Bittiii.....Bu defter burada kapandı....

İyi akşamlar kızlar,
Beni bilenler bilir nişanlımla ilgili açtığım konulardan... Bitti.... 10 aylık nişanlılığım bitti... Evliliğe 43 gün kala bitti.... Üzüldüm evet,beni çok seven insan yok artık...
3.5 yıllık birlikteliğim yok artık..
Hatalarım oldu, olmadı değil....
Ama son zamanlarda ayrılığı bir daha anarsan evli ve çocuğumuz bile olsa o dk biter diyordu..Sinir ya hani istemeden söylenir mesela, bitirecekmiş evliliği..
Bugün bardak taştı ve bittiii...
İstemezdim böyle olsun,ama oldu....Demin annemi aradı, (artık annem değilsin ama senden annelik gördüm yine anne diyeceğim diye) anne diyerek konuştu...
Ağlıyordu,helalleşmek için aramış...
Annem dedi ki Büşra seni arasa da devam edelim dese devam eder misin diye sordu, yok anne inncım kalmadı dedi...
Bohçalarını almaya gelecekler pazar gün..
Bu defter böylelikle kapandı..
İyiydim , ama o annemi arayıp ağlmaklı konuşana kadar.... şimdi ben ne yapayım ? evdeyim gün boyu, kpss hazırlanıyorum... çalıştığım da yok,bu saatten sonra da çalışabileceğimi sanmıyorum ama...
Nasıl kafa dağıtabilirim,nasıl tavsiyelerde bulunabilirsiniz ??
Kovalayan kacinca kıymetli olmuş. ..sevmiyorsaniz niye uzuluyorsunuz?
Belki artık tek başına sevmekten yoruldum için gitmiş, madem sevmiyorsunuz geri dönüp aynı seyleri yasatmayin tekrar
O zaman ahi tutar bence.

Üzüntü dönemleri başka bir şeye konsantre olmak için en iyi zamanlardır aslında. Dersine konsantre olmaya çalış hem kafan dağılsın hem de KPSS kazan.

Ayrılığın için de çabuk atlatırsın umarım diyorum. Hayatlar yeniden üretilir ve toparlanır eninde sonunda.
Sevgilerrrr

İyi akşamlar kızlar,
Beni bilenler bilir nişanlımla ilgili açtığım konulardan... Bitti.... 10 aylık nişanlılığım bitti... Evliliğe 43 gün kala bitti.... Üzüldüm evet,beni çok seven insan yok artık...
3.5 yıllık birlikteliğim yok artık..
Hatalarım oldu, olmadı değil....
Ama son zamanlarda ayrılığı bir daha anarsan evli ve çocuğumuz bile olsa o dk biter diyordu..Sinir ya hani istemeden söylenir mesela, bitirecekmiş evliliği..
Bugün bardak taştı ve bittiii...
İstemezdim böyle olsun,ama oldu....Demin annemi aradı, (artık annem değilsin ama senden annelik gördüm yine anne diyeceğim diye) anne diyerek konuştu...
Ağlıyordu,helalleşmek için aramış...
Annem dedi ki Büşra seni arasa da devam edelim dese devam eder misin diye sordu, yok anne inncım kalmadı dedi...
Bohçalarını almaya gelecekler pazar gün..
Bu defter böylelikle kapandı..
İyiydim , ama o annemi arayıp ağlmaklı konuşana kadar.... şimdi ben ne yapayım ? evdeyim gün boyu, kpss hazırlanıyorum... çalıştığım da yok,bu saatten sonra da çalışabileceğimi sanmıyorum ama...
Nasıl kafa dağıtabilirim,nasıl tavsiyelerde bulunabilirsiniz ??
Anladığım kadarıyla sevmiyorsunuz.. sevmediğiniz bir insanla evlenmemeniz ikiniz içinde iyi olmuş .. siz mutsuz bir evliliğin içinde çırpınırken , eşinizin durumu da çok farklı olmayacaktı .. kim ister ki onu sevmeyen birisi ile evlenmek? Empati yapalım... insanız ve kadın erkek farketmeksizin sevgiye, ilgiye ihtiyacımız var.. Bir yola çıkıyorsunuz yol arkadaşınız, ömrünüzün ortağı, kalbinizin sahibi olacak kişiyi sevmek ve o kişi tarafından da sevilmeyi istemek kadar doğal bisey yok .. İkiniz içinde zor bir süreç olacak.. En başta bunu kabullenmek gerek . Sevgi yoksa bile yılların alışkanlığı var .. Bir insan kolay kolay ayrılık kararı almaz .. Almamalı... Sizi bu raddaye getiren şeyler, sizin kafanızı dağıtmaniza yardımcı olacaktır.. Evet ayrıldım ama şu şu sebeplerim vardı diye kafanızda tartın .. Haklı yönlerinizi , haksız yönlerinizi ortaya koyun.. Bir iç hesaplaşma yapın.. O zaman daha kolay atlatabilirsiniz bu süreci.. Ve son olarak, Size faydalı olur mu bilmiyorum ama ben zor anlarımda ders çalışırken kendime hep şunu derdim " şimdi değil, şuan üzülme vakti değil, şunu atlat sonra üzülürsün .. " Faydasını gordum mü ? Evet .. Kendimi bırakırsam duserim diye düşündüm hep ... Biten herşey insana hüzün verir .. Biz insanız hüzün de mutluluk kadar gerçek ve hayatın bir parçası... Zamana bırakın.. Kalbiniz nefes alsın..
Not : sizi çok iyi anlayan biri .. :KK15:

