bittim ben artik

caresizzz10

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
30
1
16
Diğer
Arkadaslar benim cok büyük bir derdim var. Ben görücü usulüye göre Türkiyeden biriyle evlendim ben almanyada yasiyorum o su an askerde izine geldim her sey cok güzel olacak umuduyla cünkü telefonda falan cok kavgamiz oldu birbirimizi daha pek tanimadigimiz görmedigimiz icin ama tam tersi oldu son zamanlarda cok aggressifti herkese karsi ben de eskiden aile icinde cok siddet gördügüm icin tam kaldiramadigim seydi ve ben de tavir falan yaptim ona destek olamadim sonra büyük bir kavgamiz cikti ben para konusunda agir laflar söyledim bagira bagira ailesinin karsisinda o da beni dövmeye kalkti öldürcem ben seni diyerek üzerime yürüdü ailesi onu tuttu ben de hep diyordum bir tokatta her sey biter dedim bana bir sey olmadi ailesi onu tuttugu icin ama simdi her zaman icimde soru isareti kaliyor eger tutmasalardi döver miydi diye ailesi yok asla sirf duvari falan yumruklar diyordu ama ben inanmiyorum kavga ettigimiz zaman da kontrolünü kaybediyor ventilatörü falan yumrukluyor hakaret ediyor bilemiyorum artik ne yapacagimi askerliginin bitmesine kadar beklesem mi sabretsem mi yoksa buraya geldikten sonra daha da kötü mü olacak cok kafami yoruyorum kavgamiz olmadigi zaman cok iyi ama bazen de cok düsüncesiz bazen sirf kendini düsünüyor ama bilerek yapmiyor sanirim ikimiz de evliligin ne demek oldugunu daha bilmiyoruz zamanla ayni evde yasadigimiz zaman ögrenir miyiz ki sevgi saygiyi yeniden ben bilmiyorum cünkü bu zamana kadar daha hic birlikte yalniz olamadik hep aile falan vardi bundan mi kaynaklaniyor kavgalarimiz arkadaslar bir akil verin lütfen beni dövmeye kalkmasi ben nasil unuturum affedebilirim onu simdi daha nasil güvenebilirim bilmiyorum onun aggressifligini yok edebilir miyim acaba sabir sevgi ile??? ben de öyle biri degilim iste o inat yapiyorsa bana bagirirsa ben de her zaman yangina körükle giderim

Son düzenleme:
Ben tam anlamadım ... Sen almanyadan ızne geldın oda askerdenmı geldı ?

kendisine sordum eger seni tutmasalardi ne yapardin diye onun cevabi "bilmiyorum, bunu düsüncegine az kalsin bosanacaktim senden son aninda döndüm bence onu düsün" dedi ve bu dogruydu avukati cagirdik bosanacaktik ama ben sevdigim icin her sey düzelecek umuduyla bosanmayacagim dedi avukatta onu zor ikna etti bosanmamasi icin

Keşke ,ailesinin yanında para konusunu hiç açmasaydınız.Çünkü erkekler bu konuda çok hassas oluyor.Gördüğünüz gibi büyük bir tepki veriyorlar.Agrasifliğinin geçeceğini sanmıyorum.İnşallah askerlik psikolojisidir,gelir geçer.Oturup,konuşun bu halinden rahatsız olduğunuzu,daha dikkatli davranması gerektiğini,kırıcı olduğunu söyleyin.Size hak verip,bundan sonra dikkat eder umarım.

