bitti ..

Bu olaydan sonra o adam senden ayrılmazsa şükret ve dua et..
Herkes merhametli olmayabilir,ki genelde merhametli olmazlar.
Senden ayrılmazsa bu merhameti suistimal etme..

sen adamın elini yüzünü çiz tırmala herşewi kır adam bunun üzerine sana tokat atsın kalk bana tokat attı haklımı de.
şiddete karşıyım ama biri bana saldıracak yüzümü elimi çizecek bende duracağım
. olduuuuuuuu

evet adam haklı.

Son düzenleme:

sadece haddinden fazla şımarık hepsi bu zavallı adam ne yapsın yazık yaaa valla yazık adama

tatlım keşke bi nişan günü için bu kadar agrasif davranmasaydın doğum gününü veya evlilik yıl dönümünüzü unutsa belki ama inan nişan tarihini ben bile hatırlamıyorum. sen eşini sevmiyomusun mutlu olmak istemiyomusun neden böyle yaptın ki ufacık şeyleri kendine dert etme eşinin sana karşı yanlış bi davranışı yok yaptığı kötü bişey yok tamam baban yapmış olabilir ama bunu kocanda yapacak anlamına gelmez ona kalırsa benim babamında farkı yoktu annem hiç gün yüzü görmedi eşim öyle değil ama bizimde farklı sorunlarımız var sende biliyosun.. Biz bişeyleri aştık ama inan hiç bişey tek taraflı olmuyo seninde bunları atlatacağına eminim sadece sakin ol ve öfkeni biraz kontrol et öyle ufacık şeylere sinirlenip heryeri dağıtma ve bence eşinin gönlünü al bi şekilde git özür dile sarıl öp ve kendini affettir çoğu kişi eşinin doğum gününü bile unutuyo bi nişan tarihi için yapma bunları

canım kızlar haklı gerçekten çok çok fazla tepki göstermişsin, bak burda yıllardır evli olan bayanlar var, emin ol eşleri çok daha kötü şeyler yaptığında bile senin verdiğin bu tepkiyi vermemişlerdir.
hatanı anlayıp özür dilemek de bir erdemdir, evliliğinin devamını istiyorsan eşinden özür dile ve bu kadar küçük bişey için huzurunuzu bozma birdaha..

bu arada şimdi düşündüm de ben nişan tarihihimi hatırlamıyorum bile 6 yıllık evliyim evlilik yıldönümü eşimin benim doğum günüm çocukların doğumgünü vs bunları bile zor aklımda tutuyorum...inan böyle şeylerin zerre önemi yok, eşin iyi biri mi evliliğin iyi mi sen ona bak ..

Tesekkur ederim burdaki herkese olumli olumsz yorum yapan herkese..
Kocam iyi birisi bem bnu inkar etmedim bakin karnim agriyor sut isitip getrmis ustelik tum gece uyumadk.. gece yarisida kalkip maksrna yapmis gel ye diye..
Ama asamiyorum hep mutsuzum cevremdeki mutsiz evlililikler en guvendiklerim hep yanlis yapti bu adamda yapacak korkusi var..
terapiye gidecegim..
yoksa esim fazla dayanamayacak o dayansada ben dayanamayacagim...
herseyden cok bunaldm cunki

eşler karşılıklı birbirinin göz yaşlarına kıyamamalı kıyıyorsa sorun vardır

Biri bana şaka desin?
Pardonda kaç yaşındasınız?
Sizin eşinize olan saygınız bitmiş birkere.
Elini çizip herşeyi fırlatıp atmak ne demek?
Oldu olacak adamı dövseydiniz?
Bide nişan günü için yani?
Olabilir insanlık hali bu tabi ki unutabilir.
Her bayan üzülür bu duruma ama böyle bi tepki vermez.
Ki zaten ben evlensem bile nişan gününü kutlayacağım aklıma bile gelmezdi.
Bi evlilik yıldönümü önemlidir bi de doğum günü falan.
Garibime gitti davranışlarınız, çok çocukça.
Allah eşinize yardım etsin yazık ...

