Bittiii.....Bu defter burada kapandı....

teşekkür ederim canım,evet devam ediyoruz benim mesajım sayesinde... ona sordum ben sana yazmasam bana bir şekilde ulaşır mıydın orda kalır mıydı diye ? kalırdı dedi... az öncesi de seni çok seviyorum çooook yazmıştı, burda bir çelişki var ama arayı yeni düzeltmişiz bunu sorgulamayım dedim..

Keşke arkadaşım olsaydın ve oturup konuşurken yüzüne bakarak benim anladığım şeyleri sana da anlatsaydım.

Birincisi, sen bu beyefendiyi SEVİYORSUN. Bence...
Çünkü alışkanlık sadece alılkanlıksa sevgi parçaları yoksa o zaman kurtulduğunda nişanı attığında OHH BE demen lazımdı dedin mi?

Sen bize nişanı attık, kafamı nasıl dağıtayım diyorsun.

İkincisi; sen çok GURURLU bir insansın. Ama gurur güzel bir şeydir KİBİR kötü.

Gururun kibire dönüşüp de " Eşim beni çok seviyor, ben ona bir kere seviyorum demedim o hep benim peşimde" derseniz o iş olmaz.

Mesaj atman iyi olmuş amaaa;

Bundan sonra soğuk su bardağı gibi davranmayacaksan iyi olmuş. :)

Bundan sonra naif olacaksan, gururunun yarısını cebine koyacaksan iyi olmuş. :)

Empati yapalım hadi; sen kadın ve ya erkek farketmez nişanlısın ve sana 3.bucuk senedir sevdiğini söylemeyen bir adam var.

Allah seni inandırsın nişanlılığın ilk 6 ayında değil ilk bir ayında duymazsak bir tedirgin oluruz.

Mıç mıç her dakika değil ama ummadığı anda, mutlu olacağı anda olsun.

Çünkü anladığım kadarıyla adam iyi adam :)

Kısacası arkadaşım ben bir kötü söze bile "al işte erkek milleti" diyen biriyim. Ama bu sefer senin az da olsa sevdiğine ve sevilmek için deli olduğuna inanıyorum :)

İnşallah mutlu olursun.

Keşke arkadaşım olsaydın ve oturup konuşurken yüzüne bakarak benim anladığım şeyleri sana da anlatsaydım.

Birincisi, sen bu beyefendiyi SEVİYORSUN. Bence...
Çünkü alışkanlık sadece alılkanlıksa sevgi parçaları yoksa o zaman kurtulduğunda nişanı attığında OHH BE demen lazımdı dedin mi?

Sen bize nişanı attık, kafamı nasıl dağıtayım diyorsun.

İkincisi; sen çok GURURLU bir insansın. Ama gurur güzel bir şeydir KİBİR kötü.

Gururun kibire dönüşüp de " Eşim beni çok seviyor, ben ona bir kere seviyorum demedim o hep benim peşimde" derseniz o iş olmaz.

Mesaj atman iyi olmuş amaaa;

Bundan sonra soğuk su bardağı gibi davranmayacaksan iyi olmuş. :)

Bundan sonra naif olacaksan, gururunun yarısını cebine koyacaksan iyi olmuş. :)

Empati yapalım hadi; sen kadın ve ya erkek farketmez nişanlısın ve sana 3.bucuk senedir sevdiğini söylemeyen bir adam var.

Allah seni inandırsın nişanlılığın ilk 6 ayında değil ilk bir ayında duymazsak bir tedirgin oluruz.

Mıç mıç her dakika değil ama ummadığı anda, mutlu olacağı anda olsun.

Çünkü anladığım kadarıyla adam iyi adam :)

Kısacası arkadaşım ben bir kötü söze bile "al işte erkek milleti" diyen biriyim. Ama bu sefer senin az da olsa sevdiğine ve sevilmek için deli olduğuna inanıyorum :)

İnşallah mutlu olursun.

Çooook teşekkür ederim bu samimi yorumun için çook ... Öncelikle iyiydim, gerçekten... mesela ayrıldığımı söylediğimde yaptığım şey o ikimizin resmini benim telefonuma kılıfa bastırmıştı, ilk yaptığım onu çıkarmak oldu..
Ama en ufak bir canım yanma üzüntü vs birşey olmadı..
İyiydim gerçekten iyiydim... Survivor felan izleyip geriliyordum :)
Taa ki annemi arayıp ağlamaklı konuşmasına kadar..
Büşra beni birkaç aya ya da en fazla 1 seneye unutur ama ben onu hiçbir zaman unutmayacağım,dedi
Ondan sonra ben kötü oldum..
Karşımdaki insan dediğin gibi iyi biri, yaşına göre çok olgun işinde gücünde, hiçbir kötü alışkanlığı olmayan iyi niyetli abdestli namazlı bir adam..
Yani şöyle söyleyim, hani dört dörtlük insan yoktur,ama o ona çok yakındı..
Mesela sabah günaydın Bitanem yazdı, gece boyu uykusuzluğa rağmen o telefonun sesini o yorgunlukta duyup ben de günaydın yazdım, neden erken uyandın dedi.. uyuyacağım geri dedim,tamam uyanınca haber verirsin dedi.. 1 saattir uyanığım ama birşey yazmadım..
Çünkü düşünüyorum karşımda benim istmemele devam eden bir insan var ne demeliyim,nasıl davranmalıyım diye...
Ben acıya borcumu ödedim,mutluluktan alacağım var artık :)