Arkadaslar benim cok büyük bir derdim var. Ben görücü usulüye göre Türkiyeden biriyle evlendim ben almanyada yasiyorum o su an askerde izine geldim her sey cok güzel olacak umuduyla cünkü telefonda falan cok kavgamiz oldu birbirimizi daha pek tanimadigimiz görmedigimiz icin ama tam tersi oldu son zamanlarda cok aggressifti herkese karsi ben de eskiden aile icinde cok siddet gördügüm icin tam kaldiramadigim seydi ve ben de tavir falan yaptim ona destek olamadim sonra büyük bir kavgamiz cikti ben para konusunda agir laflar söyledim bagira bagira ailesinin karsisinda o da beni dövmeye kalkti öldürcem ben seni diyerek üzerime yürüdü ailesi onu tuttu ben de hep diyordum bir tokatta her sey biter dedim bana bir sey olmadi ailesi onu tuttugu icin ama simdi her zaman icimde soru isareti kaliyor eger tutmasalardi döver miydi diye ailesi yok asla sirf duvari falan yumruklar diyordu ama ben inanmiyorum kavga ettigimiz zaman da kontrolünü kaybediyor ventilatörü falan yumrukluyor hakaret ediyor bilemiyorum artik ne yapacagimi askerliginin bitmesine kadar beklesem mi sabretsem mi yoksa buraya geldikten sonra daha da kötü mü olacak cok kafami yoruyorum kavgamiz olmadigi zaman cok iyi ama bazen de cok düsüncesiz bazen sirf kendini düsünüyor ama bilerek yapmiyor sanirim ikimiz de evliligin ne demek oldugunu daha bilmiyoruz zamanla ayni evde yasadigimiz zaman ögrenir miyiz ki sevgi saygiyi yeniden ben bilmiyorum cünkü bu zamana kadar daha hic birlikte yalniz olamadik hep aile falan vardi bundan mi kaynaklaniyor kavgalarimiz arkadaslar bir akil verin lütfen beni dövmeye kalkmasi ben nasil unuturum affedebilirim onu simdi daha nasil güvenebilirim bilmiyorum onun aggressifligini yok edebilir miyim acaba sabir sevgi ile??? ben de öyle biri degilim iste o inat yapiyorsa bana bagirirsa ben de her zaman yangina körükle giderim

Tanımadığın biriyle evlendin..telefonda hep kavga ediyorken her şey güzel olur umuduyla yanına geldin.. Siz daha aynı evde yaşamadan kavgalara başlamışsınız...Nasıl iş bu yaa... Ailen bu kavgalara ne diyor? Bulmuşlar evlendirmişler!!??

pek samimi değil..

ailesine sordum askerden önce bu kadar aggressif degildi diyorlar cok baski altinda oldugu icin böyle yapiyormus ama bilemiyorum...

ailesi, kavgalar normaldir ilk basta kavgali baslayan bir evlilik her sey rayina oturdu mu daha iyi olacakmis diyorlar onlar da basta öyle yapmislar falan fisman diyorlar...ailesi beni cok seviyor cok samimiyiz bir tek onla anlasamiyorum anlamadim gitti cok anormal bir durum ama evlendim simdi iste hemen de pes etmek istemiyorum...bir de söyle bir sey var türkcem pek iyi degil bazen kirici laflar istemeyerek söyleyebilirim

Son düzenleme:
Evliliğin ilk ayları hattaa 1 senesi böle tartışmalarla geçiyor zaten.Senin ailen benim ailen kavgaları.Ama önemli deil tek çözüm sabretmeniz.Her ikinizde biraz uysal ve uyumlu olursanız ve en önemliside probleminiz ufakda olsa ortam içinde knşmayınn lütfen.Aaraya üçncü şahısların girmesi olayı her zamn bulandırır.İki kişi odanızda özel knşup anlaşınnnn.TÜM MESELE BU BENCE.Ama eşinin ailesini dost zannetme onlar illaki oğullarını savunup oğullarının fikirlerini etkiliyorlardırrrr....Onlarınnn kına yakmalarına izin verme.Sen kocanda iyi ol gerisi boşşşşşş

onlar illaki oğullarını savunup oğullarının fikirlerini etkiliyorlardırrrr....Onlarınnn kına yakmalarına izin verme.Sen kocanda iyi ol gerisi boşşşşşş

yok tam tersine babasi her zaman benim tarafimi tutuyor karisiyor karina böyle yapma etme diye cok iyi niyetli ama böyle yaptikca onun öfkesi büyüyüor bana kkarsi..farkindayim..ayni evde yasarken de onlarin haberi olmadan kavga olmazdi...biz cok nankörüz! babasi annesi bu kadar cabaladi iyi mutlu olmamiz icin ama kavgalarimizla onlari her seferinde üzdük buna da cok üzülüyorum! cok sansliyim o konuda annesi babasi melek gibi hic artniyetleri falan yok cok rahatim onlarin evinde...

