- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi Dilara55333
-
evlilik dediğin kolay kurulmuyor canım malesef böyle ufak şeyleri sorun edip çok büyük kavgalar yaratıyorz bi zamanlar bnde dahil ama artık bende farkına vardım böyle yıkıp dökmekle olmuyor biraz daha anlayışlı olmak gerekir hem eşlerimz hem biz çok yıpranıyorz ben de birkere doğm günümü unuttuğunu sanıp tartışmıştım süprizini mahvetmiştim
bende alışveriş listesi gibi ne yapacağını komple yazıp verdim hamileyken doğum günüydü bana sürpriz gibi olsun demiştimdüşün halimi ne rezilim ya
hahah ne güldüm yaa seninkide bir başkayms
tokat atti diye haklimi?
Cocuklugumda ve hala devam eden babamn annemi aldatmasindan sonra..
Esime karsi hep guvensizdim toparlandim dedim artik hata yoktu hersy guzeldi evimde cenneti yasiyordm..
Taki bu gune kadar benim icin degerli olan ozel bi gunumz vardi nisan gunumuz kocam saolsun unutmus!! ustelik daha gecen haftaya kadr asla unutmucni soyleyen adam..
Tabiki ben agladm uzuldum agladim o an sinirliydim ofke soruni var bende..
Cebindeki tum parayi ver hepsine alisveris yapcm dedim oda al istedgini yap haklisin dedi zaten ay sonu cok para yoktu.
cok kuculdum karsisinda elino cizdm ona aldigim parfumu ve bir kac hediyeyi daha firlattim elini yuzunu cizdim cok igrencim farkindayim..
elini cizince oda bana tokati patlatti hadi gidiyorsun buraya kadar dedi..
Bende hala hirs yapip vede ailem cokuzakta oldugi icin kaldim..
sen git dedim..
saatlce agladim..
evde ne varsa kirdim hersey bitti..
oyle istedimki bi arkadas bi dost bi akraba ama yoktu gurbette oldgum icin yapayanlzdm..
Esimde aglamis ama umurmda degil aciksasi ben daha cok agladim..
Simdi ev darmadagin kalbim gururm hersey..
esimde oyle yatti zaten.
Anlasamiyoz herkes bana imrenirken ailemde ben bunlari yasiyorum..
Cok uzgunum yalvaroyorm okuyup gecmeyin iki kelime yazin cok mutsizim kimsem yok..
Herseyi bitirdm hersey bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?