Bitti...

belkıde kürtaj yasağını duyunca şok olmuştur..

kızlar allahaşkına ara sıra bır gazete okuyun veya haber falan izleyin..

dünya sallandı siz nasıl bilmiyorsunuz yaa...

arkadaşım kürtaj yasaklanmadı ki henüz...Tepkilerden dolayı geri adım atıldı şu an hala 10 haftayı geçmemişse gidip kürtaj yaptırabiliyorsun öncekine göre birşey değişmedi yani.Sadece devlet bedava ertesi gün hapları dağıtacakmış tek yenilik bu.

arkadaşım kürtaj yasaklanmadı ki henüz...Tepkilerden dolayı geri adım atıldı şu an hala 10 haftayı geçmemişse gidip kürtaj yaptırabiliyorsun öncekine göre birşey değişmedi yani.Sadece devlet bedava ertesi gün hapları dağıtacakmış tek yenilik bu.

tamam canım bende aynı şeylerı söyledım zaten..yasaklanıp yasaklanmadıgından emın değilim dedim..

Yasaklansa ne olacak sanki yasal olmayan yollardan bu işi yapan,yaptıran bir sürü dr/vatandaş var.

Arkadaşım eğer bir şeyler düzelir dersen anlat sevgiline, yok değişmez dersen ya bebeğini doğur kendin bak ya da aldır.
Bu senin tercihin.
Ama bir cana kıymak kolay değil. Manevi yükü de çok olur...

Aslinda seni anliyabiliyorum, böyle adi birine hamile oldugunu söylemek istememeni yani,
Inanmayadabilir demissin, hatta benden olduguna bile inanmaz demissin,
ama söylesen iyi olur,
en azindan bi mesaj atarsin
"Hamileyim, cocugunu tasiyorum, raporuda göndercem sana 2-3 güne" yazarsin
Inanmasa bile icinde süphe kalir, buda onu yer, hatta düsünür durur benim cocugummuydu diye,
birazda o ceksin sonucta dimi.. :47:

Ama geri dönmesini bekleme, cünkü ondan sana hayir gelmiyecegi zaten belli :50:

Cocuk konusundada cok hatalisin,
evlenmeden önce, üstelikte korunmadan, of of gencleer yapmayin yaa :50:
Napicaksin cocugu onu düsün,
ailen cok tutucumudur, yani söylemedin dimi ?
Dogurabilirmisin?? (hic sanmiyorum ama..)

offf çok zor bir durum. konu umarım gerçek değildir diyorum :( sevgiline söylemen lazım. sonuçta bu durumda onun da payı var. sıkıldıysa niye sizinle birşeyler yaşamış o zaman. bu durumda sizi yalnız bırakmaya hakkı yok.

bence söylemelisin. ömür boyu böyle bişeyin yükünü tek başına kaldıramazsın inanmazsa başka çareler düşünürsün ama herşeyden önce söyle derim ben

Kaç yıllık sevgilim beni terketti. Sözlenicektik,nişanlanıcaktık. Sıkıldım dedi,bıraktı gitti. Çok kötü bitti kızlar. Ağıza alınmayacak sözler söyledi. Facebookta ilişkisini kaldırdı. Bir daha dönmemek için,dönmemem için elinden geleni yaptı resmen. Ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Lütfen yargılamayın,ne yapacağımı bilmediğimden buraya yazıyorum. Beni istemeyen,bunca seneden sonra bu kadar çabuk unutan birine bunu söyleyemem. Söylesem bile ondan olduğuna inanmayacak kadar adi biri.Çok kötü durumdayım...

biz ovulasyon testleri alalım. hamile kalmak için uğraşıp duralım millete bak pat diye hamile kalıyor hem de sevgilisinden! ne gibi bir cevap bekliyorsun afedersin de! git aldır mı diyelim, adamla barış mı diyelim? yazık ya valla yazık!:25:

Yasaklansa ne olacak sanki yasal olmayan yollardan bu işi yapan,yaptıran bir sürü dr/vatandaş var.

