Bunun, buraya yapılan yüzlerce yoruma üşenmeden cevap veren kişi mi söylüyorValla okuyamadım gecenin bu saatinde yine döşemişsiniz kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissetmeniz üzücü:) haklı çıkmak için ne uğraş verdin be:)
Bunu mu demek istediniz:Valla okuyamadım gecenin bu saatinde yine döşemişsiniz kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissetmeniz üzücü:) haklı çıkmak için ne uğraş verdin be:)
Okudum ama anlamadım diyemiyor napsın işte.Bunun, buraya yapılan yüzlerce yoruma üşenmeden cevap veren kişi mi söylüyor
Yeap o kişi paragraflar yazıyor şu an uykum geldi ya:)Bunun, buraya yapılan yüzlerce yoruma üşenmeden cevap veren kişi mi söylüyor
Valla okumadım kısa yaz kız nolur yorucusunOkudum ama anlamadım diyemiyor napsın işte.
Sen ona işime gelmedi desene, rapor bekliyorum. Gelene gidene mr atıyordun. At da bi görelim ne zaman ameliyat olcan çiçek felan yollarızYeap o kişi paragraflar yazıyor şu an uykum geldi ya:)
Yoo dalga geçiyorum sizin gibi ha hastalıkla geçmem ama mazallahSen bu duygu sömürülerinin karşı tarafa geçtiğini, aklınca manipüle edebildiğini falan mı sanıyorsun? Bu daha komik
İnşallah olmam yaSen ona işime gelmedi desene, rapor bekliyorum. Gelene gidene mr atıyordun. At da bi görelim ne zaman ameliyat olcan çiçek felan yollarız
Kısa yazınca neden-sonuç ilişkisini anlayamıyorsunuz ki. Uzun yazınca hiç anlamıyorsunuz.Valla okumadım kısa yaz kız nolur yorucusun
Anlamayı geçtim ben, okuyamıyor benceOkudum ama anlamadım diyemiyor napsın işte.
Peki tamam :) (belki yazmaz)Kısa yazınca neden-sonuç ilişkisini anlayamıyorsunuz ki. Uzun yazınca hiç anlamıyorsunuz.
Hazır evdeyken bol bol kitap okuyun, anlama yetinizi güçlendirir.
Aaa neden olmuyorsun yaa, seni bu felaket ağrılarla, aşırı ilerlemiş kireçlenmeyle hangi doktor ameliyat etmeden yolladı?İnşallah olmam ya
Kız adama yeminini bozdurdun daha ne olsun. Osteoartrit tüm hastalıkların anasıdır diye dolaşıyor ortalıktaBuyrun hangi yazdığıma ters dönmüş hangisi yanlış boş atmayın?
Biz de olmasak size kim ilgi gösterecek allasen?Peki tamam :) (belki yazmaz)
Allah aşkına siz yazmayın ya baya gülüyorum :)Anlamayı geçtim ben, okuyamıyor bence
sizinki kalabilirBiz de olmasak size kim ilgi gösterecek allasen?
Hiç öyle bir lafım olmadı ayol nerdeKız adama yeminini bozdurdun daha ne olsun. Osteoartrit tüm hastalıkların anasıdır diye dolaşıyor ortalıkta
Alt metinde kaptık biz onuHiç öyle bir lafım olmadı ayol nerde
E o kadar şikayetçiyseniz kudra'yı, siyah palto'yu falan engellediğiniz gibi hepimizi engelleyin konunuzdan. Böylece dilgi giçiyirlir diye şikayet ettiğiniz kimse yazmamış olur.sizinki kalabilir
Ya ben olmasam siz bu saatte ne yapıcaktınız asıl hadi ben depresyondayım işi gücü saldım raporluyum filan sizlere şaştım kaldım :)
Üşenmesem engelliycem valla :)E o kadar şikayetçiyseniz kudra'yı, siyah palto'yu falan engellediğiniz gibi hepimizi engelleyin konunuzdan. Böylece dilgi giçiyirlir diye şikayet ettiğiniz kimse yazmamış olur.
Ama o zaman da başlığınıza yazan kalmaz, ilgisiz kalırsınız değil mi
Valla ben bu saatte genelde zaten dizi falan izliyorum evdeysem. Bugün de burayı izlemeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?