- Konu Sahibi caresizzz10
Arkadaslar benim cok büyük bir derdim var. Ben görücü usulüye göre Türkiyeden biriyle evlendim ben almanyada yasiyorum o su an askerde izine geldim her sey cok güzel olacak umuduyla cünkü telefonda falan cok kavgamiz oldu birbirimizi daha pek tanimadigimiz görmedigimiz icin ama tam tersi oldu son zamanlarda cok aggressifti herkese karsi ben de eskiden aile icinde cok siddet gördügüm icin tam kaldiramadigim seydi ve ben de tavir falan yaptim ona destek olamadim sonra büyük bir kavgamiz cikti ben para konusunda agir laflar söyledim bagira bagira ailesinin karsisinda o da beni dövmeye kalkti öldürcem ben seni diyerek üzerime yürüdü ailesi onu tuttu ben de hep diyordum bir tokatta her sey biter dedim bana bir sey olmadi ailesi onu tuttugu icin ama simdi her zaman icimde soru isareti kaliyor eger tutmasalardi döver miydi diye ailesi yok asla sirf duvari falan yumruklar diyordu ama ben inanmiyorum kavga ettigimiz zaman da kontrolünü kaybediyor ventilatörü falan yumrukluyor hakaret ediyor bilemiyorum artik ne yapacagimi askerliginin bitmesine kadar beklesem mi sabretsem mi yoksa buraya geldikten sonra daha da kötü mü olacak cok kafami yoruyorum kavgamiz olmadigi zaman cok iyi ama bazen de cok düsüncesiz bazen sirf kendini düsünüyor ama bilerek yapmiyor sanirim ikimiz de evliligin ne demek oldugunu daha bilmiyoruz zamanla ayni evde yasadigimiz zaman ögrenir miyiz ki sevgi saygiyi yeniden ben bilmiyorum cünkü bu zamana kadar daha hic birlikte yalniz olamadik hep aile falan vardi bundan mi kaynaklaniyor kavgalarimiz arkadaslar bir akil verin lütfen beni dövmeye kalkmasi ben nasil unuturum affedebilirim onu simdi daha nasil güvenebilirim bilmiyorum onun aggressifligini yok edebilir miyim acaba sabir sevgi ile??? ben de öyle biri degilim iste o inat yapiyorsa bana bagirirsa ben de her zaman yangina körükle giderim
Son düzenleme: