Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla okuyamadım gecenin bu saatinde yine döşemişsiniz kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissetmeniz üzücü:) haklı çıkmak için ne uğraş verdin be:)
Bunun, buraya yapılan yüzlerce yoruma üşenmeden cevap veren kişi mi söylüyor

Valla okuyamadım gecenin bu saatinde yine döşemişsiniz kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissetmeniz üzücü:) haklı çıkmak için ne uğraş verdin be:)
Bunu mu demek istediniz:

Sizin anlama seviyenize uygun basitlikte yazamıyorum çok özür dilerim. Herkesin bir kusuru var işte

Anlamayı geçtim ben, okuyamıyor bence
Allah aşkına siz yazmayın ya baya gülüyorum :)
Yorumunuzu gördükçe yok ağrısızsa tedavi yokmuşta yok bacak protezi değilmişte yani bunları yazan bana anlamaktan bahsedemez pleasee :)

sizinki kalabilir
Ya ben olmasam siz bu saatte ne yapıcaktınız asıl hadi ben depresyondayım işi gücü saldım raporluyum filan sizlere şaştım kaldım :)
E o kadar şikayetçiyseniz kudra'yı, siyah palto'yu falan engellediğiniz gibi hepimizi engelleyin konunuzdan. Böylece dilgi giçiyirlir diye şikayet ettiğiniz kimse yazmamış olur.
Ama o zaman da başlığınıza yazan kalmaz, ilgisiz kalırsınız değil mi

Valla ben bu saatte genelde zaten dizi falan izliyorum evdeysem. Bugün de burayı izlemeye karar verdim

Üşenmesem engelliycem valla :)
Sadece bugün mü hergün her saat :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…