dilenci ornegini vermissiniz dogru diyosunuz kesinlikle haklisinizpeki ama siz bi sitede kac kisiyitaniyorsunuz kac kisiyle kankasiniz kackisiyle karsilikli sohbet ediyosunuz bunun cvbinida ben hemen soyliyim size tabikide koca bir sifir dimi ozaman soruyorumbensize madem hic kimseye guvenmiycekdiyosunuz neden ozman bu site var neden siz ben masa basinda vakit ayiriyoruz neden suan ben medet umuyorum ve neden siz acabayardimim dokunurmu die okuyosunuz sanirimikimizinde dusundukleri gene ayni ben biri 21biride benimle yasit iki kiz tarafindan nasil assagilandim sizbiliyormusunuz okadar icimaciookadar hazmedemiyorum benbu yapilanlari kendime biliyomusunuz elime verseler ikisinide bogarim heralde ferhatin acicekmesini istiyorum boyle varya ayaklarima kapansin yalvarsin istiyorum ozaman ohhh diycem ben ozaman rahata ercem iste kusurabakmayin uslubumdanyazimseklimden dolayi offvallaha kafayiyicemartikhirsimdan ya
tamam tamam ole olsun guvnıoyrum sana dıyelım.. ee napıcaksın pekı neye karar verdın sımdı ? kızılca ıle knusmussun ne yapmayı dsunuyrsnz.