Son düzenleme:
daha birbirinizi hiç tanımıyorsunuz.arada oluşabilecek sevginin,saygının boyutu nasıldır bilemiyorum.ama şuan ayrılırsanız içinizde ukdesi kalacak gibi görünüyor..bence biraz daha zaman verin,bekleyin.askerden gelsin..inatlaşmak yerine uzlaşmaya çaba gösterin.yoksa her kavganızın sonucunda oluşan ağırlıkları taşıyamazsınız..

o zaman sız suan ayrı yasıyorsunuz oylemı ...
yanı esınız askerde sız yurtdısındasnız?

Canımmm niyetlerini bilemezsinnnn bence sizin sorununuz iki kişi anlaşamamanız. yani her zaman arayı düzelten birilerine ihtiyaç duyuyorsunuz.Benm demek istediğm kimseyi işlerinize karıştırmayınn iki kişi halledin. KAVGAYIDA MUTLULUĞUDA.....Sen eşinle evlendinnn zatenn ailesiyle deil.Mantıklı olanda benm sölediğimdir.Canımmm ben kendimden biliorum bazı şeyleri.Hemmm burda kafama takılan bişi var.Sen eşine anne babasının yanında ağır laflar konuşuyorsun daaa nasıl onlar seni savunu???? SAĞ GÖSTERİP SOL VURMAK DENİR

Neyse bilemem yaşanılanları okuduğm kadarıyla bunları anladım cnm.Kusura bakma taam mı???

yok bu konuda bana da kizdilar cok terbiyesizlik ettigimi belli ettiler tabii ki oglunu ben böyle yapmisim diyorlardi bu ne kadar dogruysa bilemem artik...ama benim gecmisimi bildikleri icin cahilligime veriyorlar bazen düsünmeden konusurum veya türkce kelimelerin anlamini pek bilmedigim icin fazla uzatmiyorlar siz ikiniz daha cahilsiniz diyorlar...

canım, işin çok zor allah yardımcınız olsun. sen kaç yaşındasın, nişanlın kaç? yaşınız daha küçük sanırım. bir de askerlik cidden psikolojisini bozar ama anladığım kadarıyla şiddete meyilli biri zaten. ailende de şiddet gördüğünden bahseetmişsin ya, baskıcı mıdır ailen? onlardan kaçıp uzaklaşmak için evlenme kararı almadın inşallah!!! anne baba çok önemli, onları sevdiysen sorun yok, çünkü aileler yıkıcı olursa evlilik çok zor yürüyor yıkılmasa da ama aileler yapıcı olursa bu sizin avantajınız olur. yine de sen mantıklı düşünmeye çalış, duygularınla düşünme, bu basit bi iş değil, yarın birgün evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca herşey daha zorlaşır. iyi düşün, kendi ailende güvendiğin ve seni anlayan bir büyüğünden yardım almalısın bence. öncelikle kendini ve geleceğini düşün.

Çok karışıyorlar hayatınıza ben olsam rahatsızlık duyardımmm Sen rahatsınn biraz.Neyse cnm umarım herşey yoluna girer.Ama sölediklerime geliceksin günün birinde.Okey öptümmm

Görücü usulü evlenmişsin..Zaten önce ailesi ile evlenmişsiniz yani aileler evlenmiş (anlaşmış).... Onların yanında kavga etmişsiniz!!! Karışırlar tabii... Ben anlamadım seviyorum diyorsun daha kocam,eşim falan diyemiyorsun "o" diyorsun...

