- 3 Şubat 2016
- 310
- 437
- 103
- Konu Sahibi sensizlink
teşekkür ederim canım,evet devam ediyoruz benim mesajım sayesinde... ona sordum ben sana yazmasam bana bir şekilde ulaşır mıydın orda kalır mıydı diye ? kalırdı dedi... az öncesi de seni çok seviyorum çooook yazmıştı, burda bir çelişki var ama arayı yeni düzeltmişiz bunu sorgulamayım dedim..
Keşke arkadaşım olsaydın ve oturup konuşurken yüzüne bakarak benim anladığım şeyleri sana da anlatsaydım.
Birincisi, sen bu beyefendiyi SEVİYORSUN. Bence...
Çünkü alışkanlık sadece alılkanlıksa sevgi parçaları yoksa o zaman kurtulduğunda nişanı attığında OHH BE demen lazımdı dedin mi?
Sen bize nişanı attık, kafamı nasıl dağıtayım diyorsun.
İkincisi; sen çok GURURLU bir insansın. Ama gurur güzel bir şeydir KİBİR kötü.
Gururun kibire dönüşüp de " Eşim beni çok seviyor, ben ona bir kere seviyorum demedim o hep benim peşimde" derseniz o iş olmaz.
Mesaj atman iyi olmuş amaaa;
Bundan sonra soğuk su bardağı gibi davranmayacaksan iyi olmuş. :)
Bundan sonra naif olacaksan, gururunun yarısını cebine koyacaksan iyi olmuş. :)
Empati yapalım hadi; sen kadın ve ya erkek farketmez nişanlısın ve sana 3.bucuk senedir sevdiğini söylemeyen bir adam var.
Allah seni inandırsın nişanlılığın ilk 6 ayında değil ilk bir ayında duymazsak bir tedirgin oluruz.
Mıç mıç her dakika değil ama ummadığı anda, mutlu olacağı anda olsun.
Çünkü anladığım kadarıyla adam iyi adam :)
Kısacası arkadaşım ben bir kötü söze bile "al işte erkek milleti" diyen biriyim. Ama bu sefer senin az da olsa sevdiğine ve sevilmek için deli olduğuna inanıyorum :)
İnşallah mutlu olursun.