Bittiii.....Bu defter burada kapandı....

bence suan kpss ye odanlanman ıcın en ıyı fırsat
:)

Sen sevene kadar o silmis nasip degilmis.Rabbim yardimciniz olsun güclü ol sinavini gelecegini dusun.Hayatina biri girecek toparlanacaksin.

Başlarda gerçekten sevmiyordum,ne kadar ayrılmak istedimse ayrılmadı benden.. aynı okuldaydık... dediğim gibi son 3-4 aydır sevmeye başlamıştım, ama bu defa onun tavırları değişti.. söylemedim ben de... önceden ben ayrılmak istedikçe beni ikna etmeye çalışan,olayı kabullenmeyen adam son zamanlarda evli de olsak 10 tane çocuğumuz da olsa nikah masasında da olsak ayrılalım dersen o dk biter demeye başladı.... Birde 3 gün önce bana kalleşsin diye bir söz söyledi... hepsi bir araya geldi,ve beni bu karara itti...
Biktirmissin gibi geldi ayrilik laflari/tehditleriyle..

Sevmeden yıllarca nasıl bir iliski yürüttün valla helal, ben sindiremezdim ! Son 3-4 aydır sevmeye başladım diyorsun peki ya geri kalan senelerde nasıl başardın sevmeden hayatında kalmayı?? 3 -4aylik bir sevgide nasıl dağıldın bu kadar ? Sana üzülmedim nasıl olsa sevmemissin hayatına diğer planların ile devam et umarım hayatında başarılı olursun. Ha ahı tutar mı ah edr mi nişanlın (eski) bilmem ama ilâhî adalet muhakkak tecelli eder tabiii senin bir suçun varsa eğer ... mutluluklar canım bi kaybın olmamış önüne bak yolun açık olsun...

peki karşıma çıkacak yeni insan da benim ona ettiğim zulmü bana eder mi? sevdiğimi söylemedim,biliyordu sevmediğimi buna rağmen ahı tutar mı :KK43: kafamdaki soru buu...
Hayat bu neler getirecegini kimse bilemez belkide bundan sonraki özel hayatini cok farkli yasarsin herseyi unutturur.
Ama ona daha çok üzüldüm yazik etmissin cocuga.

İnsan sevmediği biriyle nasıl birlikte olur aklım almıyor. Ben sevmediğim biriyle asla konuşamam sürekli kaçarım. Hayırlısı olmuş artık sağlam bir ilişki yokmuş zaten ortada.

Bence hiç dağılmış gibi değilsin. Dağılan biri varsa o da nişanlın. Ben sevmiyordum o bunu biliyordu eee kendine masal anlatiyorsun. O sana aşık olmuş gözü kör ne desen kabulü, e sen neden ilişki yaşıyorsun ki. Şahsen ben adamın yerinde olsam sevmiyorum dese de seviyordur yoksa neden nisanlansin derim içimden ki mantiklisi da bu. Sözün Anya davranışın konya. Dagildim diyorsun da asıl derdin ayrılırken dahi kendinsin. Ahi tutar mı bilmem ne. İlişkilerinde tutmaz belki ama illa ki Ahı çıkar. Kendi vicdanını rahatlatmak demek kul hakkına girmemek demek değil malesef

Ne kadar hayvan bu erkek milleti ya kizi kandirana kadar hep seven erkek rolleri boyle olan butun erkeklerin cani cehenneme desem cok mu agir olur acaba

Bu konuya cevap yazmadan once eski konulariniza baktim. Evlilik icin yeterli olgunlukta oldugunuzu dusunmuyorum. Ayrilmaniz bence en dogru karar olmus. O kendini sizden cekince, bilindik kacan kovalanir olmus, siz sevmeye baslamissiniz, simdi size donmezse asik da olursnuz ona. Zorla guzellik olmuyor iste. Bu olay bi sekilde patlardi, ya simdi ya da evlendikten sonra. Evlilik sihirli bi kurum degil sonuc olarak, kisiler ayni. Ayni evin icinde de birbirinizi yerdiniz siz.

Ayri kalmaniz en dogru karar. Evlilik kesinlikle ertelenmeli veya tumden iptal edilmeli.

Sevmedigini dusundugunuz bir kisiyle senelerce beraber oldugunuza gore ciddi anlamda kendinize guvensizlik, hayattan ne istedigini bilmeme durumunuz olduguna inaniyorum. Her aci geciyor. Bunu da atlatirsiniz. Biraz kendinizi dinleyin

Zaten sevmemişsiniz sizinki sadece ego. Sizi seven ve sürekli isteyen bir insan artık vazgeçince insanın egoları devreye giriyor. Artık hiçbir şeyi geri alamazsınız bu saatten sonra. Siz en iyisi helallik alın ve cidden bu defteri kapatın.

herhalde adam kendime bağlayabilirim, bir şekilde o da beni sever diye bu kadar zaman alttan almış. O alttan aldıkça siz tepesine binmişsiniz. Ama düğüne çok az bir süre kalmış olmasına rağmen yapılan ayrılık tehditleri acı gerçeği görmesini sağlamış. Adam adına sevindim, büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş.

Back
X