• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim, mahvoldum

aılesını ulasmasınınbı cok yolu var bnce ama ben yınede tam olarak yargılamak ıstemıyorum kendıme bı yanılma payı bırakıyorum cnku ınan ınanasım gelmıyor hangı devırde yasıyoruz evınde ınternet olan ve bunu en guzel sekılde kullanıp akrabalrı yerıne hıc tanımadıgı kısılerden yardım ıstemesını anlıyamıyrum bı yorumunda benı yargılamayın empatı yapın bu sıte boyle durumlar ıcın var demıs ama bnce tanımdgı ınsanlrda yardım ıstıycek kadar caresız deıl.

inanmakzorunda degilsiniz siz benim nekadar caresiz oldugumu bilemessiniz

İntikam doner snei yakar

Bence sende takinti yapmissin

Tabiki bakacak seni

Daha cok aldir daha cok ye parasini kocanin

Sinirlener onlari etrafindakileri mutlu ediyorsun

Azcik tersi davran

Teyzeme kaynanasi oglumun parasini carcur ediyosun cok para harcama demis

Gitmis altin cebe almis teyzem

takipkaynanasina yemege gitmis

Ayni hesap takma yahu uzme canini yeri gelir alirsin intikamini

O çocuğun pasaportu var mı, hem olsa bile babanın izni olmadan ülke dışına cıkarabileceğinizi sanmıyorum.

Bunu kendinize yapmayın, eğer gitmek istiyorsanız, arayın babanızı, bulur buluşturur yanınıza gelir ve sizi ordan alır. Kimi nerde tutsak ediyormuş? Çok sinirlendim yaa!

hamileligimde cokdedimben esime annemigetirtelimdie ama istek yapmadibile bile yapmadi cunkuburda istekyapabilmek icin esimin isyerinden kendi maasinin 3 aylik gelirini istiyolar onuda yapmadi ben nasi yapiyim budurumda yigitin pasaportu var konsolosluga gittik iki aylikken

İntikam doner snei yakar

Bence sende takinti yapmissin

Tabiki bakacak seni

Daha cok aldir daha cok ye parasini kocanin

Sinirlener onlari etrafindakileri mutlu ediyorsun

Azcik tersi davran

Teyzeme kaynanasi oglumun parasini carcur ediyosun cok para harcama demis

Gitmis altin cebe almis teyzem

takipkaynanasina yemege gitmis

Ayni hesap takma yahu uzme canini yeri gelir alirsin intikamini

allahim anlatamiyorum galib esim diyorum dun oglumun adina aldigim parayi bile zorla imza attirtak uzerine gecirdidiyorum esimde butun para benim hicbirsekilde bir gelirim yokki hanfendi nasi yapcam budurumda ben

inanmakzorunda degilsiniz siz benim nekadar caresiz oldugumu bilemessiniz

care-sizsiniz. öncelıkle bnce kafan fazlasla krısık ne yapmk ıstedgını snde bılmıyorsun ılk once ne ypmak ıstedgne karar ver sana yardım edıcek ınsanların bosyere vaktını alma bnce kocanı yalvrtmk ıstıyosan bska yollara bavr kımsesenın kocan sna ylvrsın dıe bska bı shrden klkıp snın yanına glıp neyle karslcgnı bılmeden ıs ypmaz bnce.kndnıde rıske atmaz.

bana cok yardimci oldunuz genede olumluyada olumsuz msjatan herkesetesekkurler kizilca ozelliklede sana tesekkurederim umarim planimiz ise yarar esimgelir birazdan benim bilgisayaritemizlemem lazim anca aksam acabilirm umarim beniyanlis anlamamissinizdir hoscakalinsimdilik

care-sizsiniz. öncelıkle bnce kafan fazlasla krısık ne yapmk ıstedgını snde bılmıyorsun ılk once ne ypmak ıstedgne karar ver sana yardım edıcek ınsanların bosyere vaktını alma bnce kocanı yalvrtmk ıstıyosan bska yollara bavr kımsesenın kocan sna ylvrsın dıe bska bı shrden klkıp snın yanına glıp neyle karslcgnı bılmeden ıs ypmaz bnce.kndnıde rıske atmaz.[/Qtesekkurler yorumunuz icin

