. Kiz arkadasi bir anda mesaj atmayi kesti ve daha atmadi sonra ayrilmis oldular yani o kadar sure mesaj atilmayinca ama bir ayrilma konusmasi bile yapmadan boyle ayrilmak adice bence

Kusura bakmayın ama bana çok saçma ve çocukça geldi... Sebep bu mu yani? Sizin ısrarla “yaşamak istemiyorum” vs deyişiniz ve onun bıktığı için ayrılması?
Ben de “bıktım yaşamaktan” gibi arabesk söylemlerden irite oluyorum öte yandan sevgiliniz bahaneye bakmış gibi. Bilemedim...
Yaşadığım şeyler çok ağır. Herkesin kolayca kaldırabileceği şeyler değil.
Ve hayattan çok soğudum. Benim büyük destekçim oydu. Gidince çok daha büyük bir boşluğa düştüm.
Benim kıskançlıklarım itti belkide onu. İnanın sağlıklı düşünemiyorum

Yani yazmayadabilir benim bir arkadasimin basina gelmisti arkadasim erkek. Kiz arkadasi bir anda mesaj atmayi kesti ve daha atmadi sonra ayrilmis oldular yani o kadar sure mesaj atilmayinca ama bir ayrilma konusmasi bile yapmadan boyle ayrilmak adice bence
Bu ayrılmaksa çok ağır olur benim için.

Ayrilmamistir belki biraz kafa dinleyip tejrar yazacaktir ama O nun açısından bakarsak senden ayrilmasi daha hayirli olurdu.
Herkesin zaman zaman cöküntüleri, iç savaslari oluyor ve destek bekliyor belli bir süre ama adami devamli bunlarla boğup bütün kredinizi bitirmişsiniz. Devamli bunalim, biktim, yaşamak istemiyorum diyen biri cidden bir ömür çekilmez.

Yazdıklarımın bir kısmını okudu. 2 saat önce yazdıklarımı okumadı. Akşam üzeri aradım 1-2 kez açmadı.
Sadece sey yaz konusmamaya yemin ettim diyorsun yemin de 3 5 gun sonra kendiliginden gecmeyecegine gore ayrildigimizi dusunuyorum suan de

Ayrilmamistir belki biraz kafa dinleyip tejrar yazacaktir ama O nun açısından bakarsak senden ayrilmasi daha hayirli olurdu.
Herkesin zaman zaman cöküntüleri, iç savaslari oluyor ve destek bekliyor belli bir süre ama adami devamli bunlarla boğup bütün kredinizi bitirmişsiniz. Devamli bunalim, biktim, yaşamak istemiyorum diyen biri cidden bir ömür çekilmez.
Öyle mi ? Ne kadar kolay yargılamak değil mi ? Onun tarafından hayırlı mı oldu ? Peki bi insan hayattan bu kadar nefret etmek için neler yaşamış olabilir düşünüp mü yazdınız yorumunuzu ? Bende pek çok şeyi tecrübe etmek istemezdim,bende geceleri rahat uyuyabilmek isterdim.Ama maalesef mümkün olmadı.
Benim sorunlarım yüzünden kredim bitti ise ayrıldığı için üzülmem. Keşke şu acımasız yorumunuzdan önce başınıza ne geldi diye sorup sonra böyle bir yorum yapsaydınız.

Keşke sabii olsaydın biraz.Derdin birken iki oldu sayesinde.Zora gelmez bunlar boyle.

Sadece sey yaz konusmamaya yemin ettim diyorsun yemin de 3 5 gun sonra kendiliginden gecmeyecegine gore ayrildigimizi dusunuyorum suan de
10 dk önce okumuş.Artık birşey diyemem çünkü hayırlısı ise bir şekilde olur.Benim zorlamam ile olacak iş değil. Rahatsız ettğim için kusura bakma dedim. Bunun üzerine ben birşey diyemem ki.. Okudu ve birşey demedi zaten.

Keşke sabii olsaydın biraz.Derdin birken iki oldu sayesinde.Zora gelmez bunlar boyle.
Artık sinir eşiğim kalmadı biliyor musunuz ? Hayatımın bu yönde akacağını hiç tahmin etmezdim.Herşey üst üste geldi ve ben belki de en iyi dostumu kaybettim. Burdan bi arkadaş ise ayrılması o kişi için hayırlısı olur demiş. İnsan hayatını bazen seçemiyor maalesef.

Bence daha fazla yazmayın siz, ulaşmak isterse o ulaşır zaten. Üstüne gitmek ters tepebilir. “Bunalttım” dediniz bir de. Bir süre kendi haline bırakın

Yazdıklarını bile okumuyor ,fakir edebiyatına gerek yok .
Kaç yıllık evliyim ,kocam hergün senin gibi söylense, ikinci gün protokolü eline veririm . Kafa Bu ya ,belki adamın başka dertleri var ,seninkileri dinlemekten onlara sıra gelmiyor ve olağan patlama noktası ,muhtemel son ! Azıcık fırsat ver ,ilişkinize de sevgiline de ..ben ben ben demekten vazgeç .herkes hergün neler yaşıyor bir bilsen ..yalnız değilsin yani ..

Ne yaşadınız bu kadar hayattan bıktıracak?
Paylaşmak isterseniz tabii

• Beğen
Reactions: KV_
Yazdıklarını bile okumuyor ,fakir edebiyatına gerek yok .
Kaç yıllık evliyim ,kocam hergün senin gibi söylense, ikinci gün protokolü eline veririm . Kafa Bu ya ,belki adamın başka dertleri var ,seninkileri dinlemekten onlara sıra gelmiyor ve olağan patlama noktası ,muhtemel son ! Azıcık fırsat ver ,ilişkinize de sevgiline de ..ben ben ben demekten vazgeç .herkes hergün neler yaşıyor bir bilsen ..yalnız değilsin yani ..
İnsanlar neler yaşıyor hergün söyler misiniz ? Benim derdimin ölçüsünü nereden biliyosunuz ?
Siz benim dertlerimi biliyor musunuz da böyle davranıyorsunuz ? Ben dediğimi nereden çıksrtıyorsunuz ? Çok kolay değil mi tanımadığınız,içini bilmediğiniz bi insan hakkında böyle bir yorum yapmak.
Problemim olduğu günden beri kat kat arttığı için acı çekiyorum zaten. Ben sorunumu düşmanımın bile yaşamasını istemem asla.
Siz kocanız yaparsa eline boşanma protokolü verir boşanırsınız, ben bana yoldaş olacak insan arıyorum kusura bakmayın.

Bence daha fazla yazmayın siz, ulaşmak isterse o ulaşır zaten. Üstüne gitmek ters tepebilir. “Bunalttım” dediniz bir de. Bir süre kendi haline bırakın
Zaten elimde yapacak birşey kalmadı. Bence çoktan bitirdi ama.. Bilmiyorum

Back
X