Siz bu adami sevmiyorsunuz. Bu noktaya kadar belki o da belki hakkina girmemistiniz. Sonucta o da yetiskin bir birey 3 yilda sevilmedigini anlamis olmasi gerekiyordu. Ama bu noktadan sonra artik onun hakkina girmeye basladiniz bence.

Umarim bir gun gercek ask karsiniza cikmaz. Icinizi kipirdaticak her an sevgi sozleri soylemek isteyeceginiz, hapsirsa doktora goturmek isteyeceginiz o erkek cikmaz karsiniza. Cunku su anki sevgiliniz o zaman belki kocaniz olacak konunuzdaki bu adama cok uzulurum.

Hem kendinize hem ona haksizlik ediyorsunuz. Siz sevmeyi o da sevilmeyi hakediyor cunku.

adama 3.5 yıl seni seviyorum deme, binlerce kez ayrılık lafı yap her seferinde geri adım atsın, ondan sonra ayrılmak istediğini kabul etti diye vay efendim hiç mücadele etmeyecekmiş de bilmem ne..
adam daha ne kadar mücadele edebilir acaba? ne bekliyosunuz ki bundan daha faza, ne bekliyorsunuz? her seferinde kukla gibi git deyin gitsin, gel deyin gelsin mi? nasıl saygı duyacaksınız peki bu durumda?
ki adam herşeye sünger çekmiş, seni çok seviyorum demiş hala ben de seni seviyorum diyememişsiniz ve mücadele etmeyecekmiş diye yine ayrılığı düşünüyorsunuz :KK57::KK57::KK57::KK57:
çok kısa bir an kendimi nişanlınız yerine koydum da, o durumda bile ben de seni seviyorum yazmayan bir insanla evlenmezdim ve madem öyle der ben bırakırdım bu sefer.

peki konuya genel olarak yorumunuz ne olur ? son düzenlememden sonra

Zaten son yorumdan sonra acıdım adamcağıza.
Bakın elbette sizin içinizi göremediğimiz gibi ne hissettiğinizi de bilemeyiz.
Belki gerçekten de seviyorsunuzdur artık, ama ne yazık ki şu anda ortada olan tablo: O kaçan siz kovalayan olmuşsunuz.
Sizi terk etmesinin şoku ile fevri hareket etmişsiniz ve tekrardan adamı git gellere sürüklemişsiniz.
Yazık. O aşık olan taraf olduğu için zaten fazla mantık beklemem, ama siz öyle değilsiniz.

Ben yazmasam yazarmıydın yoksa öyle kalırmıydı sorusuna: öyle kalırdı cevabını alıp üzülüyorsanız eğer, SEVMİYORSUNUZ!

Sevmedigin adam tarafından seviliyorsun, ben deli gibi sevdigim ve onun da beni sevdigini düşündüğüm sevgilim tarafindan terkediliyorum. 1 ay boyunca ugrastım ettim bisey degismedi. Ulan ben anlamiyorum cidden, ne yapmamız lazim ya böyle sevilebilmek icin süründürüp hic sevmiyomus gibi mi yapmak lazım deger vermemek mi lazım..

Yeter ya biz de mutlu olalım artık. Sinirleniyorum böyle değer vermeyen insanlarn böyle pesinden kosuldugunu gördükçe.

" seni sevmeye çalışcam, "
nasıl kibir içeren bir cümledir.
dönüp önceki konularınızı da okudum. bunca eziyet etmenize rağmen, hala özür dilerken bile kendinizi düşünüyorsunuz.
biraz zaman geçsin siz yine ayrılalım dersiniz. ama bu adam bir daha dönmez.

Zaten son yorumdan sonra acıdım adamcağıza.
Bakın elbette sizin içinizi göremediğimiz gibi ne hissettiğinizi de bilemeyiz.
Belki gerçekten de seviyorsunuzdur artık, ama ne yazık ki şu anda ortada olan tablo: O kaçan siz kovalayan olmuşsunuz.
Sizi terk etmesinin şoku ile fevri hareket etmişsiniz ve tekrardan adamı git gellere sürüklemişsiniz.
Yazık. O aşık olan taraf olduğu için zaten fazla mantık beklemem, ama siz öyle değilsiniz.

Ben yazmasam yazarmıydın yoksa öyle kalırmıydı sorusuna: öyle kalırdı cevabını alıp üzülüyorsanız eğer, SEVMİYORSUNUZ!