Anladığım kadarıyla sevmiyorsunuz.. sevmediğiniz bir insanla evlenmemeniz ikiniz içinde iyi olmuş .. siz mutsuz bir evliliğin içinde çırpınırken , eşinizin durumu da çok farklı olmayacaktı .. kim ister ki onu sevmeyen birisi ile evlenmek? Empati yapalım... insanız ve kadın erkek farketmeksizin sevgiye, ilgiye ihtiyacımız var.. Bir yola çıkıyorsunuz yol arkadaşınız, ömrünüzün ortağı, kalbinizin sahibi olacak kişiyi sevmek ve o kişi tarafından da sevilmeyi istemek kadar doğal bisey yok .. İkiniz içinde zor bir süreç olacak.. En başta bunu kabullenmek gerek . Sevgi yoksa bile yılların alışkanlığı var .. Bir insan kolay kolay ayrılık kararı almaz .. Almamalı... Sizi bu raddaye getiren şeyler, sizin kafanızı dağıtmaniza yardımcı olacaktır.. Evet ayrıldım ama şu şu sebeplerim vardı diye kafanızda tartın .. Haklı yönlerinizi , haksız yönlerinizi ortaya koyun.. Bir iç hesaplaşma yapın.. O zaman daha kolay atlatabilirsiniz bu süreci.. Ve son olarak, Size faydalı olur mu bilmiyorum ama ben zor anlarımda ders çalışırken kendime hep şunu derdim " şimdi değil, şuan üzülme vakti değil, şunu atlat sonra üzülürsün .. " Faydasını gordum mü ? Evet .. Kendimi bırakırsam duserim diye düşündüm hep ... Biten herşey insana hüzün verir .. Biz insanız hüzün de mutluluk kadar gerçek ve hayatın bir parçası... Zamana bırakın.. Kalbiniz nefes alsın..
Not : sizi çok iyi anlayan biri .. :KK15:

Çok güzel yazmışsınız, elinize sağlık.. Konumu güncelledim tekrar bir yorumda bulunur musunuz ??

Aranızda tam olarak neler geçti bilmiyorum ama her tartışmada ayrılalım diyorsun ve adam gerçekten bu durumdan bıkmış olabilir.. Bu tür sözler öylesine söylenmiş olsa bile ilişkinin tadını tuzunu kaçırır ve zamanlada karşı tarafa "PEKİ" dedirtir " PEKİ AYRILALIM "
Madem herşey tatlıya bağlandı öyleyse bu yanlışa birdaha düşmeyin derim.
Ayrıca niye seni seviyorum diyemiyorsun.söylemelisinki aranızdaki aşk sevgi muhabbet katlansın çoğalsın ... Eğer seviyorsan tabii

Kızlar dün gece iyi mi yaptım kötü mü size anlatayım, gece saat 01 ben pişman oldum ve onu kaybetmek istemedim, buna mesaj attım mesajlaşma şu şekilde..

Özür dilerim.. İyi bir insan olmaya ve seni sevmeye çalışcam, benimle tekrardan birlikte devam etmek ister misin ?
O- ben oyuncak değilim
O-değişen ne oldu
Ben- rahat değildim
O- ben acı çekerken nerdeydin
Ben-istemiyor Musun
O-yine aynı şeyler olacak mı sana Nasıl güveneceğim
Ben- iyi tamam yazmadım say
O- sen bilirsin

Bu şekilde bir konuşma geçti, ve ben yattım ama o yatak bana battı sanki, bana demişti vicdanın rahat olmasın diye öyle de oldu, boğuluyorum sandım... Saat 03.14 ben son bir mesaj daha atacağım vicdanım rahatlar en azından dedim ve;

