Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sizibisidicem ama vallahi gene kimseinanmicak diye korkuyorum benkapiyi acmadim buseferde garaj kapisindan girdilerben cikindedimsanane burasi gardasimizin evidediler ben yukaari odaya ciktim oturdular yediler ictiler ferhat gelenekadarbeklediler bulasiklarida yikamadan gittiler daha ne diyim ben insallah inanirsiniz beni kimse ciddiye almiyo kimse vallahi cok bunalimdayim ben yaaaaa
benim anlamadığım neden kardeşine mail falan yazıp durumu anlatmıyosun? o da ailene anlatır durumu zaten eşin babandan korkuyomuş. burdan tanımadığın insanlara gelin başka şehirden beni alın uçak bileti alın demekten daha mantıklı değil mi? hani bütün yolları denemiş olsan eyvallah da ben kardeşimi bunun için rahatsız edecek kadar egoist miyim gibi bişey söylemişsin ? ona gelince mi egoistlik oluyo ben anlamadım. tanımadığın insanların gelip seni almasından daha normal bi yol değil mi? bu arada yardım teklif edeenler sakın yanlış anlamasın son derece iyi niyetlisiniz de ben konu sahibini anlamadım nası bi mantık yürütüyo.
Öyle bilet alıp gitmek kolay değil.
Ayrica bebeyi henüz yeni doğmuş. .
Kendi bebeyinimi kaçırıp gidecek..?
Bazi insanlar tek başına otobüse bile binemiyor!
Ben çok tanık oldum, dil bilmeyince çok panik içerisinde oluyorlar. .
Ve bir çok yer, bir birine çok benzer, ayırt edemeyiyorlar. .
Ciddiyim, gerçekden hangi otobüse ve nerde durmalari gerektiğini bilmiyorlar..
Gerçi konu sayibi eminim, bunu belki yapar ama ben bile bazen şaşırıyorum yani, öyle basit degil.
Yüzde yüz arkadaşımızın cebinde beş kuruş parasıda yok..
Hata işte ailesinde! Tanımadıği yerlere göndermeyeceklerdi kızlarını. .
Bazı insanlar çok korkunç! Türkiyeden gelin getiriyorlar ve yarım sene içinde postaliyorlar
Maniak dolu dünyada. .
ben sizin ne dediginizi gercekten anlamadim ozel msj derken siteyle ilgilimi diyosunuz biraz acsanizvallahi anlamdim
Eşin şu an nerede tubaseyma ?
burda ben sana özel mesaj atıyorum mesela yukarda sitenin sağ üstünde bildirimleriniz yazan yer kırmızı olur tıklayınca özel mesaj yazar ordan sana yazılanı okursun
hani bir arkadaş numarasını atacaktı ya sana onu okuman için diyorum okuyabildin mi?
arkadaşla konuştunuz mu?
okuyamazsan numaranı telefonla ona göndermeni söylemişti seni araması için, sanırım ücretsiz bi servisti
yahu tamam çekinebilir otobüse binmeye anlarım yabancı dil bilmez panikler falan ama önce kendi kardeşine bi haber verirdim ben. herrkesin kafa farklı çalışıyo tabii belki ona böylesi daha mantıklı geldi bilemem.
esimden cok ailesine helede canimi yakan iki isimvarki onlara odetmek istiyorum fazlafazlada elimde somut bikanit yokki nasi yapcam ben bunu hem kanitolsa bile esimengel olurki bana cunku onlara o cesareti esim verdi hem bisidiyimmi siz bilmiyosunuzonlari valla ben ole bisi yapiyim naparlar beni bilmiyorum o iki kiz varya bu belcikayi valla elinde oynatirlar onlarkadar kurnaz korkusuz kisiler gormedim hayatimda valla ne yalan soliyim korkuyorum da oikisindensizlere inanmazi zor gelir hani senarist yazsa yok canim bukadarmi olur misali, öyle seyler varki bu konu fake yada degil, ama var daha berbat durumlarda var ( bedenindee ütü bastirilan.. )
gecmise göre az da olsa var vahsi durumlar ve zayif düsen insalar...
allah kimseyi vicdanindan ayirmasin..
konuya dönersek, arkadasim eminmisin amacin onu sadece pisman etmekse türkiyeye gitmene gerek yok , kurtulmaksa eger belcikada gibi bir ülkede okadar hakkin varki ona ve ailesine herseyin binbir kat ödedebilirsin, hakliyken haksiz duruma düsme
Merhaba
Ben sana inanıyorum.
