deme öle yaben diyemem kimse için diyememki bi tek onun için değil...saygı göstermesede ben onu çok sevdim sevgimin hatrına diyemem...yinede çocuğumun babası ezik bi baba görsün istemem kızım
ah be canım ne kadar iyi niyetlisin.
ama ezik bir baba olmasaydı çocuğunu babasız bırakmazdı. onu güzel bir aile ortamından mahrum etmezdi.
zaten evliliğini yürütemediği için ezik.
senden ayrılınca ne yapacak.
ya hayatını orda bura para harcayıp devam ettirecek.
yada evlenecek.
ben senin kadar iyi niyetli olamam.[/QUOT
annesi diyorki o artık asla evlenmez...annesiyle yaşayacakmış...öyle diyor...
:):):):) olsun yinede hiç bir gerçek melisin babası olduğunu değiştiremez :) napim...belli olmaz belki kocalık ağır gelmiştir ama kızıma sahip çıkar görücez hepsini :) ezikgiller :d:d:d fadime biz nerden bulduk bunları yaaaaaaaaaaa :d:d:d
canım inan iyi niyetimizden bulduk.karşımızdakini kendimiz gibi bildik.daha doğrusu hayal ettiğimiz kişiyi sevdik onların vücutlarında ama o asalaklar kendilerini bişi sandılar.boşuna dememişler şaptan şeker olmaz diye olmadı işte ne seninki ne benimki.o yüzden üzme kendini suç bizde değil.bizdeki tek suç onları adam sanmamız...
evlenmesin zaten. birine daha yazık etmesin.
böyleleri ancak anasıyla oturur.
haklısın ay ne güzel sen herşeyi sindirmişsin :) benimde böle konuşacağım zamanlar gelicekmi yaaaaaaaa...
sindirmesen ne yapacaksı.adam aldı başını gitti.ben küçük bi ilçede ailemle dul bi kadın olarak yaşamaya mahkum kaldım.ama hayata sarılmam lazım.çünkü masum günahsız bi çocuğum var.onun için ayakta ve dimdik durmalıyım ne kadar içim kan ağlasa da .kimseye eğik olmadığımı göstermeliyim.
diger konularini hatirliyorum
esinin sorumsuzlugu senin 2de1 esyalarina kadar haciz gelmesi
evinizin durumu
varliktan yokluga dusmek
o kadar sorun varken gidip paralari harcamasi barda
bunlari yasamayi hak ediyormusun?
her evlilikte maddi manevi sorunlar olur ama esin gercekten omrunu torpulemekten
baska ise yaramazdi bence
bosanmis biri olarak sunu tavsiye ederim kendine ugraslar bul
kurs okul is bu konularda elinden geleni yap
karli ve huzurlu sen olacaksin sonunda
bu gunleri bile unutacaksin inanki
zaman herseyin ilaci
şimdi netten onlara bakıyorum bende ne yapabiirim dieama iştende ayrılıcam kimseye yük olmakta istemiyorum napıcağımı inan hiç bilmiyorum ya bismillah deyip dikilicem ayaklarımın üstüne bakalım nasıl olucak
gerçekten çok zor bir durum insan ruh gibi hissediyor kendini tarifsiz bir his. ilk 6 ay çok zor geçiyor. yaşadıklarım gerçekmi yoksa rüyamı diye düşünüyor malesef ki gerçek. sonra dışarıya veriyor insan kendini ama her ortama girince diğerleri kocasından bahsedince üzülüyor ya da yanlız gezince koyuyor yanlızlık daha birsürü şey .... seni çok iyi anlarım,.......
kpss hazırlandım ve şimdi boşanalı 5 yıl olacak ve 3 yıllık memurum oğlumu aldım geldim istanbulllara tek başıma . oğlumu yazdırdım kreşe, 1,5 yıl önce evlendim ve şimdi 4,5 aylık bir oğlum daha olduve çok mutluyum. ha aradaki çektimlerimi soruyorsan az çekmedim, zannediyorlardı ki ben kös kös evde oturucam onlar mutlu mesut bana gösteriş yapacaklar bende onların haberlerini alıp alıp üzülücem birdaha evlenemiycem. rabbim öyle kapılar açtıki bana inanamazsın. hiç merak etme şimdi tabiki çok zor günler geçireceksin ama herşeyin ilacı zaman...
İnsanların ne dediğini önemseme bence.Elbette tek başına çocuk yetiştirmek kolay almayacaktır ama birde ilerisini düşün.Ben şuan 7 aylık evliyim ve evliliğim çok iyi gitmiyor ama çocuk istiyorum anne olma yaşım geçiyor,ailem yaşlanıyor ne kadar yanımda olacaklar?bir çocuğum olursa beni hayata bağlayan bir bağım olacak ileride kimsenin ne dediği de umurumda olmaz açıkcası."Neden çocuk yaptın ki" diyenler hiç doğurmamışlar mı sanki onlara sormak lazım"Sen neden doğurdun o zaman "diye
(( sanki yazdığınız yazıyı ben yazmışım gibi okudum.bende 7 aylık evliyim ve sizin durumunuzdayım ve çocuk istiyorum.çocuk dünyanın en güzel şeyi ve yaşım geçmeden anne olmak istiyorum.
biraz önce eşim aradı...sen evde ne yiyip ne içiyosun yemek falan varmı dedi aç durma istediğin birşey varsa alayım dedi...kahretsin ya neden akıyo hala gözyaşım...neden....
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. bundan sonra melis için, kendin için birşeyler yapacaksın artık. evet hiçbirşey kolay olmayacak ama sen herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlüsün. kendine inancını kaybetme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?