Beni yanlış anlamayın ama bu konunun gerçekçi olduğunu hiç sanmıyorum. Daha bugün üye olmuş birisi gelip böyle bir konu açıyor ve içinde de çok çelişki var. Kızılca hanım numaranızı vermekte çok yanlış yaptınız, daha bugün üye olmuş birisine ne kadar güvenilir? Allah korusun ya sizi kandırıyorsa? Ya orda görüşürseniz ve size bir kötülük yapsa? İnsanlara yardım edilir evet ama daha yeni üye olmuş ve çelişkiler yumağı olan bir insana değil... Söyledikleri doğruysa Allah yardım etsin ama eğer yalansa ve insanları kandırıyorsa Allah bildiği gibi yapsın.
Sanki aileniz eşinizin olmadığı bir zamanda sizi aramıyor mu? Sormuyor mu? Kardeşim Hindistan'da demişsin, olsun. Ona internet üzerinden mesaj gönder ve o da ailene anlatsın, bu kadar basit. Ben bu hanımefendiyi hiç tekin bulmadım hanımlar, kusura bakmayın.. Selametle....

Buraya konu açabilen bi insanın özel mesajı açamaması da çok garip geldi bana. :26:

Annelerine ötenazi yapan insanlar imamın anlattıklarını dinlerlermi ki acep

Bunu yapan adamı? Çünkü anladigim kadariyla, herkes konu sayibini suçlamiş..

Bence yurt dışına çıkmayın,
Zaten oturumunuz yoksa, o çocuğu bile elinizden ala bilirler. .
Sinirle kalkan, zararla oturur. .

İlk okarak sizi katilikle suclayanlarla, akrabaları ile asla görüşmeyin.
Belcikada oturan arkadaşlar, size bilmediklerinizi öğrete bilirler, yönlendirirler.
Durum çok kötü olur ve gelişen bir durum olmazsa, devlet size ve çocuğunuza kucak acar. Evde acarlar, mahişada baglarlar..

Cidden allah sana yardimci olsun! Bu çirkin suçlamalar hiç normal degil! Çok üzüldüm. .

düşündüm öyle bi durumda ne yapardım diye sanıyorum internetten karakol ya da konsolosluğun adresini alıp yürüye yürüye giderdim. hiç ingilizce bile mi bilmiyorsun? sana bir tercüman bulup derdini anlasalar belki karakolda yardımcı olurlar konsolosluğa ulaştırırlar en azından psikolojik baskı ve işkence görüyorum zorla evde tutluyorum de. of ne zor daraldım okurken

İlk sayfada eşine blöf yapma, kendini de kandırma, önce ne yapacagına karar ver demiştim.

Sayfalar ilerledikçe yanılmadıgımı gördüm.
Önce gitmek istiyorum bitecek demişsin,
sonra da Ferhat'ın burnunu sürtmek, yalvar yakar olmasını istiyorum demişsin.

Arkadaşım eşin senin gidemeyecegini, hatta gitsen de dönecegini biliyor.
Bu adam ve ailesi boşuna mı sana böyle davranıyor sanıyorsun?

Vallahi ne desem boş aslında...

Son düzenleme:
Beni yanlış anlamayın ama bu konunun gerçekçi olduğunu hiç sanmıyorum. Daha bugün üye olmuş birisi gelip böyle bir konu açıyor ve içinde de çok çelişki var. Kızılca hanım numaranızı vermekte çok yanlış yaptınız, daha bugün üye olmuş birisine ne kadar güvenilir? Allah korusun ya sizi kandırıyorsa? Ya orda görüşürseniz ve size bir kötülük yapsa? İnsanlara yardım edilir evet ama daha yeni üye olmuş ve çelişkiler yumağı olan bir insana değil... Söyledikleri doğruysa Allah yardım etsin ama eğer yalansa ve insanları kandırıyorsa Allah bildiği gibi yapsın.
Sanki aileniz eşinizin olmadığı bir zamanda sizi aramıyor mu? Sormuyor mu? Kardeşim Hindistan'da demişsin, olsun. Ona internet üzerinden mesaj gönder ve o da ailene anlatsın, bu kadar basit. Ben bu hanımefendiyi hiç tekin bulmadım hanımlar, kusura bakmayın.. Selametle....

