Bitti....

gxoxxgxebakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
44
0
86
49
Adana
son kez konuşmak için karşıma aldım ama yine alay yine yalan ve yine palavra özrü kabahatinden büyük hala yalanlamaya çalışıyor delirdim ya adam o kadar pişkin ki gözümün içine baka baka yalan söylüyor inanamazsınız anlat dedim ne anlatayım diyor ya sen manyakmısın ne yaşadıysanız onu anlat herşeyi bilmek istiyorum dedim biliyosun diyo ben yanınazdamıydım ki bileyim 1 buçuk yıl ne yaşadın be adam ben senin karınım beni arayıp sormuyosun elin o...........suna 17 mesaj atıp 7 8 defa arıyosun ne demek bu e öylesine ne demek öylesine ne yazıyodun öylesine gülüyor yalan söylüyosun doğruları anlat yok muş birşey beni ve çocukları konuşuyomuş biraz sıkışınca aramız soğuktu eeeeeeeeeeeee bebek vardı eeeeeee konuşuyoduk sorunlarımızı konuşuyomuş kadınlada kadında sorunlarımızı çözmeye çalışıyomuş avukat değil sanki terapist e ben burdayım benimle konuşsan çözsen sorunlarını e konuşamıyoduk şimdi nasıl konuşuyoruz demekki konuşabiliyormuşuz o kadını benim karşıma getireceksin dediğimde suratının şekli değişti önce mırın kırın sonra kabul etti ama kendisi olmayacakmış sen neden olmıycaksın hani sevgilisi vardı dördümüz oturup konuşalım dediğimde ki hali görülmeye değer di doğrusu sen otur getiririm konuşursun dedi olmaz sende ol hep beraber konuşalım oturalım madem dediğin gibi aranızda bir şey yok sevgiliside olsun dördümüz takılalım konuşalım kaynaşalım dedim tabii zarflıyorum gözler doldu inkar olayı bitti ve bişeyler yaşadığını kabul etti ama hala yüzsüzlüğü elden bırakmıyoruz gülüyor benimle dalga geçiyor sinirim tavan yaptı tabii maile konuyu getirdim bana gelmemişdir diyor beni 1buçuk yıldır aptal yerine koyduğunu ama artık aptalın gözünün açıldığını yalanların işe yaramıycanı söyledim ve çok merak ettiğimi ne gönderdiğini sordum ben birşey göndermedim dedi göndermediği seye karşılık aşk ve sevgi dolu mesaj gelmiş haberi yokmuş peki dedim ben kadına 9 unda mail attım 11 inde cevap geldi haberin yokmuydu dedim yoktu dedi önce bi daha sordum telefon açtı bana ben mail atmıştım karın bana mail atmış dedi sen benim karımla aramı bozdun senin ...........küfür ettim telefonu suratına kapattım e be adam bmadem haberin vardı benimle niye konuşmadın anlatmadın inanmazdın eeeeeee tabiiii aşkımlar seni seviyorumlar havada uçuşsun neyse tersleşmeler yalanlar yeri beliymiş evet dedim yeri belli kapısında nöbet tutar gırtlağına çökerdim şimdiye kadar ama yapmadım yapmam e git yap yapsana ne duruyosun saçmaladı mesajlarda ne yazdığını sordum hatırlamadığını söyledi biraz sıkıştırınca telefondan numaraları niye sildiğini sordum kadın benden mail alınca telefonla konuşmuşlar tabii buda ben noları bulmadan sildiğini zannediyo tabii ben aptalım ya 1 yıllık şüphe var içimde iz bulmuşum peşini bırakırmıyım forsky mı forskyp mı ne varmış bir onun numarasını almadım dedim itiraf geldi arkadaşlar KENDİSİYLE AŞIRI İLGİLENEN BİRİSİYLE VAKİT GEÇİRMİŞ SADECE NAPSINMIŞ Kİ ADAM NE YAPARSAM YAPİYİM MİŞ BENDE EŞYALARINI TOPLAYIP SABAH GİDİYOSUN DEDİM TAMAM DEDİ SANA BOŞANMA DAVASI O.........UNADA TAZMİNAT DAVASI AÇIYORUM dedim ve bitti 17 yıl bi çırpıda güm oyun şimdi başladı şansım bol olsun ne diyeyim benim tırnağım etmezmiş ama çok ilgiymişmiş mutluluklar dilerim ikinizede by by defolup gidin kokuşmuş mahluklar benden uzak olun ne yaparsanız yapın üstümden tonlarca yük kalktı.OH BE DÜNYA VARMIŞ BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.

:) Rezil herif. Cok iyi yapmissin. Karisk anlatmissin ama her zamanki piskinligi uzerinde adamin.

Asla geri donme, agizlarina s.c!. Alttan alma, muhatap olma artik. Defolsun gitsin nereye gidiyorsa.

Kadina da dava ac kesinlikle.

Canim konuda sadece ikimiz variz. Ben senin adina inan cok sevindim

Yeni hayatina hos geldin. En azindan yasam enerjini emen, seni salak yerine koyan bir mikrop eksik olacak, daha ne :)

canım arkadaşım inan bu 3 üncü yazışım uzun uzun diğer ikisini naptım o kafayla bilmiyorum önce deneme yaptım kafayı toparlayıncada yazdım kısaca noktayı koydum özeliklede belirttim kadına dava açacağımı şöyle 70 80 binlik bi dava yazık üzülüyorum kadına rezil olucak rezil olduğu yetmezmiş gibi sicilinede işliycek yuva yıkan metres avukat çok yazık ne yapalım huyum kurusun biraz kincimiyim neyim elime düşen yandı 2 yıllık avukat fazla parasıda yoktur şimdi

canım arkadaşım inan bu 3 üncü yazışım uzun uzun diğer ikisini naptım o kafayla bilmiyorum önce deneme yaptım kafayı toparlayıncada yazdım kısaca noktayı koydum özeliklede belirttim kadına dava açacağımı şöyle 70 80 binlik bi dava yazık üzülüyorum kadına rezil olucak rezil olduğu yetmezmiş gibi sicilinede işliycek yuva yıkan metres avukat çok yazık ne yapalım huyum kurusun biraz kincimiyim neyim elime düşen yandı 2 yıllık avukat fazla parasıda yoktur şimdi.