Ben-Bu saatte uyumadım, dediğin gibi vicdanım hiç rahat değil biliyor Musun... Teklifimi kesin olarak red ediyor Musun? Belki rahatsız ettim yazarak, kararın net ise bir daha rahatsız etmeyeceğim... Ben seninle Mutlu olmak istiyorum... Sen bitirdin mi ?
Dedim..
(O uyumuştu ama sabah namazı için 04.30 da kalktı ve)
O- bidaha aynı şeyler olmasını Zaman
Ben- yapmayacağın
O- tamam. Sana bu defa da inandım ama bu son bunu bil,bidaha aynı şeyler olursa daha kötü oluruz
Ben- daha kötü derken
O- sana o Zaman hiç inanmam
Ben- peki.. Bu yaklaşımım seni Mutlu etti mi yoksa ayrılık fikrinde iken mi mutluydun
O- bu yaklaşım Mutlu etti ama yine aynı şeyler olursa diye düşünüyorum
Ben- merak etme ayrılığı anmayacağım
O- umarım öyle olur
Ben- içim vicdanım rahat değildi benim, sen nasıldın bilmiyorum ama
O-ben de iyi değildim şimdi bile başım çok ağrıyor
Yarım saat sonra;
O-ben seni çok seviyorum hemde çooook yazmış
Ben- Eğer ben sana yazmasaydım sen yine ulaşır mıydın bana yoksa kalır mıydı öyle dedim
O- kalırdı demiş...

Bunu okuyunca çok üzüldüm, mücadele etmeyecekmişsin hiç, benim zorlamamla tekrar birleşmişiz, ne dersiniz.. Konuyu başından beri paylaştım burda .. İyi mi etmişim yazmakla hata mı etmişim?? Fikirde bulunacak değerli arkadaşlarımı bekliyorum...[/QUOTE]

Canım sen bu adamı sevmiyorsun , çok iyi biri olduğu için kaybetmekten korkuyorsun ama ömrünü birleştireceksin vicdan rahatlaması diil ki bu , vicdan olsaydı ta en başından yol verirdin haksızlık yapmamak adına...Senin ki tamamiyle korku bir daha biri böyle sever mi peşimden gelir mi vs.vs. Sana tavsiyem çok peşinden koşma, akışına bırak belki seversin aşık olursun . Dediğim gibi derslerine odaklan.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bencede zamana bırakın derim. Evlendikten sonra birseyler sihirli değnek degmis gibi değişmeyecek. Acele etmememizi tavsiye ederim.

Erkeklerin her dediğine inanma. Tabiki sen yazmasan o dayanamayıp yazacaktı. İlk yazdığında bile beni inandır diye açık kapı bırakmış. Burnun sürtsünde bir daha yapma diye. Anneni araması bile açık kapı bırakmak olmuş. Sen yazmasan en geç bir haftaya o yazardı zaten. Ayrıca kimin yazdığının ne önemi bar ortada bir aşk varsa her türlü peşinden koşmaya tüm şansları tüketmeye herşeyi denemeye değer.

Ben anlamadım ayrıldınız mı barıştınız mı? Sen ne istediğini bilmiyorsun :KK20: önceki konularını bilmiyorum ama burda yazdığın kadarıyla oğlanı çok yormuş nerdeyse oyıncak etmişsin...
niye ayrılmak istiyordun ve madem neden barışmak için mesaj attın vallahi benim kafam karıştı... :confused: oğlan napsın garibim

Durmadan ayrılık sözünden bahseden birinden ben de ayrılırdım.
Çocuk oyuncağı değil bu.
Adamın inancının kırılması çok normal karşısında 2 lafından biri ayrılık olan bir kadın var.

Ayrılmamışsınız ki. Bu yaklaşımım seni mutlu etti mi ne demek? Çocuğa saçma sapan sorular soruyosun.

Ayrılık senin yüzünden olmuş neden o barışmaya çabalasın. Hatanı anlamışsın özür dilemişsin. Bu seferlik daha affetmiş. Bir daha ayrılık lafı etme gerçekten çirkin bir şey. İnsan sinirlenir elbet. Ama diline de hakim olur. O sinirin bir de barışması var sonrada söylediğine pişman olacağın şeyler söyleme.

Hala bende seni çok seviyoum dememiş :mapus:

Ben seni geçtim damat adayına üzülmeye başladım. Sen onu sevmiyorsun. Alışmışsın alışkanlığından kopmak istemiyorsun. Sevilmek kovalanmak arzulanmak istiyorsun. O yüzden peşinden gelmeyecektim demesi de ağırına gitmiş. Ya düğünü erteleyin yahut oturup adam akıllı değişme kararı alın. Böyle olmaz :sinirli:

Şimdi bitti mi yoksa mesaj attınız ve devam mı?

