bitti ..

ya ilahi krizantem,konularına baktım şöyle geçmişe.Ben bile dayanamam böyle davranışlara,
Adam polis,stresli bir işi var,sen evde de huzur vermiyorsun.
Çalışıyor musun?
ondna kafaya herşeyi takıyorsun belki çalışmıyorsan..yani rahat batıyıor
Çalışsan emin ol,bir de iş sorunların olacaktı..
Belki adama takmaya fırsat bulamayacaktın.
İş sorunu da zordur ha,öyle küçümseme.Nazın geçmez kimseye.Hadi insan kocasına naz eder.

Bak beni de eşim terketti..Ama ben böyle sudan sebeplerle germemiştim hiç.
Ailesinin baskısı çok fazalydı.
Ben ailesine ksuur etmezdim.
Sadece arada buyüzden bazen de hiçbir ricamı yapmamasından tartışırdık.
Bir sorunu konuşmak istesem konuşmazdı hiç,içine kapanıktı ama erkeğim havalarında.
Duyarsız bir adamdı,hiçbir sorunu çözmek isteemzdi.
Ne mektuplar yazdım.
Duyarsız davrandığında sabrım taşıp sinirlenirdim.Bu sefer döverdi.
Ama ben hiç çekip gitmedim,kimseye birşey çaktırmadım.
Özel anlar dışında sarılmazdı,arkasını dönüp yatardı,sevgi ihitiyacımı pek karşılamazdı..
Ki bu tartışmalar 2 yılda 10 kez falan olmuştur.
Trtışmalar derken bazı sorunlar oluyor,konuşmak istiyorum,konuşmuyor,bana yardımcı olmuyor,tek kelime etmiyor ben de sinirleniyorum.Sonra o beni dövüyor..sinsi bir adamdı..
Neyse babam hasta oldu,3 ay ikibuçuk saat uzaklıktaki ailemin bulunduğu hastanede bazen de evde babamın hemşiresi olarak kaldım..Bana sözü vardı zaten.
Kendisinin de erkek kardeşi bizde kalıyor ,liseye gidiyordu..Bazen de aynı yerdeki ablasına gidiyordu..Onu çok güzel ağırladım,incitmedim.
O sırada birkez benim zorumla geldi,ben gidemedim,çünkü sebepler vardı..İlgilenmedi benle..
Döndüğümde babamın riskli ameliyatı için ona''sen de gel ''dedim çok yoruldum,izin al''Dedim..Herşeye ben koşturuyordum zaten.Ailemizde erkek falan da yok.Gelmem''diye diretti.
Neden kötü günümd eyanımda olmuyor diye aramızda tartışma çıktı.Ben de zor bir hastayla çok bunlamıştım.Bu sefer koyverdim,kendimi tutmadım.Beni dövdü.Sonra çekti gitti..Terketti..Gidiş o gidiş..

Yani sen çok şanslıısn,aptallık etme..Benim eşim hem senin kadar iyi değildi hem de terketti,hem d ezor günümde..
Buna rağmen bazı şeyleri yapmamk daha da kötüye götürmemek isterdim,Zamanı döndürmek elimde olsaydı keşke..O da hatalarını anlamıştır sanıyorum..Ama bunu haketmemiştim..Boşanırken anladım ,meğer adam sinsiymiş,içinde bana söylemedikleri varmış..Halbuki ben çok konuşmaya çalışırdım.İletişimde beceriksziliğinin ceazısını ben çektim..Keşke ozamanlar kk olsaymış...Ben de tecrübesizdim.yardım edecek biri yoktu bana..

Ve 6-7 yıl oldu..Çok acı çektim,yeni ilişkiler denedim,yine terkedildim.Yada eski eşim kadarını bile bulamadım.Evlenmek belki nasib olmayacak belki ,çocuğum olmayacak ,yaşım ilerledi..
O ise 2-3 yıl önce evlendi.Bilmem mutlu mudur..

Şimdi evlensem var ya..
Hiçbirşeyi takmayacam gibi..
Çok zorlandığım birşey olmadığı müddetçe..
Eve gidecem gelecem,yine kendimle olacam hep..
İnşallah ben de mutlu olurum..

Son düzenleme:

o değilde neden erkekler hatırlamak zorunda gibi bi algı var onu anlamış değilim.
sen hatırla .sen hazırlan. sen sürpriz yap.sonra beraber kutlayın o kadar lazımsa.
neden bu kadınlar kendilerini bu kadar nimetten sayıyo aklım almıyo.
Zaten sen Allahın lütfusun o Allahın cezası de mi

tulipa boslukta oldugun icin boyle dusunuyorsun esin seni zaten haketmemis, derdind ortak olmamis ustelik seni dovmus. sen ne kadar geri donup durumlari degistirmeye de kalksan bu adamla mutlu olamazdin. zaten simdi ki karisi da mutlu degildir, belki daha fazla cefakardir sadece. insallah mutlu olursun ama pismanlik duyma lutfen.

Sadece nisan gününü unuttu diye böyle davanmanız çok kötü olmuş evet ama onunda tokat atması gerekmeZdi.. Belkide sizin böyle davranmanızda aile icinde daha önce yasadıklarınız gördükleriniz bilinç altınıZda olan seyler.. Psikolojik olarak onun etkisindesiniz galiba.. Keske böyle yapmasaydınız bir günü unuttu diye olabilir insanlar bu dünyada neleri unutmuyor ki bir tek bu olmuş çok mu???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben anlaşmalı boşanmadım.Ve olaylar yukardaki gibi olduğu halde davayı ben kaybettim.Kapı komşum şahidimdi.Aleyhimde şeyler söylemiş.Oyüzden kaybettim..