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. :37: :37: :37:

canım, işin çok zor allah yardımcınız olsun. sen kaç yaşındasın, nişanlın kaç? yaşınız daha küçük sanırım. bir de askerlik cidden psikolojisini bozar ama anladığım kadarıyla şiddete meyilli biri zaten. ailende de şiddet gördüğünden bahseetmişsin ya, baskıcı mıdır ailen? onlardan kaçıp uzaklaşmak için evlenme kararı almadın inşallah!!! anne baba çok önemli, onları sevdiysen sorun yok, çünkü aileler yıkıcı olursa evlilik çok zor yürüyor yıkılmasa da ama aileler yapıcı olursa bu sizin avantajınız olur. yine de sen mantıklı düşünmeye çalış, duygularınla düşünme, bu basit bi iş değil, yarın birgün evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca herşey daha zorlaşır. iyi düşün, kendi ailende güvendiğin ve seni anlayan bir büyüğünden yardım almalısın bence. öncelikle kendini ve geleceğini düşün.

o yirmibir yasinda ben yirmi bes yasindayim benim hicbir zaman ailem olmadi herkes kendi derdindeydi babam da cok zor biriydi hep siddet hep küfür annem de bosandi iki senedir annemle kaliyorum ve gecmiste cok zor günler gecirdim sadece mutlu huzurlu bir aile kurmak istedim onun ailesi bizi tanistirdi cok iyi biriydi sigarasi yok, alkolu yok, disariya cikmaz falan dediler tamam bunlar güzel de her sey bu degil baska konular davranislar da cok önemli ben de aslinda mutluydum artik bir ailem var diye bana destek veren var diye ama onun tek sorunu aggressifligidir... artik korkmaya basladim...ama yine de göstermedim bunu üzerime kostugunda mahsus dik durdum bakalim ne olacak diye keske tutmasalardi onu diyorum simdi...o zaman her sey belli olurdu...

Simdi önce dogrumu anladim onu sormak istiyorum,
Nisanlisin ve sadece resmi nikah yaptin, nisanlin askere gitti sen almanyada yasiyorsun,
ama henüz dügün olmadi dimi ??

Nisanlin cok agresif biri sanirim, ve bu evlenince degismez, cünkü huylari degismiyor. Yani evlenince düzelir, ayni evde yasayinca düzelir diyerek ayarlama kendini.
Ayrica görücü usulu tanismissiniz, keske hemen resmi nikah yapmadan biraz bekleseydin, nisanli kalip ölcüp tartsaydin iyice..

Nisanlinin aileside biraz herseyi iyi yöne cekmeye calisiyorlar gibime geldi, yani olaylari kücümsüyolar, olaylar büyümesin diye anlaman icin almanca söyliyim (schön reden yapmaya calisiyorlar)

Evlenince almanyada oturacaksiniz dimi ?
bide yaslariniz kac?

o yirmibir yasinda ben yirmi bes yasindayim benim hicbir zaman ailem olmadi herkes kendi derdindeydi babam da cok zor biriydi hep siddet hep küfür annem de bosandi iki senedir annemle kaliyorum ve gecmiste cok zor günler gecirdim sadece mutlu huzurlu bir aile kurmak istedim onun ailesi bizi tanistirdi cok iyi biriydi sigarasi yok, alkolu yok, disariya cikmaz falan dediler tamam bunlar güzel de her sey bu degil baska konular davranislar da cok önemli ben de aslinda mutluydum artik bir ailem var diye bana destek veren var diye ama onun tek sorunu aggressifligidir... artik korkmaya basladim...ama yine de göstermedim bunu üzerime kostugunda mahsus dik durdum bakalim ne olacak diye keske tutmasalardi onu diyorum simdi...o zaman her sey belli olurdu...

Canim bak bende 25 yasindayim, ve 21 yasinda bir erkekle anlasabilmemiz cok zor,
inan daha cocuk oluyorlar cekilmiyor,
biraz aceleye gelmis bu is bence :(
niye almanyadan birilerine bakinmiyorsun? yada bakinmadin

Back
X