Ben konularınızı hatırlıyorum. Siz sevginizi gösteremiyordunuz.

Bence devam ediyorsanız şuan sevgi göstermenin kötü bir şey olmadığını bilerek devam edin.

Annemin bir laf var; "birini çok seviyorsan seviyorum de; sevmiyorsan sevmiyorum deme, kırılmasın, uzaklaş ondan yavaş yavaş."

Hayırlısı olsun.

Erkeklerin her dediğine inanma. Tabiki sen yazmasan o dayanamayıp yazacaktı. İlk yazdığında bile beni inandır diye açık kapı bırakmış. Burnun sürtsünde bir daha yapma diye. Anneni araması bile açık kapı bırakmak olmuş. Sen yazmasan en geç bir haftaya o yazardı zaten. Ayrıca kimin yazdığının ne önemi bar ortada bir aşk varsa her türlü peşinden koşmaya tüm şansları tüketmeye herşeyi denemeye değer.

O zaman ben kestirip attım , yazmadım say diye o yüzden birkez daha denemek istedim... yoksa ne kadar gururlu olduğumu bilir.. onda da öyle dönük birşey yazsa tamamdı bitmişti... iki dünya bir araya gelse yazmazdım... zaten bunu 3.5 senede 2 defa yaptım...3.olmazdı... size şöyle söyleyim, benim hattım onun üzerine sevgili hattı son hanesi değişik numaralardan, ona akşam ayrılma fikrini beyan ettikten sonra bana whatsapp tan resim yollamı kına gecesi için kıyafet baktım ben de az önce diye,neyse birkaç kelime konuştum, ve sonra telefonumu kapatıyorum dedim.. tamam dedi ve saat 8 den 1 e kadar kapalıydı..
akşam 20.35 te annemi aradı telefonu anneme ben götürdüm hatta... ve annemle tam 59dk 17 sn konuştu... ben onun annesini helallik için arasam 2-3 dk konuşurdum, burdan pek birşey çıkarmadım... annem sordu dedi ki Büşra seni şuan arasa devam edelim dese ister misin diye,dedi ki yok anne benim ona inancım kırıldı artık dedi... yani dediği gibi orda kalabilirdi yazmayabilirdi... şimdi ise pişman değilim, ama sanki benim zorumla devam etmeye başlamışız gibi hissediyorum ...

Ben anlamadım ayrıldınız mı barıştınız mı? Sen ne istediğini bilmiyorsun :KK20: önceki konularını bilmiyorum ama burda yazdığın kadarıyla oğlanı çok yormuş nerdeyse oyıncak etmişsin...
niye ayrılmak istiyordun ve madem neden barışmak için mesaj attın vallahi benim kafam karıştı... :confused: oğlan napsın garibim

Benim mesajım sayesinde devam

hala kurcalıyorsun . kimse kimseyle zorla barışmaz . hele böyle bir fırsat varken istemese kessen barışmaz . siz melankoli mi seviyorsunuz acaba ? başka bir uğraş bulun . eğer seviyorsanız gerçekten bu barışmanız sıfır olsun ve aklınızı nasıl daha mutlu oluruz diye çalıştırın .

Şimdi bitti mi yoksa mesaj attınız ve devam mı?

Ben konularınızı hatırlıyorum. Siz sevginizi gösteremiyordunuz.

Bence devam ediyorsanız şuan sevgi göstermenin kötü bir şey olmadığını bilerek devam edin.

Annemin bir laf var; "birini çok seviyorsan seviyorum de; sevmiyorsan sevmiyorum deme, kırılmasın, uzaklaş ondan yavaş yavaş."

Hayırlısı olsun.

teşekkür ederim canım,evet devam ediyoruz benim mesajım sayesinde... ona sordum ben sana yazmasam bana bir şekilde ulaşır mıydın orda kalır mıydı diye ? kalırdı dedi... az öncesi de seni çok seviyorum çooook yazmıştı, burda bir çelişki var ama arayı yeni düzeltmişiz bunu sorgulamayım dedim..

hala kurcalıyorsun . kimse kimseyle zorla barışmaz . hele böyle bir fırsat varken istemese kessen barışmaz . siz melankoli mi seviyorsunuz acaba ? başka bir uğraş bulun . eğer seviyorsanız gerçekten bu barışmanız sıfır olsun ve aklınızı nasıl daha mutlu oluruz diye çalıştırın .

gerçekten istemese barışmazdı evet...

Back
X