Yok.. Ben bu duruma hiç düşmemiştim, bu sefer elinden tutup bırakmayacağım..
Ayrılığı da ihanet olmadığı müddetçe anmayacağım...
Bu zamana kadar ben çok çabalamadım, ama artık Mutlu olmak için uğraşacağım..

Senin mesajınla yada onun mesajıyla ne fark eder barışıp devam etmek istemiyor muydun ? Neden buna takılıyorsun ki :KK51:

Yok.. Ben bu duruma hiç düşmemiştim, bu sefer elinden tutup bırakmayacağım..
Ayrılığı da ihanet olmadığı müddetçe anmayacağım...
Bu zamana kadar ben çok çabalamadım, ama artık Mutlu olmak için uğraşacağım..

Öyle de yapın lütfen. Bu kadar seven ( +2 yıl sevilmediği halde ayrılmayan) zor bulunur.
"Umarım" bu olanlardan sonra onun yüreğinin soğumamıştır.

Hakkınız da hayırlısı olsun.

bu adam başına gelen her şeyi hak ediyor. önceden üzülmüştüm adama ama hala akıllanmamış.

Sevmedigin adam tarafından seviliyorsun, ben deli gibi sevdigim ve onun da beni sevdigini düşündüğüm sevgilim tarafindan terkediliyorum. 1 ay boyunca ugrastım ettim bisey degismedi. Ulan ben anlamiyorum cidden, ne yapmamız lazim ya böyle sevilebilmek icin süründürüp hic sevmiyomus gibi mi yapmak lazım deger vermemek mi lazım..

Yeter ya biz de mutlu olalım artık. Sinirleniyorum böyle değer vermeyen insanlarn böyle pesinden kosuldugunu gördükçe.

Önceden o dediğin gibi peşimden koşuyordu evet. Ama artık öyle değil gerçekten..
Mesela dün akşamki mesajlaşmalara dikkatli baktın mı , 2 defa adım attım ilkinde sana Nasıl inanayım deri ve ben yazmadım say deyip kestirip attığım için 2. Mesajı attım..
Eğer o mesajda kesinlikle istememiş olsa derdim ki kendimce ben uğraştım adım attım olmadı,gerçekten bunu istemiş derdim

Sen bu çocuğu haketmiyosun.
3 senedir sırf senin gönlün olsun bu çocuktan daha iyisini bulurmuyum acaba diye geçmiş. Sen nasıl vicdansızmışsın. Yazık üzüldüm çocuğa.

Sevgi aşk sabır hepsinin tükendiğini anlamış olmalı artık konu sahibi :bicak: Bu adam bir daha taviz vermez siler gider :deli:

Sevgi tükense neden geri birleşelim teklifimi kabul etsin? Sevgi böyle birşey ne kadar inanmamış gibi olsam da her seferinde sana inanıyorum diyor..

Önceden o dediğin gibi peşimden koşuyordu evet. Ama artık öyle değil gerçekten..
Mesela dün akşamki mesajlaşmalara dikkatli baktın mı , 2 defa adım attım ilkinde sana Nasıl inanayım deri ve ben yazmadım say deyip kestirip attığım için 2. Mesajı attım..
Eğer o mesajda kesinlikle istememiş olsa derdim ki kendimce ben uğraştım adım attım olmadı,gerçekten bunu istemiş derdim

Yahu sen nasıl bir hayal dünyasinda yaşadığının farkında mısın? Senin bu yaptığın uğrasmak mı sence? Senin nisanlın sana öyle bir iliski yaşatmış ki, o attığın mesajları cok buyuk bir adım olarak görüyorsun. Ben 1 ay boyunca beni kesin bir dille reddetmesine ragmen ugrastım kendimi anlatmaya cabaladım sözler verdim.. biz bi de 9 yıllık sevgiliydik. Bitiriverdi. Ama bak senin nisanlın öyle mi, adama daha 1 kere bile seni seviyorum dememissin, barıştıktan sonra da hala demiyosun ama adam hala seninle bir gelecek istiyor hala seni seviyor hala seni bırakıp gitmiyor. Uyan be kadın! Seni bu kadar sevecek bir başkasını bulamazsn sen emin ol. Seni bu kadar cekecek, sevmedigini bile bile belki bir gün seversin umuduyla elinden tutacak baska biri y-o-k!!

Biraz kıymetini bil ya, adam cekip gitseydi kimse de "aa ne hakla gitti, ne karaktersiz bir adammis bu" demezdi. Gitti de kurtuldu derdi. Gör nasıl seviliyosun. Ve sen de artık biraz elini vicdanına koy da sıcak davran şu adama, seviyorum demekten korkma.

Yazık ya cidden, benim bu aşkıma yazık. Ne adamlar sevgilileri var defalarca ayrılmak istese de sevmese de bırakmıyor kolay kolay. Bir de benim yaşadıklarıma bak, yazik be sevgime.

Back
X