nasil birkonu acmami istemistiniz pardon hanimlar benesimle cokkkk mutluyum basima ne dert alsam die konu basligimiacmami isterdinizacaba coktuhafsiniz siz ben buraya derdimolmasa niye giriyim bu site neden varozaman sizler neden varsiniz sadece geyik muhabbeti icinmi ayricada celiski dediginiz nedir nerde celiskide bulunmusum banada onu bizahmetsoleyin kardesim uzman komando olarak gittihindistana o zaten orda ayri bunalimda bidekendi derdimle onu orda husursuzmu etcem ben kusura bakmayinbukadar egoist biridegilimbenim ayricada ben buraya uyeolaliya iki gunyadaucgun oldu acip bakabilirsiniz ve dunku kavgada son noktamdiartik okadar derdin arasinda ben nebiliyim ozel msj ne tuzel msj ne okadar gozum dondu canimyandiki ulu ortayere numarami yazdim ben sizin haberiniz varmi meraketmeyinben kimseyi ne tehlike altina atarim nede kotu bisi yaparim ayricada tekin bulmadim derken neimaediyosunuz biraz daha acik soleyin benim buradan negibi bir cikarim olabilirallah askina elinizivicdaniniza koyun soyleyin

Son düzenleme:
İlk sayfada eşine blöf yapma, kendini de kandırma, önce ne yapacagına karar ver demiştim.

Sayfalar ilerledikçe yanılmadıgımı gördüm.
Önce gitmek istiyorum bitecek demişsin,
sonra da Ferhat'ın burnunu sürtmek, yalvar yakar olmasını istiyorum demişsin.

Arkadaşım eşin senin gidemeyecegini, hatta gitsen de dönecegini biliyor.
Bu adam ve ailesi boşuna mı sana böyle davranıyor sanıyorsun?

Vallahi ne desem boş aslında...

evet ben turkiyeye yeminederim gercekten gitmek istiyorum vebiliyorumki ferhat pesimden gelcek benimbunu yapmamdaki tek sebep ciiddioldugumu bilsin istiyorum onu ve ailesini cekmekzorunda heronune gelenin artik enufacik bitartismada senzugurtsun bu evde hakkinyok ananemin babanemin katili diyecek cesaretibulamasinlardie gidiyorum yaaa ben derdimimianlatamadim benim butun istedigim bu benbuyuk adim atmadigim sureceben burda hep ezilcem buzulcem yaaaa ben anlamadim ki siz neden okuzunaltindabuzagi ariyosunuz ki vallahibisi yazmaya korkuyorum bu ne supheciliktir ne olumsuzlukturyaa vallahi ben bukadar yanlis anlasilacagimihic dusunmemistim

düşündüm öyle bi durumda ne yapardım diye sanıyorum internetten karakol ya da konsolosluğun adresini alıp yürüye yürüye giderdim. hiç ingilizce bile mi bilmiyorsun? sana bir tercüman bulup derdini anlasalar belki karakolda yardımcı olurlar konsolosluğa ulaştırırlar en azından psikolojik baskı ve işkence görüyorum zorla evde tutluyorum de. of ne zor daraldım okurken

hanfendi burasi turkiye degil malesef burda olebi yereyuruyerek yada otobusle kolay kolazy gidemiyosun burda sahsiarabalar daha cok mevcut oyuzden otobuslercok tutulmuyo bana en yakin durakta 7 yada 8 km uazklikta sanirim

Bunu yapan adamı? Çünkü anladigim kadariyla, herkes konu sayibini suçlamiş..

Bence yurt dışına çıkmayın,
Zaten oturumunuz yoksa, o çocuğu bile elinizden ala bilirler. .
Sinirle kalkan, zararla oturur. .

İlk okarak sizi katilikle suclayanlarla, akrabaları ile asla görüşmeyin.
Belcikada oturan arkadaşlar, size bilmediklerinizi öğrete bilirler, yönlendirirler.
Durum çok kötü olur ve gelişen bir durum olmazsa, devlet size ve çocuğunuza kucak acar. Evde acarlar, mahişada baglarlar..

Cidden allah sana yardimci olsun! Bu çirkin suçlamalar hiç normal degil! Çok üzüldüm. .

ben sizibisidicem ama vallahi gene kimseinanmicak diye korkuyorum benkapiyi acmadim buseferde garaj kapisindan girdilerben cikindedimsanane burasi gardasimizin evidediler ben yukaari odaya ciktim oturdular yediler ictiler ferhat gelenekadarbeklediler bulasiklarida yikamadan gittiler daha ne diyim ben insallah inanirsiniz beni kimse ciddiye almiyo kimse vallahi cok bunalimdayim ben yaaaaa

Back
X