- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Ana adamin anasi valiz adamin valizi,kapiyi carpip cikmak isteyen yine kendisi..ama tlfnda konusmasina da valiz hazirlamasina da evi terketmesine de mudahale eden sizsiniz.birakin konusacaksa konussun valizini kendi hazirlasin hazirlayamazsa kiyafetsiz kalsin.gidecekse gitsin ben niye kapiyi kitleyeyim adami evde tutmak icin.bi tek plan yapmanizda abeslik yok ama anladigim kadariyla o kadar mudahalecisiniz ki yaptiginiz plan bile goze batar olmus.biraz relax ..
Tamamen haklısın ama sana öyle bir davranmış ki
Sanki bütün suç sendeymis de sabredememiş patlamış gibi
Eşiniz büyük oyuncu.
Ufacik sebeplerle bu noktalara gelmenize cok uzuldum.ama biseyler karsilikli inada binmis sanki.bence oncelikle annesinin afedersiniz bi kurek b.k da olsa annesi oldugunu unutmamalisiniz.cunku siz onun annesine zit bir tavir sergilediginiz de sonuna kadar hakli da olsaniz savunmaya gececektir.isteklerinizi kavgayla zitlasarak degil suyuna giderek yaptirin.ornegin annesiyle 3 saat konusuyorsa "canim annenin bi sorunu mu var sagligina bise mi olmus merak ettim" diyerek bu kadar konusmasinin anormal oldugu mesajini alttan alttan verebilirsiniz ustelik kv sinin sagligini merak eden iyi gelin olursunuz.birisi benim annemle konusmama gidip gelmeme laf etse bundan hosnutsuzlugunu belli etse,hakli da olsa ona cephe alirim.ben sizin yerinizde olsam kvsini cok seven onu hep gormek aramak isteyen gelin olurum.boylece donus plani yaptigimda adam "sen annemde kalmak istemiyorsun" demez.ama sizin isiniz gorulmus olur.mesela kvnizi sevmiyorsunuz erken donmek istiyorsunuz diyelim."anneni sevmiyorum donelim artik" demek mi daha etkili yoksa "annem biz varken hic oturmuyor biz variz diye herseye cok ozeniyor dinlenemedi cok yoruldu kadincagiz" demek mi sizce ? biraz akilli davranarak esinizi parmaginizda oynatabilirsiniz.var boyle bayanlar.
Oglunu parmaginda oynatan bi KV ve sizi parmaginda oynatan bi esiniz var... Ikiside istediklerini yapabildikleri icin iyice ucmuslar artik, kendileri ne yaparsa dogru siz ne yaparsaniz yanlis olarak görüyorlar,algiliyorlar! KV nin böyle olmasina esiniz, esinizin böyle olmasina siz katkida bulunmussunuz! Bukadar taviz vermeyin, tabiiki evlilikte her iki tarafta ödün vermesi gerekir ama yine insan benliginden cikmamali, ve görüyorsunuzki ise yaramiyor bukadar alttan almak, orta yolu bulmak lazim buda tabiiki zor ama esinizi yine en iyi siz taniyorsunuz, herseyine he deyip gecmektense ( daha cok havalara giriyor beyfendi busefer) sizinde sinirlariniz oldugunu gösterin! Neyi nasil yapmaniz gerekir siz bulacaksiniz esinizi kv nizi kendinizi en iyi siz biliyorsunuz, ama sukadarini size önere bilirim, esiniz bikere uslup, ev terketme, yatak ayirma ve yüzük cikartmakla tamamen haksiz duruma düsüyor ama o bunun farkinda degil, aklinca sizi cezalandiriyor, ki öylede oluyor cünkü siz bu duruma cok icerliyorsinuz adeta yalvariyorsunuz gitmesin evden diye ve onun icinin buzlari eriyor! Zor evet biliyorum ama takmamaya bakin, en azindan ona öyle hissettirin, yani evi terk etmesi yatagi ayirmasi umrunuzda degilmis gibi hatta size iyilik yapiyormus gibi hissettirin... Mesela kapiyi kilitlemek yerine siz acin kapiyi yol verin gitsin, nasil olsa geri gelmiyormu, hemde sasirtmis olursunuz umursamamis olursunuzki sizi kaybetme duygusunu tatsin yada hisleriniz degistiginden süphelensin! Yüzük konusunada gelirsek, iyice lacka olmus, sizin yerinizde olsam karsisina gecerim parmagimdaki yüzügü cikartip önüne koyarim " sen parmagindaki yüzügün anlamini ve degerini anlayana kadar bende yüzük takmiyorum, süs icin takmiyoruz bunlari her sIkIldiginda cikartip duruyorsun! Sen kullanmasini ögren ozaman bende yine parmagima takarim!" O ne öyle küstüm boz gibi, gercekten cocuk esiniz! Allah yardimciniz olsun insallah ...