Lanet olsun..
Evlenirsem gidecem gelecem evime.
Ne oluyormuş ne olmuyormuş görmeyecem.
Herşey kendilerinin olsun.

güldürdünüz Allah'da sizi güldürsün

Esyalara ve canliya zarar vermek durtu kontrol bozuklugu oldugu gibi altinda baska psikolojik rahatsizliklar da icerebilir. Bilgili, isinde uzman bir psikologa gorunmen gerek canim. Vur kir , helal olsun diyenleri bu konuda goremiyorum nedense. Ah bu KK hanimlarinin cifte standardi. Tokat atmakta hakli mi, hayir degil ama kocan ani tepki gostermis olabilir.

Ayrica nisan gununu de ilk duydum, onemli oldugunu bilmiyordum. Herkes nisanlanmadigina gore bir onemi olmamali.

Son düzenleme:

Bence sizin psikolojiniz bozuk , onca yaşananlara rağmen hala eski eşimi arıyorum demeniz bunu gösteriyor .
Ya da evlenmeden önce de aileden çok şiddet görüp , geri plana atıldınız bu nedenle normal geliyor size .
Allah kurtarmış sizi , öyle bir zamanda hayatınız değişir ki siz bile farkına varmazsınız . Umarım karşınıza , birbirinizin değerini bileceğiniz , sevebileceğiniz biri çıkar ve aslında evliliğin sırf erkeğin önüne ezilmek olmadığını , aynı yolda her şartta yürümek olduğunu hisseder , hissettirirsiniz .

Konu için söyleyebileceğim çok gereksiz bir sebep nelere mal olmuş . Öncelikle siz eşinize saldırarak hatalısınız ama eşinizde olayı keşke tokatla bitirmeden sizi itip gidebilseydi . Şiddetin her türlüsü çok yıkıcı .

Ne yaptınız ne durumdasınız şimdi , konuştunuz mu ?

Ya eskisi gibi değilim tabi..Yıkıcı şeyler yaşadım...
Onun hataları daha çoktu,ama benim de vardı,keşke ben de onları yapmasaydım diyorum.Ozaman tartışma olmayacaktı zaten..Pişmanlığım bu yönde..
Sonra yaşadıklarımı anlattım.Ondan daha beterleriye karşılaştım.Oyüzden hissi konuşuyıorum o konuda.Evlenmeden önce şiddet yoktu.Sadece yalnızlık vardı.
Siz tabi durumu objektif olarak değerlendirin..O da az değildi yani..
Ben anlattım çünkü,konu sahibine örnek bir konu olsun diye..

Son düzenleme:
bir yaşıma daha girdim... canım bence sen bir dr görün bu öfke patlaması nedir. haksızsın insanlar unutabilir sonuçta nişan günü bu nedir yani....

insanlar hata yapar. sen ve eşin de hatalar yapmışsınız. bence daha fazla aranız açılmadan konuşup düzeltin aranızı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç bir olayda hatanın tek taraflı olduğunu düşünmem zaten . Az veya çok her iki tarafında hataları vardır . Sizin anlattıklarınız da problem şu ki , eski eşinizin hoşuna gitmeyen davranışınız oldu mu , adam hemen sizi dövüyormuş . Yani bu kısır döngü her benzer durum da tekrar ediyor . Bende diyorum ki , kocam beni dövecek diye kızgınlığımı ifade edemeyeceksem , o evlilikte yerim nedir ki benim ? O nedenle size Allah kurtarmış hiç üzülmeyin diyorum .
Kim hata yapmıyor ki , kim eşiyle tartışmıyor ki ?
kadının fiziksel gücü daha az diye bedenen hırpalanan kadın oluyor çoğunlukla ( istisnalar hariç ) , haksızlık burda . Beden gücüyle kadın sindirilmeye çalışılıyor .
Çok umutsuz olmayın , bu dünyada iyi insanlar da var , dilerim sizin de karşınıza çıkar .

Evlisiniz ve nisan gununuzu mu kutlayacaksiniz ? Biz kadinlar ne uydiracagz diye surekli dusunuyoruz galibaa.

Evlisiniz ve nisan gununuzu mu kutlayacaksiniz ? Biz kadinlar ne uydiracagz diye surekli dusunuyoruz galibaa.
Bana da çok saçma gelir . Eğer iki taraf içinde kutlama mutluluk verecekse tamam , yoksa zorla bir anlamı yok ki . Hayır unutulsa ne olur yani , hayat telaşesinde neleri unutmuyoruz ki ?

Sorun nişan günü falan deil.. Evlenmişsin ne nişanı allah aşkına.. Sorun senin psikolojinin bozukluğu.. Acil destek alman gerek belki aylar alacak bir terapi.. Neden bozuldu bilmiyorum ama bunca fırtınanın altında başka birley var.. Belki geçmişte yaşadıkların belki eşinin bir hatası belkide kendi yaptığın bir hata.. ama faturayı böyle kesmeye devamedersen asla mutlu olamazsın.. Şu durumunun nedenini bul bir psikologla ve terapini yap

Korkarım adam en sonunda cinnet geçirecek. Evlat olsanız tekme tokat dalmaliksiniz.

Hele hele "ama o da tokat attı" cümlesi içler acısı. Adama saldırırsan o da kendini kaybeder tabi ki....

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allah şifa versin sana
bir nişan gününü unuttu diye adamı çizikler içinde bırak
sonra ama oda tokat attı de
ben kocan olcam daha fazla tepki verirdim k.bakma
inşallah biran önce tedavi olursun.. yoksa adamında sabrı bir yere kadar olur canım
bence acil psikiyatre görünmelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…