hep de iliskideki sorunlari konusurlar zaten karinla konusmak bu kadar mi zor be adam!!
yok illa bir surtukle dertlesmek zorundalar akillari onlar vermek zorundaa
elinden geleni ardina koyma donuna kadar al
o avukat kadini da rezil rusva et duyulsun etrafta bosanma davasi fln alamaz bundan sonra
adi ciksin ki aldatilan kadinlar kapisina bile ugramasin bosanmak icin

Neden uzuluyorsun kadina? Birine kizdigimiz zaman onu oldurmuyoz, birini begendigimizde hemen sevismiyoruz. Neden?

Cunku toplum icerisinde yasiyoruz ve davranislarimizin sonuclarini gozeterek hareket ediyoruz. O senin kocanla sevisirken senin icin uzuldu mu? Hayir.

Niye tazminat hakkindan vazgecesin. Kanun sana boyle bir hak tanimis, onu da uyarmis evli kisiyle birlikte olursan ceza alirsin diye.

Kesinlikle uzulme, baskasinin kocasina da askinti olmaz Cevresindekilere de ders olur. Avukat hanimin parasi sana helal

Parayi aldiktan sonra birakabiliosan birak cocuklari annene, soyle guzel bir tatile cik. Yurtdisina mesela, kafani dinle, sen bunu hak etmis olacaksin

Son düzenleme:
o...punun öndegideniymiş ya bide milletin hakkını hukukunu arayacaklar pes doğrusu arkadaşım ne üzüleceksin meslekten atsınlar be...kılım kıpırdamaz valla...milletede ders olsun....sen kimse için üzülme...böyle herifi iyi bile bakmışsın bunca sene...yeni bi hayat kur evlatlarınla ...maddi sıkıntında yok ....oooooh ...rabbim yolunu açık etsin...

Bence de iyi niyetli davranma. Senin acimasiz olma zamanin gelmis

sana bol bol mutluluklar.....darısı tüm aptal yerine konulan kadınların başına....ne anlarlar aldatmaktan hiç anlamam...boşan gitsin kardeşim....bunun nersei macera adrenalin vicdan dayanmaz be.....

arkadaşım 4-5 senedir bu siteye üyeyim. ilk açtıgınız başlıktan sonuncusuna kadar hepsinden haberdarım. ilk açtıgınız konuda eşim bankada para saklıyor dediğinizde ne yazık ki işin arkasında böyle birşey oldugunu tahmin etmiştim. SONUNA kadar haklsınız. siz çocuklarınıza açıklayamayacagınız hiçbirşey yapmadınız. Allah aşkına para vereyim, kadınlık yapayım, 2 çocuk dogurayım ohh ne güzel dünya herkes bana koca olmak ister hem de kul köle olur. bulmuş sizin gibsini bir de pişkinliğe bak.
o kadını da avukat mavukat dinlemeyin rezil olsun bir de avukatmış kirletiyorlar meslegi, rezil olsun siciline işlesin de görsün gününü.
Kararın hayırlı ugurlu olsun !

terbiyesiz af dileyip ortami yumusatmaya calisacagina birde ustune siritiyor mu
allah boylelerini prostat yapsin en yakin zamanda
iyi yapmissin bosanma karari vermekle meshur bir soz var
DADANMIS KUDURMUSTAN SAYILIRMIS diye. bunu bitirse baska kadinlarla yapacakti emin ol
cunku adamin ar damari catlamis belli baksana yuzsuzlugunde bu kadari
merak etme yarin senin esinide baska muvekkiliyle kiristirarak aldatir kurkcu dukkanina donmeye calisir seninkide

Son düzenleme:
En doğru kararı vermişsiniz inşallah mahkeme sürecinde de Allah yardımcınız olur. Eğer canınızın yandığını hissederseniz o mesajları düşünün o kocanız olucağın o pislik kadınla nasıl konuştuğunu getirin gözünüzün önüne emin olun nefretin sevginin önüne geçicektir.
Meslektaşına tazminat davası açmak istemiyorlardı avukatlar bulamıyorum demiştiniz.bulabildiniz mi?

ne pişkin bir adammışşş yaa almaaa ewwe arkadaşımmm allah allah yaaa ne geziyo evindeee s...tir ettttt gitsin rezil etttt

Yüzsüzlüğe vurmuş iyice... Yapabileceğiniz herşeyi yapın, Allah yardımcınız olsun.

Şok şok şok oldum yıne yaa,bence sen kadını da cagır konus hatta sen dısarda bulus bak
bakalım o neler uyduracakmıs..Bu kadar olmaz ya hala gıtmedı mı sen esyasını hazırla cöp
posetlerıne doldur,yarın kılıdını degıstır ve kapıyı acmaya calısınca da kapıya poşetlerı koy
bence en dogrusu bu..İnanamıyorum su olaylara bak ya utanmıyorlar da !! 17yıllık evlılık
bır de s..fsz..!O belkı de avukat ya evden gıtmesı aleyhıne olacagı ıcın gıtmemekte dıretıyor
olabılır sen kovarsan suclu konuma duser mısın kı kılıdı degıstırdın dıye dava acmasın,bu adam
ıyı dilbaz yanı bellı olmaz da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…