Arkadaşım eğer bir şeyler düzelir dersen anlat sevgiline, yok değişmez dersen ya bebeğini doğur kendin bak ya da aldır.
Bu senin tercihin.
Ama bir cana kıymak kolay değil. Manevi yükü de çok olur...

Aslinda seni anliyabiliyorum, böyle adi birine hamile oldugunu söylemek istememeni yani,
Inanmayadabilir demissin, hatta benden olduguna bile inanmaz demissin,
ama söylesen iyi olur,
en azindan bi mesaj atarsin
"Hamileyim, cocugunu tasiyorum, raporuda göndercem sana 2-3 güne" yazarsin
Inanmasa bile icinde süphe kalir, buda onu yer, hatta düsünür durur benim cocugummuydu diye,
birazda o ceksin sonucta dimi.. :47:

Ama geri dönmesini bekleme, cünkü ondan sana hayir gelmiyecegi zaten belli :50:

Cocuk konusundada cok hatalisin,
evlenmeden önce, üstelikte korunmadan, of of gencleer yapmayin yaa :50:
Napicaksin cocugu onu düsün,
ailen cok tutucumudur, yani söylemedin dimi ?
Dogurabilirmisin?? (hic sanmiyorum ama..)

Kızlar yaşadığım tramva çok büyük o yüzden sürekli forumu takip edemiyorum destekleriniz için teşekkürler. Söylemeyi düşünmüyorum belki söylemem en doğrusu ama söyleyemem sonuçta bana güvenmeyen biri. Ve belki de şu anda başkasıyla..... Yani ortada bi bebek olmasa bile araması gerekirken sırf bu yüzden aramaya hakkı yok. Psikolojim alt üst durumda. Bi mesaj çekmek istiyorum aslında hamileyim ama artık seni ilgilendirmez tarzında ne yazıcağımı bilmiyorum

Kızlar yaşadığım tramva çok büyük o yüzden sürekli forumu takip edemiyorum destekleriniz için teşekkürler. Söylemeyi düşünmüyorum belki söylemem en doğrusu ama söyleyemem sonuçta bana güvenmeyen biri. Ve belki de şu anda başkasıyla..... Yani ortada bi bebek olmasa bile araması gerekirken sırf bu yüzden aramaya hakkı yok. Psikolojim alt üst durumda. Bi mesaj çekmek istiyorum aslında hamileyim ama artık seni ilgilendirmez tarzında ne yazıcağımı bilmiyorum

canım yanlış yapıyorsun
neden onunda acı cekmesını ve kara kara düşünmesini istemıyorsun??

kaç tane buna benzer haberler gormenız gerekıyo yapılanlardan ders almanız ıcın anlamıyorum .bunları yapmadan once kimsenın fikrini sordunuzmu yaptıktan sonra bana yardımvcı olun diyosun .önyargılıyım evet. aklını kullanamayan kızlardanda nefret edıyorum

canım yanlış yapıyorsun
neden onunda acı cekmesını ve kara kara düşünmesini istemıyorsun??

Sizce beni 4 yıldan sonra bırakıp gidebilen biri,hemde hakaretler ederek, kara kara düşünür mü dert çeker mi?
Hiç sanmıyorum. Arasam açmaz biliyorum,mesaj çeksem tepkisinden korkuyorum. İnanmaması beni daha çok yıkar. Ne yazıcam ne yapıcam bilmiyorum

Sizce beni 4 yıldan sonra bırakıp gidebilen biri,hemde hakaretler ederek, kara kara düşünür mü dert çeker mi?
Hiç sanmıyorum. Arasam açmaz biliyorum,mesaj çeksem tepkisinden korkuyorum. İnanmaması beni daha çok yıkar. Ne yazıcam ne yapıcam bilmiyorum

ister inanır ister inanmaz.
anladığım kadarıyla doğurmak istemıyorsun?
yanlış anlayacağını sanmıyorum. sonuçta sen bu bebeği koz olarak kullanmayacaksın, zaten doğurmak istemıyorsun...

inanmasa bile aklı karısacak ve vicdan muhasebesı yapacak

senınkı öğrense ve senınle evlenmek istese ne cevap verırdın??
senı sevmedığını bılıyorsun??
merak ettım.

Back
X