bitti ..

bu yazdıklarında ciddi misin sen?

cennet olan evin nişan gününü unuttu diye cehenneme mi döndü

biri tırmalamış biri tokat atmış...birbirinden kalası değil yani ikiside....yazaık ya millet ne hale geldi şu bilmem bugün ilk ......şunu yapmıştık günlerinden.pehhhhhhhh.....

biri tırmalamış biri tokat atmış...birbirinden kalası değil yani ikiside....yazaık ya millet ne hale geldi şu bilmem bugün ilk ......şunu yapmıştık günlerinden.pehhhhhhhh.....

Hem de bunların hepsi bir nişan gününden dolayı.
Yeminle bugün de benim nişan yıl dönümümüm.
Bir posta da ben kayayım eşime bari

Hem de bunların hepsi bir nişan gününden dolayı.
Yeminle bugün de benim nişan yıl dönümümüm.
Bir posta da ben kayayım eşime bari

hiççç yanii senin neyin eksikmiş millet ilk yemeğe çıktığı günü bilem kutluyorakşam herkes eline ne geçerse merdanemi olur oklavamı tenceremi bilemem , günün anlam ve önemine göre tercih size kalmış

ksra bakma ama nişan gününü unuttu diye bu kadarı biraz aşırı kaçmış
hani nazlanırsın küsersin trip atarsında
adamın yüzüne hedi,yeleri fırlatman bence tokatla yırtmışsın ona dua et her erkek bu olayı kaldıramaz
adam seni aldatmamış
sana kötü laf etmemiş
ne bilim bana saçma geldi yanlış anlama

Şaka gibi gerçekten. Nişan günü de ne ya, siz evlisiniz, evlilik yıldönümünü ayrı, nişan gününü ayrı mı kutluyor insanlar?? Bu kadar basit bir sebepten böyle büyük arıza mı çıkarılır?

Bak ne demişsin : "Esimde aglamis ama umurmda degil aciksasi ben daha cok agladim.."Yoktan yere sorun çıkartan sen, evi kırıp döken, adamı ağlatan sen...Anlaşmazlık varsa, sorun sen, çözümde senden olması lazım.

.

Son düzenleme:
arkadaşım sen nişan gününü unuttu diye sen evliliğini bu kadar çabuk bitirip birde eşinle olmayacak şekilde kavgamı ediyorsun
vallahi diyecek söz bulamadım
8 yıllık evliyim eşim hiç nişan yıldönümüzü hatırlamadı, mutlu giden evliliğini bunun için yıktığını ve eşine kötü davrandığını okumak bana gerçekten hayretler verdi
Sen kendine sıkıntı aramışsın ve malesefta bulmuşsun ne deyim...

bazı arkadaşlar buraya döven söven aldatan kocasıyla nasıl idare edeceğini sormak için konu açıyo şimdi bunu okuyunca çok şaşırdım üzüldüm açıkçası eşinize daha çok üzüldüm
hatanızın zaten farkındasınız telafi edin çok abartmışsınız inşallah tekrarını yaşamazsınız

Eşim yıldönümünü iki kez unuttu. Ama bu onun şükür edilesi bir koca olduğu gerçeğini değiştirmedi. Ne olmuş yani, yıldönümü nedir ki?

Ben hiç nişan günü kutlamadım
Aklıma gelmiyo ki
Söz, nişan, düğün + sevgililer günü hangi birini kutlayalım, maliyeti de cabası

Başka sorunlarınız mı var ?
Tepkilerin çok uç boyutta, sana hak vermiş istediğin parayı da vermiş yine durmamışsın
O da haddini aşıp şiddet uygulamış
Çok yüz göz olmuşsunuz

Kendini törpülemen lazım
Eşin için demiyorum kimle olursan ol bu kadar fevriyken geçinemezsin
Sinirliyken çık bi hava al, geçer

allah aşkına dönüp bir ne kadar saçmaladığınıza bakar mısınız ? çok romantik film izlemişssiniz gerçek hayatı da öyle zannetmişsiniz.şiddeti hiçbir yönden tasvip etmem senin eşine eşinin sana uyguladığı şiddet çok yanlış orası ayrı bir konu allah aşkına burası türkiye nişan yıldönümü hatırlayan bir tane adam gösterin ya adamı gectim kadın bile kutlamaz saçmalamayın allah aşkına bunun için evlilik mi bitermiş bitmesinden geçtim tartışılmaz bile :) sadece hatırlamadın ben önem veriyordum çok kırıldım desen olmazmıydı bence sizin derdiniz başka bu patlaması olmuş

Bu arada nişan yıldönümünü ben de hatırlamıyorum

Nişan gününü unuttu diye bu kadar tepki vermeniz yanlış olmuş. Tabi eşinizin attığı tokatı da haklı çıkarmaz. Durduk yere neden huzurunuzu bozdunuz ki bu kadar. Gereksiz bir durum, gerçekten. Eşinizi seviyorsanız, kendisinin de sizden özür dilemesi şartıyla, özür dileyin bitirin dargınlığı.

bastırılmış öfke var içinizde. büyük ihtimalle duygusal olarak zayıflığınızı böyle bastırmışsınız.

canım bi sakin ol.

eşinin bir hatasını görmedim. erkekler unutur. nişan yıl dönümü önemli değil ki hem. onların kafası bize benzemez. eğer hatırlamasını istiyorsan her gün her saat "aaa nişan yıl dönümü de yaklaşıyor" diyebilirdiniz.

mutluluk bizim elimizde. sorun yaratmaya gerek yok. ben de biraz sizin gibiydim ama yanılmışım.

eşinizden özür dileyip, o eve gelene kadar evi toparlayıp yemek hazırlayın. sonra da özür dileyin. gereksiz bi tartışma olmuş canım. bu yüzden yuva yıkılmaz. yıkılmamalı da.

bence geçmişten yana bir sıkıntı bir hırs bir sinir var sizde..Çünkü nişan günü unutuldu dıye bu kadar agresif olmaya ne gerek var
Erkek milleti işte bizden daha çok sinirli o da senin o sinirli tavrına dayanamayıp tokat atmıs
bence kontrol etmelisin sinrini

Açık konuşayım eşiniz size iyi katlanıyor.
Kapris yapmak için yer arıyorsunuz..
Biran önce düzelmezseniz adamı iyice kendinizden soğutacaksınız emin olun.
Bir aile dostumuz vardı,kadın aynı sizin gibi,yok sağa baktı kavga çıkarır,tanıştıkları günü unuttu kavga çıkarır..
Adamcağızda pervane olurdu kadının arkasında.
12 yıllık evlilik ve bir çocuktan sonra adam yanında çalışan kalfaya aşık oldu çekti gitti..
Sizi okurken onlar geldi aklıma.

tokat atti diye haklimi?

şiddetin her türlüsüne tabi ki karşıyız ama sen iyice kendini kaybetmişsin kırıp dökmüşsün ayrıca sende ona zarar vermişsin eminim ki seni durdurmaya çalışmış sen ise durmamışsın oda seni kendine getirmek için yapmış bence kocanın gönlünü al hata sende sen kesinlikle haksızsın uygun bir zamanda ise söylersin hatalıyım fakat senin bana tokat atmanda bir o kadar yanlış ediye

acilen terapi alın.. adama yazık valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…