Bitti sanırım...

Son durumu esiniz 3 haftadir ailesi ile mi anlayamadim.
Bence bu muhlette su maas kartinizi bir halledin kaybettim diyip onu yeniden size gondertin biliyorum zor ama su an zor ve sert durma zamani.
Ve sensiz hayat bos anlamina gelen mesajlar yazmayin memleketi batsin niye diyorsunuz sen olmayinca memleket bile anlamsiz gibi bi mesaj alacak yukaridaki arkadasin soyledigi gibi biraz daha sert ve kararli durun.
Kayinvalidenizle araniz nasil esinizin ailesi ile.

Kararlı durmam gerek evet.
Hayırlısı artık.
Yok eşim 3 haftadır arkadaşalrının düğününe gidiyor bensiz eski konumda var .
Bu hafta gidecektik olmadı.
İnanın üzülmüyorum buymuş hayırlısı.
Kayınvaldemde eski konularda var anneme babama gitmemi istemeyen eşime gönderme ağırlıgını koy diyen insanlar.

Ya varya bu yuva yıkan kayınvalidelerin yatacak yeri yok...insanın çok kötü beddua edesi geliyor...en azından onunda rabbim yuvasını yıksında yaşlılığında tek başına kalsın, yada Allah belalı bir gelin versinde anyayı konyayı anlasın...ne diyim rabbim içlerine merhamet versin bu hastalıklı zihniyetli insanlara...ne olacak karışma bırak mutlu olsunlar...yokkk kendi doğurdukları en kıymetli...evlendirme o zaman kardeşim al turşusunu kur da elalemin kızının başınıda yakma...beni ilk istemeye geldiklerinde her ne kadar biz önceden eşimle anlaşmış olsak ta babam doğal olarak bir düşünelim ailenizi bir araştıralım dedi..amannn benim kayınvalide bir köpürdü.onun evladı pırlanta gibiymiş araştırmaya ne gerek varmış...sonradan diyor ki vazgeçecektim ben orda...hey Allahım ya sen vazgeçsen ne olur oğlun sevmiş beni...evlendikten sonra öğrendim ki görümcemi tam 3 yıl istemişler ki üniversiteden erkek arkadaşıydı kızın...en az 5-6 kez gelmişler...bende dedimki kendin bir kerede vermedin niye babama tepki gösterdin. Cevap aynen şu o xxxx damadının söylüyor o başka benim oğlum başka..bende dedim ne farkı var senin oğlunun oda insan senin oğlunda seninki bulunmaz hint kumaşı değil bunun farkına var artık istersen...hiçbişey diyemedi...Arkadaşım susmayacaksın sustukça tepene çıkarlar....kusura bakma biraz edepsizi oynayacaksın ki senle konuşurken bir destur diyecekler....

Anliyorum ne kadardir evlisiniz? Yuzuk birakma olaylari filan uzucu olmus onlar son zamanda yapilacak seyler. Esiniz cocukca davraniyor.
Esinizin ailesi sizin ailenize gitmemeniz icin bir tavir gosterip laf soyledilerse su donemde inadina gitmelisiniz bence

Canım eşim bana sen konuşma diyor.
Bana söyle ben söylerim sen söylersen aksine teper diyor.
Ama ben ailesiyle ilgili birşey dediğimde de sus diyor.
Kendi kendiyle çelişen bir adam benim eşim !!
Konustursa belki rahatlayacam ama konuşturmuyor malesef...
Senin kv de örnek alınsaıymış müzelik tam bunlar.
Allahım bize sabır versin eşlerimizinde gözünü açsın yani..

Anneci babacı ailesine senden düşkün eşle çok zor çokkk !!

1 buçuk yıllık evliyim.
Bana her kavgada yüzük çıkartır canım tehdit ediyorsun beni diyorum neyden anlıyonda ondan anlayacan dedi bana.
Ama sorsan hep ben haksızım hep ben...
Napmış ki kendisi....
İkimizde haklı oldugumuzu düşünüyoruz demiş.

benim huylarıma benziyor eşinin yaptıkları.. bende eşimin yüzüne yüzüğümü fırlatmıştım sizin gibiydik ayrı filan yatardık ama bunların hepsi göz dağı giden adam hiç msj atarmı?? hem oda düşünür ailem ne der filan diye senle annesini konuşturmayan insan hiç ağızlarına laf verirmi ama gitti gitmedi mutlaka bi haber ver he merak ederim.. evlilik zamanla oturur bence kendini fazla yıpratma ileriki zamanlarda kavga etmeye eriniyorsun.. amann şimdi kim valizini toplayacakta yatağını ayıracakta diye. ama ailelerin ağzına hiç bir zaman laf vermeyin derim.. ben kocama küserdim ama ailesinin yanında konuşurdum bir gün bana senin bu huyunu çok seviyorum kimseye sıkıntımızı belli etmiyorsun dedi sarılıp özürdiledi.. yuva yıkmak o kadar kolay değil canımmmm.. şuan sadece bir birinize göz dağı veriyorsunuz ama bence daha fazla uzatmayın..