Annenle babanın arasındaki sorunların cezasını eşine kesmişsin.Adamın günahı neydide güvenmedin? Madem en başından beri güvenemedin,neden evlendinde eşininde hayatını mahvettin?

nişan günü nedir ya bence eşinde peygamber sabrı varmış . belki yaşın küçük ilerde çok pişman olursun evliğinizi bu kadar küçük şeyler için yıpratma. adam bide çıkarmış vermiş parayı ne ayıp bişey bu ya .sen hediye içinmi özel bi günü diye kutluyosun bi yemek yaparsın akşama romantik evde geçirirsniz . bak böyle yaparsan adamı sogutursun kendinden .boşansanız bile ilerde çok çocukmuşum diye aglarsın . yazık yapma bunuda eşinede kendinede .bi abla olarak söylüyorum bunu bence özür dilemelisin eşinden bu kadar kaprisi taşımaz erkekler bir gün aniden patlar ve biter.

bugünde bızım ılk parmaklarımızın bırbırıne değerken tıtreşim yarattığı gun..

hatırlamazsa onu kulaklarından tavana asacam!

çevrendekilere değil sen yalnızca kendine bak eğer sen bu şekilde devam edersen işte adamı o zaman bunaltıp yanlış şeyler yapmaya yönlendirirsin ama aradığı şefkati huzuru mutluluğu sende bulursa neden sana yanlış yapsın ki bak o kadar şeye rağmen hala adam seni düşünmüş yemek yapıp çağırmış süt ısıtıp getirmiş gerçekten kocanın kıymetini bil emin ol senin yerinde olmak isteyen böyle bi eşe sahip olmak isteyen çok insan vardır

tanışma yıl dönümü
sevgili olma yıl dönümü
evlenme teklifi yıl dönümü
sözlenme yıl dönümü
nişanlanma yıl dönümü
evlenme yıl dönümü
doğum günü
sevgililer günü ... yahu bu adamlar ne halt etsin. çok saçma bişey yüzünden bu hale getirmişsin evliliğini.yazık olmuş.özür dile.umarım affeder...

Başka derdiniz mi yok sizin?Tebrik ederim.Bence de bitsin ama sizin sebeblerinizden değil adama yazık valla ondan.

Adam merhametliymiş yine,inşallah bırakmaz seni..
Ayrılırsanız çok pişman olursun,onda birini bulamadığın gibi evlenmekte bile zorluk çekersin.Çok acı çekeresin ,aklını başına al..

Bakın diye konunuzda da söyledim sizin eşinize tahammülünüz yok 7 ayda neler yaşandı akıl alır gibi değil tedavi olmanız gerek ya da çok fazla zorlamamak gerek birşeyleri

Bazen erkeklere okadar hak veriyorum ki isyan etmelerinde ama bazen tabi :) ota b*ka hatirlanmak,ozel gun sifatina sokmak valla iyiki erkek degilim fena isyan ederdim bende.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm anladığım kadarıyla çok yalnızsın yoksa bu kadar sarmazdın bir de sende kaybetme korkusu var bende ilk yıl saçma sapan şeylerden kavga çıkarıyordum üzgünüm saçma çünki ama eşim eşin gibi yaklaşmadı hep küstü neyse ben kendime çeki düzen verdim benim babamda annemi çok aldattı o yüzden güvenemiyorum erkeklere ama bir gün bende yaşarım diye kompleks yapmadım şükür. bence arkadaş edin yalnızlık seni doldurtuyor kendine karşı bir düşman düşün sürekli kafanın içinde bundan kurtul ama gerçekten bunların farkına vardığında değişim başlıyor umarım senin için güzellikler olur ve sakinleşirsin bu konularda.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…