Sen bakma arkadaşların öğle dediğine!
Onlar bir fake olabileceğini düşündükler sanirim.
Burda çok fake olayı oluyor. .
Neyse, öyle öfkelendinki, bir nefeste yazmışsin canim.
Sakın ol lütfen.
Ailenle konuştunmu bu olayı?
Turkiyede çocuğuna baka biteceğini kanitlaya bikirmisin?
Sonra çocuğunuda elinden alırlar, bunların hepsini düşünmen gerekiyor.
O çingene kılkli ailede pek yüzyüz olmali! Bunlar çocuk falanmi?
Canim bütün kapılarını, canını iyi kapat!
Eşin bu konuda hiç bir şey demiyorumu gerçekden?
Ne korkunç insanlar var dünyada, hiç anlamıyorum. .
Güçlü olmaya çalış ve o pisliklerdrn korkma! En azından korkmamiş gibi davran![/QUOzaten en coktaondan korkuyorum isteburanin kanunlari ole olunca bidesusiralar malum hollanda olayi iyice moralimialtust etti sagliklidusunemiyorum turkiyede illakibakilir cocugum allah onun rizkini veriri evimize o yondensikintim yok ama solede bidurumvar benim esim uzun saatli is yaptigi maasi cok yuksek oyuzden iste bisi filan olursa bilmiyorum maasdan dolayiesime verirler oda ole dedi zaten oglum icin olur simdi o yonden hakkini yemiyim yigit icin herseyin eniyisini yapar ee tbi bole bi durumdada bilmiyorum ama sonuna kadar parasini dokturur istedigini yaptirir
Öyle bilet alıp gitmek kolay değil.
Ayrica bebeyi henüz yeni doğmuş. .
Kendi bebeyinimi kaçırıp gidecek..?
Bazi insanlar tek başına otobüse bile binemiyor!
Ben çok tanık oldum, dil bilmeyince çok panik içerisinde oluyorlar. .
Ve bir çok yer, bir birine çok benzer, ayırt edemeyiyorlar. .
Ciddiyim, gerçekden hangi otobüse ve nerde durmalari gerektiğini bilmiyorlar..
Gerçi konu sayibi eminim, bunu belki yapar ama ben bile bazen şaşırıyorum yani, öyle basit degil.
Yüzde yüz arkadaşımızın cebinde beş kuruş parasıda yok..
Hata işte ailesinde! Tanımadıği yerlere göndermeyeceklerdi kızlarını. .
Bazı insanlar çok korkunç! Türkiyeden gelin getiriyorlar ve yarım sene içinde postaliyorlar
Maniak dolu dünyada. .