Haber ederim tabi ki canım akşam gittiğinde.
Ben herkesin yanında yeriyorum sanırım arkadaşlarıyla falan.
Ama cidden sinirlerimi zıplatıyor bayadır..
Sakin olamıyorum.
Hayırlısı olsun canım bakalım ne olacak sonuçta ben tepkimi koydum ortaya ve ağırlığımı koymakta cddiyim.
Yeter benimde sabrım var...
Göz dağı mı nedir bilmiyorum ama geceki yaptıkalrı zoruma gitti...

bence eşin sana geri dönücek görüceksin. ama bu sefer sen kendini ağırdan satan ol. gerçi bu saatten sonra geri dönse bu evlilik ne kdar adam olur oda muallak. Allah yardımcın olsun..

bence eşin sana geri dönücek görüceksin. ama bu sefer sen kendini ağırdan satan ol. gerçi bu saatten sonra geri dönse bu evlilik ne kdar adam olur oda muallak. Allah yardımcın olsun..

Evet her zamanki yaptığı hareketler.
En fazla 3 gün iyi oluyoruz.
Sonrası yine aynı malesef.
Ne oluruz şu saatten sonra bilmiyorum.
Aama o bitirdi...

Canım bunların çoğu böyle...ben dişliyimdir...bilir huyumu...hiç sözümü sakınmam...eşimde karışırsa işte kapı orda benim sevgisi hariç ona bağlımlılığım yok beni ezdirip hakaret ediyorsa sevgisinden şüphe ederim yanımda durmasınada gerek yok...benim tek bir hayatım var başka yok...ahh canım ya inan ki anneminde bir gelini var...ayda yılda bir gider karışmaz etmez herkes yerinde sağ olsun der..ama gelinimizde Allah için çok iyidir anneme saygıda sevgide hiç kusur etmez....doğrusuda bu zaten...

Ne şanslıymış gelininiz
Her haftasonu gitmesek yada ben bir gün aramayım eşime şikayet eder...

Ne şanslıymış gelininiz
Her haftasonu gitmesek yada ben bir gün aramayım eşime şikayet eder...
Eşiniz tek erkek mi ailede. Benim eniştemin anneside ablamı kıskanır çünkü eniştem evin tek erkeği sanki ablam oğlunu elinden alcakmış gibi kıskanır paylaşamaz abuk subuk şikayet eder. Anlamıyorm bu matığı gelin gibi görmese kızı gibi görse bunlar olmıcakda işte illa zorluk çıkarcaklar

Sizin evliliginizi bitiren esin degil kv olur bence
Ben sahsen esiniz msj attigina gore hala sizi umursadiini ve sizin de her ne kadar bosanmak isteseniz de umursadiginizi dusunuyorum
Kv yuzunden biter diyorum cunku kv esini etkiliyo belli ki kv acitasyon yapiyosa eain de kiyamiyo sana patliyo
Kv ve gelin arasinda kalmis bi damat daha ...
Esinin sorunu şu : sizi seviyo onemsiyo ama svgisine size sahip cikamiyo
Basindan sona kadar okumadim ama bi yer dikkatimi cekti kv sizin kendi annenize babaniza gitmenizi istemiyor galiba ben mi yanlis anladim ouleyse ne hakla .! Iste burada sen kv ne karsi aranin acilmamasi icin esin araya girip " sen nasil benim annemsen onun da annesi var ve gideck tabi ki hakki " demeli
Esin sana sahip cikmamaya devam ederse bosanin demek istemem bu vebale giremem ayri kalin bi muddet aklini basina alsin

Malesef tek erkek canım
Tüm herşeyini oğluna bağlamış bir kadın

Bu zihniyetli insanları hiç sevmem bir anne oğlunun mutlu olmasını güzel yuva kurmasını istemeli böyle yuvasını zehir etmeye çalışmamalı ya. İnsan evlenirken aileyle de evlenmiş oluyo gerçekten

Kesinlikle canım kesinlikle..
Aileye bakmalı ve mümkünse en az 2 erkek olan biriyle evlenilmeli..
Ben çok çektim gerçekten..
Allah bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…