Size o kadar kizdim sinirlendim ki anlatamam herkes ufacik bir mesele demis o meselenin altinda simarik hadsiz terbiyesiz bi koca var kimse bunu gormuor mu ve bunu bu hale getiren sizsiniz nie herseyi siz yutuyorsunuz nie siz alttan aliorsunz esiniz herseyi sizin ustunuze atior annesine "anne 7 den sinra arama merve rahatsiz oluir diycene biz rahatsiz oluoruz nie demio" kendini siyirio kadin sana yuklenio ayrica hemen bir soru ve tartismada lannnn!!! Telime bakma yuzuk atma evden cikma siz boyle alttan alarak resmen hareketlerini pekistiriorsunuz o yuzugu cikardiginda sende cikaricaksin yatagini ayiruo gidip sariliosunuz bu nee yani evliligi nie sen kurtariosun kendi kendine mi evlendin ayrica istersen 10 yil nisanlan bi insanla ayni evde olmadikca anlamazsin kendin ic8n artik biseyler yap ezdirme kendini edepsiz nir kocan var resmen sen bunlari haketmiosun
Ahh merve ahh yani.seninki alttan almak degilki baska bisey ne diye kitlersin kapiyi birak defolsun gitsin belki o zaman kitlemesen telefon saklamana kapi kitlemene gwrek kalmicakti buyumicekti.su kayinvalidene kor olmayi bil artik.haksizsin demiyorum ama kendini yiyip duruyosun kimseye bisey oldugu yok ne kendinde ne esinde huzur birakmiyosun.zaten yapabildigi tek sey aramak uzaginda duymayiver herzaman acmayiver.adamin bu kdr kabaligina kaprisine takmiyosunda herseyi kv ye bagliyosun.daha gecen hafta buyuk kriz gecirdiniz sknti yasadiniz bu hafta cocuk icin doktora gidiyosun.yapma arkadasim yapma
E tamam iste gidicemmi diyo sen tut at kolundan gitsinn.yatak ayirinca gidip sarilmak ne yani.bak bende yatak ayirmam karsiyimda kuste olsak yatarim yatagimda ama yatak ayiran adaminda gidip koynuna girmem yani gider uyurum yayila yayila kendi yatagimda.cehennemin dibi.ama seninde haksizliklarin var birak sanane valizinden kalsin ciplak ususun sanane konussun annesiyle cok goruyosun duyuyosun bazi seyleri.o zaten hakli haksiz bagarip cagarmaya yer ariyo bu kadar sevip bu tepkileri gormek istemiyosan demeyiver sende aferin diye.ve sakin sakin ama sakin bebek dusunme.kaldiki yaninda yatmayan adamla nasil yapican o bebegi onuda merak ettimÇok kötüyüm geçen hafta ne kadar güzel sakinleştirmiştin beni.
Düne kadar herşey çok iyiydi.
Ama yaptı yine terbiyesizliğini çıkmaza girdik arkadaşım
Beni artık sevme sana hakkım helal değil yazmış.
Son dün akşam yaptıkları beni soğuttu kendinden.
Defolup gitmesine izin vermeliydim ama her kavgada yapıyor bunu her kavgada
E tamam iste gidicemmi diyo sen tut at kolundan gitsinn.yatak ayirinca gidip sarilmak ne yani.bak bende yatak ayirmam karsiyimda kuste olsak yatarim yatagimda ama yatak ayiran adaminda gidip koynuna girmem yani gider uyurum yayila yayila kendi yatagimda.cehennemin dibi.ama seninde haksizliklarin var birak sanane valizinden kalsin ciplak ususun sanane konussun annesiyle cok goruyosun duyuyosun bazi seyleri.o zaten hakli haksiz bagarip cagarmaya yer ariyo bu kadar sevip bu tepkileri gormek istemiyosan demeyiver sende aferin diye.ve sakin sakin ama sakin bebek dusunme.kaldiki yaninda yatmayan adamla nasil yapican o bebegi onuda merak ettim
Birak kuSum etme kavga falan eeeh senlemi ugrasicam be de.sevmiyorum tamam hic isim olmaz de birak insin kaf dagindan o burnu.sende bi annenin evladisin sana bu sekilde davranma hakki yok knun.etmesin bakalim hakkini helal senin haklarin nolucakmis?sen alttan almaya devam ettikce omrun gidicek o evin icinde curuyeceksin bu adami istiyosan restine rest cekiceksin yok istemiyosan zaten ugrasmaCanım benim
Canım benim
Hep böyle yaptım hep
Kadın dedim alttan alır gittim sarıldım hep.. Kendimden çok ödün verdim çok
En çok haksız benim bu ilişkide değer verdim ama ona göre ben değere karşılık vermiyorum
Benimle kavga ediyor hala şuan mesajda
Çok yoruldum ben çookk arkadaşım
Birak kuSum etme kavga falan eeeh senlemi ugrasicam be de.sevmiyorum tamam hic isim olmaz de birak insin kaf dagindan o burnu.sende bi annenin evladisin sana bu sekilde davranma hakki yok knun.etmesin bakalim hakkini helal senin haklarin nolucakmis?sen alttan almaya devam ettikce omrun gidicek o evin icinde curuyeceksin bu adami istiyosan restine rest cekiceksin yok istemiyosan zaten ugrasma
Bu evliliği tek başıma daha fazla yürütemem seninle ilgili planlarımı noktaladım yazmış...
İçim çok acıyor...
Beyefendi kafasina gore hareket edecek, ne yaparsaniz yapin yaptimlarinizi gormeyecek, hele bir de ustune lanli lunlu konusacak ve siz gitmesine izin vermeyip gidip sarilacaksiniz. Yapmayin iste bunu yapmayin. Bir adama ego yuklemesi yapip simarikligin zirvesinde gezinmesi icin ne gerekiyorsa yapmissiniz. Suan yaptigi hersey sizin eseriniz. Biliyor ki ne zaman sorun cikarsa karisi gidip sarilacak aman duzelelim diye ugrasacak. Ona birseyleri duzeltmek icin rol vermemissiniz ki.
Size tavsiyem bu defa bari lutfen biraz gururlu olun, deger verin kendinize. Bu yasadiginiz evlilik degil. Kor kutuk asik bir kadinla kadinin yaninda yasamak icin lutfetmis bir ergenin hikayesi bu.
Heh aldinmi cevabini simdi.bak o yurutuyomus tek basina.bak sakin aglanip sizlanma keyfin bilirden baska cevap falanda yazma.sen naaptinda icin aciyacakBu evliliği tek başıma daha fazla yürütemem seninle ilgili planlarımı noktaladım yazmış...
İçim çok acıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?