bitti...

deme öle ya ben diyemem kimse için diyememki bi tek onun için değil...saygı göstermesede ben onu çok sevdim sevgimin hatrına diyemem...yinede çocuğumun babası ezik bi baba görsün istemem kızım

ah be canım ne kadar iyi niyetlisin.
ama ezik bir baba olmasaydı çocuğunu babasız bırakmazdı. onu güzel bir aile ortamından mahrum etmezdi.
zaten evliliğini yürütemediği için ezik.
senden ayrılınca ne yapacak.
ya hayatını orda bura para harcayıp devam ettirecek.
yada evlenecek.
ben senin kadar iyi niyetli olamam.

canım inan iyi niyetimizden bulduk.karşımızdakini kendimiz gibi bildik.daha doğrusu hayal ettiğimiz kişiyi sevdik onların vücutlarında ama o asalaklar kendilerini bişi sandılar.boşuna dememişler şaptan şeker olmaz diye olmadı işte ne seninki ne benimki.o yüzden üzme kendini suç bizde değil.bizdeki tek suç onları adam sanmamız...

evlenmesin zaten. birine daha yazık etmesin.
böyleleri ancak anasıyla oturur.

haklısın ay ne güzel sen herşeyi sindirmişsin :) benimde böle konuşacağım zamanlar gelicekmi yaaaaaaaa...

hakkınızda hayırlısı olsun burcu daha önceki konularınıda hatırlıyorum
eğer olmuyorsa evlilik zorlamanın hiç anlamı yok ki bu ilerde cocuk için daha yıpratıcı olacaktır..
insallah hersey gönlünce olur

haklısın ay ne güzel sen herşeyi sindirmişsin :) benimde böle konuşacağım zamanlar gelicekmi yaaaaaaaa...

sindirmesen ne yapacaksı.adam aldı başını gitti.ben küçük bi ilçede ailemle dul bi kadın olarak yaşamaya mahkum kaldım.ama hayata sarılmam lazım.çünkü masum günahsız bi çocuğum var.onun için ayakta ve dimdik durmalıyım ne kadar içim kan ağlasa da .kimseye eğik olmadığımı göstermeliyim.

doğru sölüyosun canım annemde bana aynı şeyleri sölüyo ...afferim sana eğilme tabi dimdik dur ayakta...bende yapıcam bişeyler bakalım...allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda...

diger konularini hatirliyorum
esinin sorumsuzlugu senin 2de1 esyalarina kadar haciz gelmesi
evinizin durumu
varliktan yokluga dusmek
o kadar sorun varken gidip paralari harcamasi barda
bunlari yasamayi hak ediyormusun?
her evlilikte maddi manevi sorunlar olur ama esin gercekten omrunu torpulemekten
baska ise yaramazdi bence
bosanmis biri olarak sunu tavsiye ederim kendine ugraslar bul
kurs okul is bu konularda elinden geleni yap
karli ve huzurlu sen olacaksin sonunda
bu gunleri bile unutacaksin inanki
zaman herseyin ilaci

şimdi netten onlara bakıyorum bende ne yapabiirim die ama iştende ayrılıcam kimseye yük olmakta istemiyorum napıcağımı inan hiç bilmiyorum ya bismillah deyip dikilicem ayaklarımın üstüne bakalım nasıl olucak

Allah yardımcın olsun canım.Güç ve sabır versin.

Bundan sonra da gönlünce bir insanla karşılaştırsın.

nilüfer hanım sizi tebrik ederim bütün kadınlarımıza örnek olmalısınız.pes etmeden hayatınızaen güzel şekilde devam etmişsiniz....

(( sanki yazdığınız yazıyı ben yazmışım gibi okudum.bende 7 aylık evliyim ve sizin durumunuzdayım ve çocuk istiyorum.çocuk dünyanın en güzel şeyi ve yaşım geçmeden anne olmak istiyorum.

canım daha önceki konundan hatırlıyorum kocanın yaptıklarını...çok sabrettin ama sonunda bitti,hayırlısı olsun.ne kadar bitmesi gerekse de ,o an geldiğinde boşanma psikolojisi ço zordur tahmin ediyorum..ama geçicek..kendinde elinden geleni yapmış olmanın huzuru olsun..ne zaman ağır gelirse hayat,bebğinin yüzüne bak,ona sarıl,kokusunu içince çek..inan herşeyin daha iyi olacağını,bu zor günlerin geçeceğini göreceksin,umudun artacak..
neden doğurdun diyenleri de hayatından çıkartmanı ve bir daha görüşmemeni tavsiye ederim.istediği kadar işe yaramaz bir adamdan olmuş olsa da o senin en değerli varlığın ve doğmuş olan bir bebek için kimsenin,neden dünyaya geldiğini sorgulamaya hakkı yok...
sana bebeğinle beraber çok mutlu ve huzurlu bir gelecek dilerim.yardımcı olabileceğim bir konu olur mu bilemem ama bana özelden mesaj atabilrsin sıkıldığın zamanlarda.benim de 1,5 yaşında oğlum var,yalnız büyüteceğin bir bebeğin var,zorluklarını tahmin ederim.

(( sanki yazdığınız yazıyı ben yazmışım gibi okudum.bende 7 aylık evliyim ve sizin durumunuzdayım ve çocuk istiyorum.çocuk dünyanın en güzel şeyi ve yaşım geçmeden anne olmak istiyorum.

anne olmak dünyanın en harika şeyi,yalnız bir o kadar da zor...hele ki size destek olacak bir eşiniz yoksa...benim tecrübelerime göre,bebeğin ilk yılarında yaşanan zorluklar eşleri yaklaştırmaktan ziyade uzaklaştırıyor,hatta ilişkileri sınıyor...anne olmak adına düzgün yürümeyen bir evliliği yürütmek,çocuğa da haksızlık gibi geliyor bana...

biraz önce eşim aradı...sen evde ne yiyip ne içiyosun yemek falan varmı dedi aç durma istediğin birşey varsa alayım dedi...kahretsin ya neden akıyo hala gözyaşım...neden....

biraz önce eşim aradı...sen evde ne yiyip ne içiyosun yemek falan varmı dedi aç durma istediğin birşey varsa alayım dedi...kahretsin ya neden akıyo hala gözyaşım...neden....

canım neden ağladığını sorgulama ağla ve rahatla.
dedim ya sevginin karşılığını alamadın.
ama sakın ondan gelecek birşeyi kabul etme artık.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. bundan sonra melis için, kendin için birşeyler yapacaksın artık. evet hiçbirşey kolay olmayacak ama sen herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlüsün. kendine inancını kaybetme sakın.

kızacaksınız bana biliyorum ama seviyorum onu ben ...her zaman çok sevdim... onun sıkıntısını biliyorum ben...biliyosunuz bu 3.evim benim 2 şer defa eşyaları sattı ve hep destek oldum ama ağladım ama güldüm yinede oldum işte bırakmadım...bu şimdi büyük bir hata yaptı borca yatıracağı parayı yedi...borcu ödeyemiyor...borcu yaptığı yerde zaman falan tanıyacak bir yer değil çekip alır eşyaları...ben ona bu eve taşınırken demiştimki eğerki bu evden bir çöp çıksın onunla birlikte bende çıkarım haberin olsun...şimdi borcu ödeyemedi eşyaları satacak tabi buna göz yummayacağımı bu defa biliyo ondan böyle ısrar ediyo ayrılalım die...şimdi yine beyaz eşyaları satacakmış ödeme yapmak için...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…