bunu söylemedim ama evet seviyorsun çünkü o nedenle ağlıyorsun.
sevdin karşılığını görmedin.
ama sevgi her zaman yeterli olmuyor.
sevgi emek ister çaba ister fedakarlık ister.
bunu sadece bir kişi yapıp diğeri bencillik yapıyorsa olmaz.
sakın kararından vazgeçme.
o vazgeçse bile.
ama dersen ki umut ışığı büyük bişey diyemem.
kızacaksınız bana biliyorum ama seviyorum onu ben ...her zaman çok sevdim...onun sıkıntısını biliyorum ben...biliyosunuz bu 3.evim benim 2 şer defa eşyaları sattı ve hep destek oldum ama ağladım ama güldüm yinede oldum işte bırakmadım...bu şimdi büyük bir hata yaptı borca yatıracağı parayı yedi...borcu ödeyemiyor...borcu yaptığı yerde zaman falan tanıyacak bir yer değil çekip alır eşyaları...ben ona bu eve taşınırken demiştimki eğerki bu evden bir çöp çıksın onunla birlikte bende çıkarım haberin olsun...şimdi borcu ödeyemedi eşyaları satacak tabi buna göz yummayacağımı bu defa biliyo ondan böyle ısrar ediyo ayrılalım die...şimdi yine beyaz eşyaları satacakmış ödeme yapmak için...
canım sen elinden geleni yaptın sakın kenddinde suç bulma. önceki konunuda biliyorum. bırak inceldiği yerden kopsun. zaten sen dimdik ayaktasın çok sevindim.
aradada ağla tabi rahatlarsın iyi gelir. kızının olsıda seni hayata bağlamakta çok büyük etken olur. birkaç sene sonra arkadaşın gibi olur zaten.
hakkında hayırlısı olsun.
her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır sakın unutma.
Allah bir kapıyı açmadan diğerini kapatmazmış
canım nasıl kızayım ben sanaburada senin konularını gördükçe içten içe o kadar üzülüyorumki anlatamam biliyorsun ne kadar hassas olduğumu senin konularında.
şimdiye kadar gerçekten çok büyük sıkıntılar çektin, herşeyle kendi başına mücadele ettin. maddi manevi hep mücadele veren sendin.
bundan sonra önce melisi düşünmelisin. tamam seviyorsun ama bu şekilde ne kadar devam edebilirsin. bunları düşün hep.
3.evdeki eşyalarda borca gidecek sonra ne olacak peki. bu böyle kısır döngü olarakmı devam edecek. ne olur iyi düşün. ben hiçkimseye devam et ayrıl diyemem. hele sana bir de çocuk varken. benim eşimle ne kadar sorunlarım olsada biliyorsun ben hiç ayrılmayı düşünmedim düşünemem de çünkü ailem çevre birçok nedenim var.
herşeyi yeniden düşün ama iyi düşün ve sonra ayrılmak istemediğine karar verirsen eşinle konuş. belki bir süre ayrı yaşamak ya da oturup konuşmak herşeyi çözermi bilmiyorum ki.
ama ben şunu gördümki sevmek tek başına hiçbirzaman yetmiyor
ben çözüleceğine inanmıyorum canım bir insan 35 yaşına gelmişse ve gayretsizse yada bu kadar yetebiliyorsa bundan sonrada öyle olacaktır...biliyorum...benim onunla evlendiğimde ideallerim vardı hırslıydım çalışkandım herşeyimi kaybettim...bir adım bile ileri gidemeyip tam tersi geri gttim hep...birgün bana zaten beni bırakırsan bi para yüzünden olur bu demişti...ama çok söledim verelim sırt sırta az olsun maaşı önemli deil beraber yaparız...yapmadı...yapamayacakta eminim artık bundan...insan fedakarlık yapar bir adım ileri gitmek için elbette...ama 4 senedir hep aynı şeyi yaşayıp olduğun yerde sayıyosan bir sorun var demektir orda...haksızmıyım
şimdi netten onlara bakıyorum bende ne yapabiirim dieama iştende ayrılıcam kimseye yük olmakta istemiyorum napıcağımı inan hiç bilmiyorum ya bismillah deyip dikilicem ayaklarımın üstüne bakalım nasıl olucak
ya bi tek bencillik meselesi değil tamam şimdi kendine yapmayıp bana yaptığı çok şeyde oldu tabi...çok iyi taraflarıda vardı...ama onda bişey eksik 4 senede 3 defa ev kurulurmu...insan her sıkıştığında satmaya kalkarmı hadi ilki cahilliğimize geldi...sonrakiler...hele bu seferki tam karambollll....defalarca uyardım ben halledicem bana güven merak etme sen düşünme....sonuç yine aynı şey...yani bu adam ev geçindiremiyorrrrrrrrrrrrrr....ya çok çok özür dilerim ama k...da bir yamalı pantolonla işe gidip geliyorum en kötü evde oturuyorum kuaförüm yok gezmem yok tozmam yok...zaten en kötü şartlarda yaşıyorum 4 aylık bebeğimi bıraktım çalışıyorum daha ne fedakarlığı yapabilirimki ben...
canım bencillikten kastım hep feadkarlık yapan sen oldun.
o bencillik yapıp o parayı birkaç saatte yedi.
e bi zahmet yapmış kendine yapmadan.
evet 4 sene de 3 ev kurmak her seferinde borç değişen birşey yok.
evet ev geçindiremiyor parayı nasıl harcaması gerektiğini bilmiyor.
bir erkeğin olgunlaşması 30 yaşında oluyor. bu adam 35 yaşında.
bundan sonra değişmesi imkansız neredeyse.
bak sen ne fedakarlık yapıyorsun.
sen çalışıyorsun giyinmek senin de hakkın.
ama napıyoruz aman ona vereceğim parayı şunu yaparım.
hata bizde kuaförünede gideceksin kıyafette alacaksın.
gençsin bunlar hakkın.
senin ne kadar fedakar olduğunu biliyorum.
o nedenle sakın kendini suçlama.
sen bu kadar sıkıntı çekerken onun yaptıkları karşısında üstüne gitmen az bile.
işi bırakmana üzülüyorum canım.
evde bakacak kimse yok mu uygun fiyata.
en azından eline 3 kuruş para kalır.
valla burda kreş indirim yapmış sanırım.
aylık 300 diye duydum.
kreşlerle görüştün mü indirim yapmıyorlar mı?
burcu canım bu sabah yazdığın mesaj acayip hoşuma gitti. seni tebrik ederim. kendine bu kadar güvenen bu kadar ayakları üstünde bir kadın olmanın mükafatını mutlaka alacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?