bak arkadasım ben senı zora sokmak falan ıstemıyorum ole bı dunyada yasıyoruz kı artık ınsan kımsye gvenemıyor kuck bı ornek verıyım ama yanlıs anlama sakın bnı ornegın bı dılencı goruyrsun acıyrsun o an elınden gelen hersyı yapmk ıstyrsun ama snrdan bı gruyrsun kı onu luks arabalrla almya gelıyrlar yanı bole ı dunytda yasrken senın anltklarna ınnmk zor ama tbkı olblr tbkı bole syler yasanıyor snde bunlrı yasıyo olblrsın tmm dıyelım hersyı bı knra atıp gvenıyrum sana ama bak dıosun kı ben sevmedgım ıcın bunları hıssedıyrum ona ylvrsın kısca kopk olsun ıstyrum dıosun nerdyse bı cok yrumnda onu sevmedgnı kurtlmak ıstedgnı soluosun bn sevmedgmm bı ınsna karsı hıc bsey hıssetmzdım aksına yter burdan gdıyım krtulıyım ondan bnı bdha arayı srmasın yuzunu grmuyım ısterdım ama sen dıyosun kı'' gelsin ferhat turkiyede yalvarsin bana bana vaktizamaninda eline koz verdigi yegenlerinie ablalarina savunsun beni cani yansinki sahip ciksin bana'' sevmedgn bı ınsanın sna sahıp cıkmasını nden ıstıyrsun tkrrdan kcmak kurtlmk ıstedgn bı ınsanın sna shıp cıkmasnı ıstemen nden ? bnu anlıyamıyrum bn brz dagınık oldu ama knu zten oldkca dgınık k.bkma
Şehir içerisindeysen evet, cidden o çirkin evlerin hepsi bir birine cok benzer.ayy teseukkur ederim vallahiicimi okudunuz burasi hatta hemen butun belcika birbirine okadar benziyoki benilk geldigim siralarda evleri karistircam die disari cikamazdimbide bencok unutkanbiinsanim gorumcemlerin kendi evimin kapinumaralarini bile kaydetmistim zaten cok pinpirikli bi insanim hamileligimde bi okulabasladimotobusle gelipgidiyodum ilk gun geldim otobusle ama gidemedim tekrardan cunku havakararmisti otobuse binmeyi cesaret edemedim sonra esim aradi beni dedim ben binemedim valla ferhat kaldimburda dedim oordanbagiriyocagiriyo daha bi panik oldum bide okadar cok yagmur varki 7 aylik hamileyim soguk bi yandan yagmur bi yandan karanlik ta kalmistim ole koca yol kenarinda sonra esim aradi aldi artik beni ama eve gidenekadar bi suru azarini yedim o ayri tabi ozamanlar cok uzulmustum oaniyasadigimdaama nedense simdi gulmek geldi icimden alaala ne salakmisim yaaa
Şehir içerisindeysen evet, cidden o çirkin evlerin hepsi bir birine cok benzer.
Köylerde yine her yeri farklı olmalı.
Ben çocuk iken gelmiştim. Ozaman burasi ( hollanda) çok korkunç gelmişti.
Mezar çukuru gibi, dediğin gibi soguk, herzaman yagmur ve karanlık. .
Şuan kac senedir ordasin? Oturumunu ala bildinmi? Yada dilini biraz çöze bildinmi?
Sana bir şey diyeceğim,
Kendinden başka hic kimseye güvenme!
Bir karar verirken, 1 değil bunu defalarca düşün.
Eyer evliliğin artik düzelmez, bitsin, dayanamıyorum diyorsan
Güvenilir birileri sana yardim eder( inşallah)
Ama oturumunda inşallah vardır, yoksa işin çok zor olabilir.
O kardeşlerimi, kuzenlerimi ne b.klarsa,
bundan sonra içeriye alma! Iceriye zorla girerseler, polise arayacağıni söyle!
Eşinede ayrılma konusunda hic bir şey deme! Yoksa elinden cep telefonu, internet herşeyi ala bilir.
Aslinda o akrabaları birdaha evine girip cikmazlarsa,
Eşinde pek görüşmezse, herşey normale döne bilir.
Bu arada ben gözdenmi kaçırdım? Senin kayin baban yokmu?
Varsa, onunla konuşsan? Büyüklerden biri elbet allah korkusu taşıyordur..
Hepsinin kulağından çeker. .
hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum eşin de ailesi de çok terbiyesizmiş.sen çalışmıyorsun eve eşya almadın bu nedenle evde söz hakkın yok da ne demek.bir erkek evine bakmak zorundadır asıl kadının böyle bir zorunluluğu yok insan hayat arkadaşına nasıl bunları söyler.Allah akıl fikir versin eşine canım ama sen de altta kalma cevabını ver akrabalarını da konuşturma
sonuçta ne yapmaya karar verdiniz o kadar akıl verildi görüşüldü edildi
hakkınızda hayırlısı olsun artık ne diyelim