bitti ..

aaa sen eşini evden kovmuştun geçmişte, hatırladım
adım adım sona gıdıyorsunuz farkında mısın?
valla bosansanız adam senden nafaka almalı, fiziksel ve psikolojik şiddetten
korkunçsun!!!!

kendinizi eşinizin yerine koyun
sebep ne olursa olsun,eşyaları fırlatıp atan,kendini kaybedip saldıran,tırmalayan biriyle ömür geçer mi?
herkesin sabrının bir sınırı var
sevgi de bir yere kadar
kendinize gelin
madem öfke kontrol probleminiz var tedavi olun
kocanızın da psikolojisini, huzurunu bozmaya hakkınız yok

Canim adamin cok ustune gitmissin uzme kendini bence biraz ilimli yallas yuvani yikma benim de evlendikten 2 ay sonra dohum gunumdu esim ne bi hediye alsi ne bi yrmege goturdu bizim evliligimiz romantik seyleri ben yapiyorum hep tabiki insan ister esinden ama erkekler bizim gibi deil bizim dygulaeimiz cok hassas onlar oyle dusunmez bosver elinden geldigince sen romantik ol ona hatirlat birbirinizi idare edin allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adamin cok ustune gitmissiniz,unutabilir insanlik hali.Herkez esiyle sunu unuttu,bunu unuttu diye kavga etse oohhhoooo evli kimse kalmaz. Oda size vurmamaliydi tabi oda cok sinirlenmis olmali.neyse bu gece atlatilsin yarin oturup konusun birdahada bence boylesi seyler yuzunden birbirinizin kalbini kirmayin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bence hic vakit kaybetmeden bir psikiyatriste gidin, tedavi olun. Hic normal degilsiniz.
Adamin sabrinin sinirlarini zorlayip, elini suratini cizerken iyi, tokadi yiyince "aa bana tokat atti!". Iyi yapmis. Herkese anladigi dilden konusacaksin, kimse kusura bakmasin. Biri bana da boyle yapsa tokatla kalmam, alirdim ayagimin altina. Siz kimsiniz ki boyle sacma sapan seylerden insana siddet uyguluyorsunuz? O koca sizin maliniz mi? Bu ne terbiyesizlik, bu ne saygisizlik yahu? Ne o? Nisan gunuymus. Hadi canim sen de.

zaten herkes demiştir okumadım ama direk psikiatriye gidip depresif öfke kontrolü tedavisine başlaman lazım şimdi diyeceksinki ilaçlar uyku yapıyo yapsın adamı çizeceğine uyursun ama kalktığında mutlu olursun doktoruna en başında söyle beni uyuşturan ilaç istemiyorum diye ona göre verir ilaçlarını hiç birimiz küçük ev dizisindeki ailelerden çıkmadık benim annem ilk evliliğinde aldatılmış ayrılmış babamla evlenmiş oda hem aldattı hem bütün malvarlığını kumarda bitirdi çevremdekilere gelince dallas dizisi olur olabilir bi psikolojik bozukluk yaşayabilirsin tedavisi var nişan gününe gelince konunu okuyunca haydar dümen gibi hisettim kendini arkadaşım ben 4 5 yıldır evliyim hatırlayamam seninkisi özel gün hatırlama olayı deil takıntı nerden problem çıkarsam takıntısı evlisin yanlızım ne ya ben çevremden başka bi şehire taşındım yalnız olmak için eşin var yuva kurdun hergününü kutla neden bi bekleyişe girersin beden tavsiye ama nişan gününü kutlama çok komik kocandan ilgimi istiyorsun söyle bana ilgi göster sev beni de yalnız hissediyorum kendimi de bugün evlilik yıl dönümümüzü kutlayalım de kur masanı sen hatırla bir kere bile o hatırlamasın ne çıkar erkeklerin yapısı biz kadınlardan çook farklıdır o yüzden eş diyoruz onlara biz onları onlar bizi tamamlar evde yanlızmısın bi kahve yap kendine ohh çok şükür evliyim kocam sağlıklı ben sağlıklıyım de herşeye şükret şidette karşıyım bende her normal insan gibi keşke kocana böyle bi şiddet uygulamasaymışsın şimdi bitti diye üzülüyorsun ya git kocanın yanına içinden geldiği gibi en samimi halinle özür dile gerekirse yalvar affettir kendini br daha nişan günü kutlamıyacam diye de söz ver ve hemen ertesi gün doktora git

evlilik dediğin kolay kurulmuyor canım malesef böyle ufak şeyleri sorun edip çok büyük kavgalar yaratıyorz bi zamanlar bnde dahil ama artık bende farkına vardım böyle yıkıp dökmekle olmuyor biraz daha anlayışlı olmak gerekir hem eşlerimz hem biz çok yıpranıyorz ben de birkere doğm günümü unuttuğunu sanıp tartışmıştım süprizini mahvetmiştim

