bitti ..

tamam da unutabilir yani insanlık hali.. eşim dediğinizie göre evlisiniz. nişan gününü hatırlasa ne hatırlamasa ne? gereksiz tepkiler vermişsiniz. tokat atmasını elbette onaylamıyorum ama adamın üstüne de bu kadar gidilmez..

Tedavi olman gerektigini düşünüyorum. Esine eline gecen ne varsa firlatmissin, adakin yuzunu gozunu cizmissin ama tokat attigi icin o suçlu. Yok oyle canim, siddet istemiyorsan, siddet yapmayacaksın. Kendin istemissin bunu.. bi nisan gunu unutuldu diye böyle davranmak cok sacma...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böyle devam ederseniz eşinizi sizi terk edip mutluluğu başka yerde arayacak eminim ..çünkü 1 katlanr 2 katlanır 3.de hadi byee ananın evine ben böyle şiddet görmek için evlenmedim der
Dost istemişssin dost acı söyler kusura bakma silkelen kendine gel
sen pskolojik ve fizyolojik şiddet uygulamışsın tahrik etmişssin azıcık suratını assan naz yapsan zaten adam su hırpalamandan daha cok utanırdır

Ben seni anlayabiliyorum cnm ne kadar eşin kuzursuz dahi olsa o eski de yuaşamış olduğun hayal kırıklıkları ve güvensizlik gelecekteki hayatını etkiledi ve devam ediyor.Bunu sadece tedavi olarak ve kendine inanarak aşabilrsin bunu aşacağına inanıp iyi bir doktora gitmen lazım cnmmm yuvanıda yıkma böyle basit şeyler içinn

kendinizi biliyorsunuz,öfke sorununuz oldugunuzu da.. Keşke pişman olmadan önce öfke kontrolü üzerine bir programa dahil olsaydınız. İnsan unutabilir ben çok önemsemezdim açıkcası 2 tane laf sokardım ve biterdi.. Sanki aldatılmış dayak yemiş küfür edilmiş bir kadının verecegi tepkiyi vermişsiniz...
Eşinizle konusun bunun gurur yapılacak bir yanı yok,adam haklı canım.Tokat attı diyorsun ama bir anlık refleksle yapmıştır(eli çizilince)..
Eşinle konuş özrünü dile ve tedaviye başla...Anladıgım kadarı ile anlayışlı bir eşin var,kaybetme yoluna gitme,yapıcı ol

Üzgünüm ama bu evliliği bitireceksiniz ve buda sizin sayenizde olacak..Acilen kendinize bi uğraş bulun.

Bu arada nişan yıldönümünü kutlamak nedir yahu.Kendi kendinize icatlar çıkarıp adamları daraltmayın bukadar .

ah be güzelim saçmalamışsın ki öyle böyle değil yani. biz arada burda sevgiline eşine çok yüz vermişsin diyoruz ya arkadaşlara heh tam tersi eşin sana fazla yüz vermiş fazla şımartmış. ben kendim hatırlamıyorum nişan söz tarihlerini ki adamdan neden bekliyim. ki zaten hata ettiğini de kabul etmiş sonuçta ne gerek var evi kırıp dökmeye. kime zarar verdin kendine ve eşine. bence bir tedavi görmen şart. eşini seviyorsan evliliğini seviyorsan saçmalamayı bırak. hiç kimse bu kadar gerilimle yaşamak istemez. eşin gene iyi sabretmiş. ben böyle bişey yapacam ya da eşim senin tepkinde bişey yapacak evden atar sabahına da anahtarı değiştirirdi heralde. ben de aynen hiç çekemezdim yani kusura bakma deli eylemeye gelmiyor kimse dünyaya ki kimse tek ve vazgeçilmez de değil. bence doktora git aile danışmanına git ama bu durumunu düzelt.

