- Konu Sahibi sensizlink
-
Biktirmissin gibi geldi ayrilik laflari/tehditleriyle..Başlarda gerçekten sevmiyordum,ne kadar ayrılmak istedimse ayrılmadı benden.. aynı okuldaydık... dediğim gibi son 3-4 aydır sevmeye başlamıştım, ama bu defa onun tavırları değişti.. söylemedim ben de... önceden ben ayrılmak istedikçe beni ikna etmeye çalışan,olayı kabullenmeyen adam son zamanlarda evli de olsak 10 tane çocuğumuz da olsa nikah masasında da olsak ayrılalım dersen o dk biter demeye başladı.... Birde 3 gün önce bana kalleşsin diye bir söz söyledi... hepsi bir araya geldi,ve beni bu karara itti...
Hayat bu neler getirecegini kimse bilemez belkide bundan sonraki özel hayatini cok farkli yasarsin herseyi unutturur.peki karşıma çıkacak yeni insan da benim ona ettiğim zulmü bana eder mi? sevdiğimi söylemedim,biliyordu sevmediğimi buna rağmen ahı tutar mıkafamdaki soru buu...
İronimi yaptınız olay tam tersi bir iki sayfa okursan anlarsınNe kadar hayvan bu erkek milleti ya kizi kandirana kadar hep seven erkek rolleri boyle olan butun erkeklerin cani cehenneme desem cok mu agir olur acaba
İronimi yaptınız olay tam tersi bir iki sayfa okursan anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?