bende alışveriş listesi gibi ne yapacağını komple yazıp verdim hamileyken doğum günüydü bana sürpriz gibi olsun demiştim düşün halimi ne rezilim ya

hahah ne güldüm yaa seninkide bir başkayms

ya adımı 6 ayda ezberledi yani gerizekalı olduğundan deil yapı meselesi melek gibi birisi ama çok unutkan bazen de höyt şüüt diye sesleniyo hala unuttuğunu anlıyorum yani birde hayatta hediye alamaz bırak süprizi kutlamayı hatırlamayı geçtim zaten böyle buldum çareyi napiim

Fazla abartmışsınız.
Nişanlı olsanız anlarım da evliyken nişan yıldönümünü unutsa ne olur?
Artık nişan yıldönümü değil evlilik yıldönümü kutlama zamanı.

Bence bir an önce özür dile tedavi ol evliliğini kurtar ve eşinin kıymetini bil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

7 ayda milyon tane eşimle aram kötü eşimle kavga ettik eşimle pürüzlü ilişkimiz var diye konu açmışsın.Bir tanesi de elle tutulur sebep değil.
Sorunlu bir ruh hali içindesiniz ve düzelmeniz zor.Valla kusura bakmayın da adam hayır yapar boşanırsa sizden.

Ciddi şekilde tedaviye ihtiyacın var.
Anlıyorum ailevi sorunların olmuş geçmişte.
Herbirimizin geçmişi az veya çok yaralarla, travmalarla doludur.
Ama geçmişinin kamburunu bu evliliğe yüklersen ve her yaptığın aşırı hareketin sebebini geçmişinde görürsen
ve eşinin de seni bu halinle taşımasını beklersen hata edersin, dahası kendi ellerinle evliliğini bitirirsin.
Nişan günü bir bahane olmuş patlaman için.Eminim samimiyetle düşünsen nişan gününün de senin için öyle büyük bir anlamı
yoktur.
Eşinin üzerine çok gidiyorsun,öyle büyük bir öfke patlaması yaşamışsın ve eşini tahrik etmişsin ki eşin tokat atmak zorunda kalmıştır.
Açıkcası şiddete hepimiz karşıyız ama ben erkek olsam ve benim eşim de seninkine benzer bir ruh hali ile bana saldırsa ben de
tokat atabilirim yani darılma.
Tokat meselesi bu yaşadığınız krizde en son düşünülecek şey.Çünkü çok ciddi sorunların var.
Eşinin aldatması ile ile ilgili elinde somut delil var mı?Zannedersem yok.
Eşinden tam olarka beklentin ne ben anlayamadım.
İlgisiz mi,dışarıda çok mu gezer,ne bileyim kötü alışkanlıkları mı var, döver mi,söver mi.
Nedir bu kadar eşine güvensizliğin ve öfken.Eşinde somut bir sorun var ise onu da ortaya dökün,çözmesi için baskı yap
anlarım ama eğer eşinde somut bir sorun yok ise seni bu halinle uzun müddet taşıyamayacaktır üzgünüm.
Gerçeklerle yüzleşmeni,bahanelere sığınmamamanı,eşini seviyorsan ve evliliğini devam ettirmek istiyorsan da gayret etmeni,psikolojik destek almanı tavsiye ederim.
Evlilikte fedakarlık ta ,ilgi de,anlayış ta ,hoşgörü de karşılıklı olmalıdır.Bir tarafa binen yük fazla olduğunda denge bozulur,ister istemez o evlilik sallantıya girer.Eşinin de sabrının sınırı olduğunu ve seni bir yere kadar taşıyabileceğini de unutma.

Yazdıklarınıza çok üzüldüm eşinizin belkide bugün içinde olacağı zor duruma, arkadaşları ne oldu diyecek ona çizdiğiniz yerleri görünce o ne yapacak eşim yaptı dese utanmazmısınız hem bu nasıl denir? Eşinizin herşeye rağmen anlayışlı olduğunu düşünüyorum özür dileyin ama bir daha yapmayın söyleyin eşinize tedavi olucam diyin sizi bir psikoloğa götürsün bu şart yoksa siz üzülürsünüz ileride çaba gösterin öfkelendiğinizi anladığınızda susun şuan mantıklı düşünemiyorum sakinleşip düşüneyim diye kendinizi durdurun ayrıca kızınca eşinize zarar vermeyi eşyalara zarar vermeyi acil bırakın. Gerçekten çok üzüldüm Allah eşinizin ve sizin yardımcınız olsun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…