Nişan günü unutuldu diye ev yıkılır mı evlilik yıl dönümü olsa hadi neyse diyeceğim

Çok gereksiz şımarıkça tepkiler vermişsiniz tamam tokat atması hiç bir şekilde haklı göstermez eşinizi ama sizde adamı zorlamışsınız yani :26: üzerine parfüm atmalar her şeyi kırmalar yüzünü elini çizmeler ne için nişan günü için mi :44: eşiniz yine de anlayışlıymış bence baya saçmalamışsınız

bence de bitti gidiyorum gibi blöflerden vazgeçin de evliliğinizi kurtarmaya çalışın

nişan günü sadece onun mu siz hatırlayın
aynı şeyi eşiniz size yapsa darp etti beni diye rapor almaya kalkarsınız
insanlık halidir unutur bu sorun mu ?

Allah eşinize sabır versin ben erkek olsam asla böyle bir kadına katlanamam
eşiniz ne dese haklı

Komikliğinde bu kadarı yani..

Haksızlıgın dibine vurmuşsunuz..

Adamın tokatını sorun ediyorsunuz ama siz adama vurmuş herşeyi fırlatmış üstüne de demediginizi bırakmamışsınız adam ne yapsın ?

Özür dile eşinden yoksa seni birgün bırakıp gidecek..

Eşin yine iyi sabretmiş o saçmalıklarına valla ben olsam tuttugum gibi kolundan kapı dışarı atardım

Son düzenleme:

aynen katılıyorum...
nişan gününü hatırlasa ne olur unutsa ne olur...
mühim olan sevdiğin adamla birlikte misin birliktesin..
yarına çıkacağına kimsenin garantisi yok..
keşke böyle yapmasaydın sen haksızsın..
gönlünü almalısın kocanın...

olayın basit yada önemli olduğu tartışmalarına girmeyeceğim
acilen kendini toparlaman lazım
verdiğin tepkiler normal bir insanın tepkileri değil

Ben bu konuyu açmaya bile utanırdım kusura bakmayın.Nişan gününü unutmak yüzünden mi bu fırtına? Başlığı görünce aldatılma veya şiddet var sandım.Ama konuyu okuyunca şok oldum.Allah eşinize sabır versin ne diyim...

Sanki adam sizi aldatmış yada sanki nişan gününüzü gidip başka bir
kadınla kutlamış gibi dawranmışsınız..
Allak korusun eşiniz sizi aldatsa demek ki ozaman ne yaparsınız düşünmek bile istemiyorum..
Hoş ozaman hakediyorlar ama
Bence sizi eşinizz çok şımartmış, kaybediyorsunuz eşinizi kendinize gelinn...

psikolojik destek almayı düşündünüz mü ? Normal değil bence

Valla benim bile birtane hallice patlatasım geldi buradan yeminle tam ekşilik konu okunup okunup üzerine zilyon tane yorum yazılsa yeridir..

Eşine acıdım şimdi :))

Bu ne saçma bir sebeb ?

Neymiş nişan günü.

İllaki eşine gel beni cinnet geçir dunyevi hayattan asrı saadete intikâl ettir diyor,ALLAH muhafaza..

Birgün o adamın yemin ediyorum sabrı bitecek..

Yazık yahu bu kadar da üzerine gidilmez ki..

Git tedavi ol !

Özeller pahalı diyorsun ama adamın cebindeki son kuruşuna kadar isteyip alışveriş yapabiliyorsun.

Gerçekten git bir destek al..Kıskançlıgın bile insanı çileden çıkartacak nitelikte..

Adam peygamber olsa iflahı sökülür

Son düzenleme:
Büyütmüşsünüz sanki..
Basit ve sağlam bi laf sokma yeterli olacaktı bence..
ertesi gün hediyenizle gelecekti

bazen burdan bi umut bekleyen insanlara sert cevap verilince sinirleniyorum lakin bu nedir ya ?? kim neyinize imreniyo anlamadım. acil psikolojik destek almalısınız bence.

Son düzenleme:

aslında başta da dediğin sen herkezi baban gibi sanıyorsun... azıcık güven. bu güvende "kocam yapmaz" güveni değil ama...

kavga sebebinizde ilginç yani nişan gününü kim kutluyor ki?. şahsen biz kutlamıyoruz. hatta bazen hangi gün olduğunu bile unutuyorum (yüzüğün içine bakınca hatırlıyorum)

acilen terapiye gitmelisin. anlaşamayan sanırım sensin....

size tokat atmasını şiddet olarak görmüyorum.. siz de şiddet uygulamışsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…