Erkek arkadaşımla ikimiz de 35 yaşındayız, 7 aydır birlikteydik. Aslında lisede aynı okuldaydık ama arkadaşlığımız yoktu hiç. 7 ay önce birden bana mesaj attı, uzun süredir beğendiğini, cesaret edemediğini söyledi ve görüşmek istedi, bir süre sonra görüştük ve çıkmaya başladık. İlişkimiz gayet ciddi idi. Aileler biliyordu, babama söylememi ısrarla o istedi, benim hakkımda ne diyecek merak ediyorum dedi ( babalarımız arkadaş ) onun ailesi ile tanıştım, birlikte yemeklere falan gittik, hiçbir sorun yoktu, ilişkinin 2. ayında bile istemeye gelelim diye ısrar ediyordu, ben daha erken daha tanıyalım birbirimizi diyordum. Fakat kendisinin şöyle bir sorunu var, alkol... Haftada 2 gün sarhoş olacak kadar içiyor, bunun için defalarca ciddi ciddi konuştuk, azaltması, sınırında bırakması gerektiğini söyledim, hep haklısın çok özür dilerim dedi, defalarca bırakıcam diye yeminler etti. İlişki içinde de, onun bana karşı hiçbir saygısızlığı, kabalığı olmadı, ilgiliydi, beni umursamadığı, istemediği hissine hiçbir zaman kapılmadım. 2 hafta önce bir akşam yine içki yüzünden tartıştık ama kötü bir tartışma olmadı yani kötü laflar söylemedik, daha sonra o bana yazdı, ben, bu şekilde yürütemeyeceğimizi, onun bırakamayacağını, benim de sarhoş idare edemeyeceğimi söyledim, ayrılığa getirdim yani lafı, daha sonra konuşalım rahatsızım şu an dedi birden tamam dedim. Birkaç gün sonra ben yazdım, yüz yüze konuşalım, bitecekse de arkadaşça bitsin, kötü bir şey yaşamadık diye, yine hastayım erteleyelim dedi tamam dedim, birkaç gün sonra yine yazdım, napıyosun , iyi misin, yüz yüze konuşalım, orta yolu bulacaksak bulalım, konuşalım diye mesajımı okumadı bile, hala 4 gündür okunmadı olarak duruyor, dediğim gibi , şimdiye kadar ki bana olan davranışlarından, böyle bir şey yapacağını hiç düşünmedim, hep kırmaktan korkar şekilde davrandı, bende karşı bir hamle olarak, facebookta ilişkisi var durumunu değiştirdim, o değiştirmedi, öyle duruyor. Kesin ayrıldık mı sizce? Kızlar içki mevzusunu söyleyeceksiniz biliyorum, boşver iyi olmuş diye, o konuda haklısınız ama bu hareketi kesin ayrıldığımıza işaret mi?